fugazzi 03.09.03, 10:56 Gdzie w Krakowie leczą depresję? Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Depresja IP: *.gimsat.pl 03.09.03, 12:59 ta..., jesien w krakowie to koszmar, a jak będzie mi źle i będę samotna wejdę na most. pzdr. ja Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Depresja 03.09.03, 13:25 Pytanie było najzupełniej poważne. Szkoda, że odpowiedź nie. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Depresja IP: *.it-net.pl 03.09.03, 13:41 Jeee, jak se som nie pomozes, to ta ci nikt nie pomoze tyz. Licz na siebie! Bier śtyry literki w gorzść jedź w góry. Kie zrobis wysiłek fizyczny, to ci od razu w głowie zelzy. I przyńdzie tyn stan ducha, ftory nazywos depresjom, ba jako! Hej! Trzymoj sie i nie daj sie ! Przecie ześ chłop i to na schwał!!! Telo.Pozdr. p.s. A tak se myślem, skąd ta depresja ku tobie przysła? Abo bez co?, He? Nie trza jyj wpuscać do chałupy i juz!!!A kie juz ześ jom som wpuściył, to bicysko i trza jom wygnać. Bee spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Depresja IP: *.gimsat.pl 03.09.03, 14:27 fugazzi napisał: > Pytanie było najzupełniej poważne. Szkoda, że odpowiedź nie. > > > Pozdrawiam, Fugazzi... racja, przepraszam. Chcialam tylko zaznaczyc, ze problem dotyczy rowniez mnie (jesienią) ale nie wiem jak sobie z tym radzic. Po prostu - cwaniakuje bo jeszcze kawalek lata przede mną... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja takze Re: Depresja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:34 Poszukaj na forum GW Depresja - sa tam krakowianie. Powodzenia!!! Ps. do tych, ktorzy nie wiedza o czym pisza... Zlamana noge i zapalenie ploc zapewne tez leczycie przy uzyciu silnej woli i samozaparcia???? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Depresja 03.09.03, 14:44 może obejrzyj strone ogłoszeń w gw - tam jest dział medyczny i reklamy różnych neurologów/ klinik Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Depresja 03.09.03, 15:05 Gość portalu: ja takze napisał(a): > Poszukaj na forum GW Depresja - sa tam krakowianie. Powodzenia!!! > > Ps. do tych, ktorzy nie wiedza o czym pisza... Zlamana noge i zapalenie ploc > zapewne tez leczycie przy uzyciu silnej woli i samozaparcia???? Tak, nie w takich opałach byłam, po wypadku samochodowym. wtedy dopiero, pomimo tysiąca i jeden dolegliwości zobaczyłam , że życie jest piękne, a cierpienie nadawało sens, ba nadzieję, że z tego wyjdę, że zły czas minie. I co? Minął, jest dobrze, bardzo dobrze, ale zawsze sama z tym walczę i nie poddaję się. Telo. Pozdrówka, zdrowia życzę, to wszystko pomalućku przejdzie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Depresja 03.09.03, 15:10 ciupazka napisała: > zawsze sama z tym walczę i nie poddaję się. depresja na tym właśnie polega, że chory traci chęć do życia - i oprócz psychoterapii potrzebne są środki farmakologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Depresja 09.09.03, 16:20 dziwki juz mnie nie pociagaja, tylko bym pil i pil i pil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Depresja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 18:55 Spróbuj w Gabinetach Gesthaltowskich w Krakowie ich strona to www.psychologia.kochamydzieci.pl lub przez serwis www.kochamydzieci.pl nie sugeruj się tymi dziećmi bo leczą również osoby dorosłe, na serwisie można zadać pytanie dla pani psycholog przez e-mail. w gabinetach mieli też bezpłatne konsultacje. Ale w tamtym roku. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Depresja 03.09.03, 19:30 Dobry od tych spraw jest dr Mika, przyjmował kiedyś w spółdzielni na Rynku, teraz podobno ma gdzieś prywatną praktykę, ale niestety nie wiem gdzie. Faktycznie przy depresji samemu nie da rady, pomoc lekarska jest konieczna Odpowiedz Link Zgłoś
basek Re: Depresja 03.09.03, 21:03 mnie pomogla super osoba, informacje na maila, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Depresja 04.09.03, 00:01 basek napisała: > mnie pomogla super osoba, informacje na maila, pozdrawiam To pisz mr_hyde@gazeta.pl Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Podaję namiary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 22:00 Pl. Axentowicza 6/2, dr Katarzyna Wrzesień (praktyka prywatna) A za darmo- Pro Psyche, ul. Śląska 5- tam świetna psycholog, mgr Małgorzata Posłuszny. A wszystkim, którzy robią sobie tu jaja i chrzanią o jesiennej chandrze życzę choć raz w życiu epizodu depresyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Podaję namiary! 04.09.03, 08:00 Podpiąłem się do tego listu, bo mam go na końcu listy. Dziękuję za porady, napewno skorzystam. I tak jak napisano wcześniej, to nie jest sprawa pogody, czy jesieni. Słońce świeci, ptaszki śpiewają (oczywiście akurat nie dzisiaj), a żyć się odechciewa:( Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Podaję namiary! 04.09.03, 09:12 Fugazzi, są ludzie którzy to znają i cię rozumieją. Trzymaj się, słońce jeszcze nie raz zaświeci i żyć się zachce. Dużo zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebe Re: Depresja IP: *.law.uj.edu.pl 09.09.03, 16:05 Centrum Terapii Leczenia Nerwic - róg Lenartowicza i Słowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: Depresja 09.09.03, 16:26 Gość portalu: Rebe napisał(a): > Centrum Terapii Leczenia Nerwic - róg Lenartowicza i Słowackiego Ściślej Wojewódzka Poradnia Terapii Nerwic - ul.Lenartowicza 14.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś