Gość: macki IP: *.ksknet.pl 03.04.08, 21:08 "tam, gdzie podejrzewamy, że zgubiliśmy psa czy klucze" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eso Re: iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.net.autocom.pl 03.04.08, 21:34 suuuper kolejny klon naszej klasy i na dodatek narzedzie do spamu - lux! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:42 Zrobilam pare projektow internetowych lepszych od tego wynalazku, co zrobic zeby gazeta o mnie pisala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simple_mind musisz uwierzyć w siebie i wyjść z cienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: musisz uwierzyć w siebie i wyjść z cienia ... IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 04.04.08, 09:11 idz za glosem serca ;) hehehehehhehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:12 Zuzanna - odezwij sie do mnie z tymi pomysłami internetowymi gg 800012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejazdem pozdrawiam i życzę powodzenia .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.171.134.250.crowley.pl 03.04.08, 23:45 Iooi to gnojki którzy poniszczyli naklejając informacje o IOOI w Nowej Hucie wiele szyb od bram wejściowych do klatek. Teraz to już będzie wiadomo kto zapłaci za te zniszcenia. Jutro pokaże gazetę w Spółdzielni z ich podobiznami. Odpowiedz Link Zgłoś
sing-bad Re: iooi.pl - komunikator społecznościowy 04.04.08, 00:19 zamiast obrazac chlopakow nie wpadlo ci do glowy ze moze dzieki rozpropagowaniu iooi wiele ogloszen dotychczas wieszanych na klatkach twojego osiedla przestanie byc potrzebne, mozna bedzie to zalatwic inaczej... dla mnie pomysl ok, komus sie chce, cos robi, nie tylko narzeka, ale zawsze znajda sie zawistni... mimo wszystko pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iooi iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.chello.pl 04.04.08, 00:20 iooi, iooi, za ten syf na szybach nawet tego nie tknę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iooi iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.chello.pl 04.04.08, 00:32 a poza tym czy czasem kryptoreklama nie jest zakazana w prawie prasowym?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cybek iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.um.krakow.pl 04.04.08, 07:59 a news://pl.regionalne.krakow to nie istenije juz, po co ludzie robia marne klony super rozwiazan? chyba zeby dane od ludzi wyciagać. ehh Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 dziadostwo, po 5-u minutach skasowalem konto... 04.04.08, 08:14 prosze sprawdzic jak "inteligentnie" rozwiazano wybor ulicy alfabetycznie jak cholera (pachnie tzw. inteligencja specyficzna dla czytelnikow wyborczej...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk jabber przyszloscią, a nie jakies bzdury IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 04.04.08, 08:42 w polsce minie 100 lat zanim ktos to zrozuime 200 lat za murzynami tylko otwarte standardy JABBER Odpowiedz Link Zgłoś
piedrole Re: jabber przyszloscią, a nie jakies bzdury 04.04.08, 09:13 masz racje, w irlandi komorki mieli w polowie lat 80tych w pl 10 lat pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pthread iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.ghnet.pl 04.04.08, 10:36 Nie wiem co tak gnebicie tworcow, idea jest super !! Moze design jeszcze nie halo ale sam pomysl super. (fonty chyba pomylili) A jezeli ktos ma portal i GW nie reklamuje go na swoich stronach to znaczy ze ma pecha :) albo jest slaby. Widocznie mieli szczescie, pieniadze i spoko witryne a ty nie masz. Pozdro dla ekipy tworzacej iooi, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TerazHuta Re: iooi.pl - komunikator społecznościowy IP: *.gprs.plus.pl 05.04.08, 00:10 Zgadzam się z przedmówcą i chciałem dodać, że pomysł z kodem pocztowym jest fachowy! Ktoś tam mówił o maszynce do spamu...tak! Ktoś z kolei iooi krytykuje za zaklejone klatki...tak, ale jedno jest pewne. IooI to narzędzie, których mamy dzisiaj wiele do wyboru. Może posłużyć do robienia rzeczy pożytecznych, jak i szkodliwych. Na samym końcu zawsze jest człowiek...i niech tak zostanie:) Młotek można użyć do zbudowania czegoś lub do zniszczenia zarazem. Jak dla mnie chłopaki odwaliły kawał dobrej roboty i szacun im za to! www.TerazHuta.pl "Internet to ocean informacji... ...lepiej po sąsiedzku!" Odpowiedz Link Zgłoś