marceliszpak 29.03.08, 04:28 pitkowo sobotnie doroczne spotkanie krak forum. bylo generalnie ok choc nikt sie nie spil , nie zrobil obory , nie upadl moralnie ... nudy panie , tetryczejemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_hiszpan He, he 29.03.08, 09:23 Ciekawy - nos do kawy. Trzeba było osobiście sprawdzić (c: DH Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no i dokonalo sie 29.03.08, 11:07 marceliszpak napisał: > choc nikt sie nie spil , nie zrobil obory , nie upadl moralnie ... no wlaśnie ..wszystko było wręcz prawie " idealnie"....:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no i dokonalo sie 31.03.08, 09:21 idealne to wszystko jest w toruniu i ojca tadeusza a u nas jest tak zwyczajnie po krakowsku ... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no i dokonalo sie 31.03.08, 15:59 lucky jak tam meczyk i koledzy, ponoc mialo byc ostro Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: no i dokonalo sie 01.04.08, 12:07 mecz taki sobie, (wynik idzie w świat jak to mówią). Kulturalnie wypiliśmy dawkę mocnego alkoholu i tyle... ale kiedy żonę mi do domu odstawiliście, to nie wiem gdyż już grzecznie spałem. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike no ale doszły mnie słuchy... 01.04.08, 12:09 że kolega wysmuklał jakby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no ale doszły mnie słuchy... 01.04.08, 14:46 e tam, brzuchol mi po prostu upie..lo ... i pol mozgu przy okazji a zona to sie sama do domu odstawila, nie potrzebowala naszej pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: no i dokonalo sie 01.04.08, 13:45 tytuł wątku sugeruje jakąś stypę, a było naprawdę ok, żeby nie powiedzieć blisko _ideału_ ;-) natomiast samokrytyka w sprawie tetryczenia w poście z 4 rano z minutami brzmi nieco kokietryjnie... no, chyba, że jakieś problemy ze snem macie, panie dzieju... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: no i dokonalo sie 01.04.08, 14:48 w moim wieku to kazdy ma problemy ze snem ... a co do idealu to kto byl to byl blisko idealu. kolezanka przez chwile tak,gph zreszta tez :) chyba zaczne sprzedawac bilety Odpowiedz Link Zgłoś
gph bilety? 01.04.08, 15:34 a niby dlaczego to ty masz ciągnąć profity z naszego rujnowania zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: bilety? 01.04.08, 15:50 opłata związana z limitem czasowym uniemożliwi odkrycie ewentualnych skaz na ideale, zwłaszcza w połączeniu ze podstępnie serwowanymi używkami, które, jak wiadomo, przytępiają zmysły... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bilety? 01.04.08, 16:00 limit czasowy musi byc, z paru powodow: - po pierwsze zbyt dlugie obcowanie z idealem moze byc szkodliwe - po drugie ktos moze postanowic zagarnac ideal na stale (a jak wiadomo jest to dobro ogolne) - po trzecie ideal tez cos z tego musi miec :) ale co by umozliwic odpowiednie degustacje idealu mozna wprowadzic odpowiednio dlugi czas uzywania np. dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: bilety? 01.04.08, 16:09 a czy ideał nie może mimo wszystko się choć ciut postarać i coś z siebie dać , nic tylko żerowac i żerowac na drugich...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
swing hmm... 01.04.08, 16:12 > w połączeniu ze... najwyraźniej nadal jestem zamroczona - z czego wnioskuję, że obcowanie z ideałem naprawdę może być szkodliwe... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hmm... 01.04.08, 16:17 oj , okrutnie moze byc szkodliwe, taki gph to zawsz dostaje wysypki taki to juz przeklety los idealu, niby super a jednak do dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: hmm... 01.04.08, 16:22 oznaczać to może - rozdwojenie jażni..albo dwa w jednym ; jak kto woli..:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bilety? 01.04.08, 15:58 a to niby temu, ze warto byc blisko idealu Odpowiedz Link Zgłoś