Dodaj do ulubionych

II LO w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 23:17
Cześć :) Jestem w 3 gim, niedługo czekają mnie testy... Zastanawiam
się na wyborem szkoły i na pierwszym miejscu stawiam właśnie II LO.
Chciałabym dostać się do klasy z rozszerzonym programem nauczania
matematyki, geografii i WOS. Niestety niewiele wiem o tej klasie,
strona II LO się nie otwiera już od dłuższego czasu... Mógłby ktoś
się wypowiedzieć czy naucyciele od tych przedmiotów są fajni? I
jakie przedmioty są brane pod uwagę w punktacji? No i najważniejsze -
JAKI JEST PRÓG PUNKTOWY? Z góry dzięki! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: KERN Re: II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 10:09
      nie warto!!!!!!!!!!!!!!11
      • Gość: Anna S. Re: II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:52
        Też się TAM wybieram i też o szkole nic nie wiem..
    • Gość: ja z Krakowa II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:32
      do tej klasy nie warto...
      • Gość: kiks Re: II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:40
        szkoda czasu , więcej puszenia niz nauki.matury tego dowodem.
        • Gość: qaz Re: II LO w Krakowie IP: *.chello.pl 12.03.09, 00:18
          Nie warto. Szkola dobra na papierze i... tyle. Matury wypadaja dobrze, bo 90%
          osob chodzi na korepetycje. Spokojnie znajdziesz szkole, gdzie w lepszej
          atmosferze nauczysz sie tyle samo albo i wiecej, a do tego bedziesz ja milo
          wspominac. II Lo skonczylem, milo nie wspominam i nikomu nie polecam.
          • Gość: ech Re: II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 17:18
            także nie polecam i zgadzam się z autorem powyżej. Jestem w III klasie, szkoły
            nigdy dobrze wspominać nie będę, kadra jest tak beznadziejna jak w żadnej mojej
            byłej szkole. Nauczyciele wychodzą z założenia, że to uczniowie są dla nich a
            nie dla odwrót, a więc nie nauczą cię nic. Wyniki matur są tak dobre, bo
            wiekszość chodzi na korepetycje i wydaje na nie fortune oraz sama siedzi po
            nocach. Ta szkoła uczy jedynie, że człowiek jest zdany tylko na siebie.
            • Gość: lol Re: II LO w Krakowie IP: *.consoft.com.pl 06.01.10, 20:51
              Bigaj?!
              • Gość: lady.me Re: II LO w Krakowie IP: *.pp.com.pl 06.03.10, 18:22
                A jak sytuacja wygląda na biol-chemie.? Bo zastanawiam się czy warto iść do
                dwójki czy może jednak do siódemki...
                • Gość: rob Re: II LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 17:48
                  biol-chem tragedia.W Nowodworku rewelacyjny biol- chem. VII to inna niższa półka.
              • Gość: karola Re: II LO w Krakowie IP: 213.77.44.* 30.03.10, 10:35
                hehehe
                Bigaj??
    • Gość: zapraszam do V Re: II LO w Krakowie IP: *.chello.pl 19.03.10, 10:56
      a czemu nie do V ?
      • Gość: Absolwenci 41 FMFT 2010 film na Gali w Grotesce IP: *.anonymouse.org 22.03.10, 00:56
        Bo V nie ma Festiwalu i takich filmów robionych przez nauczycieli
        vimeo.com/10303518
        Dyrektor jako prezydent Majchrowski rewelacyjny,radni krakowscy jako
        goście specjalni zajebisty pomysł,wogóle fabuła oskarowa
    • Gość: endo Re: II LO w Krakowie IP: *.chello.pl 20.04.10, 00:59
      ja tam chodzilam prawie 10 lat temu, ale po opiniach widze ze nic sie nie zmienilo.... moje wspomnienia to nadeci, rozchwiani emocjonalnie nauczyciele traktujacy ucznia jak wroga i walczacy z kazdym przejawem niezaleznego myslenia,a do tego kiepski poziom przedmiotow scislych. mature oblewalismy jako prawdziwe swieto wolnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka