Dodaj do ulubionych

Mam ochotę na lody cytrynowe

29.06.06, 10:14
czy ktoś mógłby je do mnie podrzucić?
Proszę!
Obserwuj wątek
    • bad_habit ja po wczorjaszych lodach mam chore gardło:( 29.06.06, 10:16
      zewsi napisał:

> czy ktoś mógłby je do mnie podrzucić?
      > Proszę!
      • zewsi Re: ja po wczorjaszych lodach mam chore gardło:( 29.06.06, 10:18
        Też chciałbym mieć jutro chore gardło po pysznych lodach cytrynowych.
        • nekroskop88 Re: ja po wczorjaszych lodach mam chore gardło:( 29.06.06, 10:19
          Proszę - siedem gałek, ledwo doniosłem.
          • zewsi Re: ja po wczorjaszych lodach mam chore gardło:( 29.06.06, 10:22
            No właśnie widzę, że ledwo. Trzy zostało. Ale i za to dziękuję dobry człowieku.
            A mówią, że dzisiejsza młodzież jest źle wychowana, że to już nie to co w
            naszych czasach.
            • bad_habit dlaczego???dzieli Was tylko 11 lat;) 29.06.06, 10:23
              zewsi napisał:

> No właśnie widzę, że ledwo. Trzy zostało. Ale i za to dziękuję dobry człowieku.
              >
              > A mówią, że dzisiejsza młodzież jest źle wychowana, że to już nie to co w
              > naszych czasach.
              • zewsi O tym mówię. Mógłbym być dziadkiem Nekroskopa ;-) 29.06.06, 10:24
                • nekroskop88 Re: O tym mówię. Mógłbym być dziadkiem Nekroskopa 29.06.06, 10:25
                  Mój zaginiony dziadku!
                  • zewsi Mój odnaleziony wnuku! 29.06.06, 10:27

• bad_habit Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:28

• nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:28
                        Dziadku-wujku zabierz nas do wesołego miasteczka!
                        • bad_habit Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:29
                          nekroskop88 napisał:

> Dziadku-wujku zabierz nas do wesołego miasteczka!
                          >
                          >

taaaaaaaaaaaaa i watę cukrową!!!;D
                          • nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:34
                            Uciekł! I kolejny dziadek mi zaginął:(
                            • bad_habit Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:38
                              nekroskop88 napisał:

> Uciekł! I kolejny dziadek mi zaginął:(
                              >
                              >

a mi wujek:(Nekro,nie płacz,odnajdziemy go!!!
                              • nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:39
                                Choć poszukamy, może zgubił portfel chociaż....
                                • bad_habit Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:40
                                  nekroskop88 napisał:

> Choć poszukamy, może zgubił portfel chociaż....
                                  >
                                  >
                                  portfel cały wypchany dolaramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:P
                                  • nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:41
                                    yeah!
                                    idziem na miasto
                                    • zewsi Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:42
                                      Hehe, daleko nie zajdziecie. To rekwizyty z gry. :-)
                                      • nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:43
                                        dziadziu, kiedy dziadek dostaje emeryturę?
                                        • bad_habit Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:44
                                          Nekro,ja już mam wtyki w banku i na poczcie,odbierzemy emeryture z adziadzi-wujka;)
                                          • nekroskop88 Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:45
                                            to dobrze:D
                                            • bad_habit wiesz,ma się te znajomosci,a Ty myślałeś ze ja 29.06.06, 10:45
                                              zdradzałam...;P
                                              • nekroskop88 Re: wiesz,ma się te znajomosci,a Ty myślałeś ze j 29.06.06, 10:46
                                                oj tam, było minęło:P
                                                • bad_habit już mi wybaczyłeś???Super!!!!Dzieki 29.06.06, 10:47
                                                  nekroskop88 napisał:

> oj tam, było minęło:P
                                                  >
                                                  >
                                                • zewsi Re: wiesz,ma się te znajomosci,a Ty myślałeś ze j 29.06.06, 10:47
                                                  Kochane dzieci, nie okradajcie mnie z emerrytury, a ja obiecuję, że za 2
                                                  miesiące pójdziemy na watę cukrową, a za trzy do wesołego miasteczka.
                                                  • bad_habit a cojutro????bo jade do Ciebie do Białego... 29.06.06, 10:51
                                                    zewsi napisał:

> Kochane dzieci, nie okradajcie mnie z emerrytury, a ja obiecuję, że za 2
                                                    > miesiące pójdziemy na watę cukrową, a za trzy do wesołego miasteczka.
                                                  • nekroskop88 Re: wiesz,ma się te znajomosci,a Ty myślałeś ze j 29.06.06, 10:52
                                                    Pfffff wata cukrowa i wesołe miasteczko to dobre dla dzieci. Niech dziadek się
                                                    bardziej postara.
                                                  • bad_habit na striptiz męski nas zabierze;D 29.06.06, 10:55
                                                    nekroskop88 napisał:

> Pfffff wata cukrowa i wesołe miasteczko to dobre dla dzieci. Niech dziadek się
                                                    > bardziej postara.
                                                    >
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: na striptiz męski nas zabierze;D 29.06.06, 10:56
                                                    Ja nie chcę na męski i dziadek też nie chce na męski
                                                  • zewsi Hmm, a może opowiem jak było na wojnie? 29.06.06, 10:56

• nekroskop88 Re: Hmm, a może opowiem jak było na wojnie? 29.06.06, 10:57
                                                    Gwałty zbiorowe i TE sprawy? :D
                                                  • zewsi Re: Hmm, a może opowiem jak było na wojnie? 29.06.06, 10:58
                                                    Jak świat światem, to jeszcze nie było wojny bez choćby jednoego zbiorowego
                                                    gwałtu, więc i tu coś by się znalazło.
                                                  • bad_habit no to pójdziemy do kina;D 29.06.06, 10:58
                                                    nekroskop88 napisał:

> Gwałty zbiorowe i TE sprawy? :D
                                                    >
                                                    >
                                • zewsi Re: Wujku zewsi!!;D 29.06.06, 10:40
                                  Już jestem. Po tylu latach nieobecności musiałem wstąpić do tej miłej
                                  sąsiadeczki z naprzeciwka i zapytać jak jej się układa.
                                  • bad_habit Wujku,nowego kuzyna chcesz nam przedstawić?;> 29.06.06, 10:42
                                    zewsi napisał:

> Już jestem. Po tylu latach nieobecności musiałem wstąpić do tej miłej
                                    > sąsiadeczki z naprzeciwka i zapytać jak jej się układa.
                                    • nekroskop88 Re: Wujku,nowego kuzyna chcesz nam przedstawić?;& 29.06.06, 10:42
                                      Wrócił! (Bad chowaj portfel)
                                    • zewsi Jak źle pójdzie, to za 9 miesięcy. ;-) 29.06.06, 10:43

• bad_habit Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadkiem 29.06.06, 10:43
                                        po wujku,prawda???
                                        • nekroskop88 Re: Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadki 29.06.06, 10:44
                                          Oczywiście, że nie. Podrzucimy go do ZOO, żeby go wychowały lamy.
                                          • bad_habit Re: Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadki 29.06.06, 10:45
                                            nekroskop88 napisał:

> Oczywiście, że nie. Podrzucimy go do ZOO, żeby go wychowały lamy.
                                            >
                                            >
                                            albo skoczkomyszki afrykańskie;)
                                            • nekroskop88 Re: Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadki 29.06.06, 10:47
                                              wszystko jedno, ale może do lamy będzie bardziej podobny?
                                              • zewsi Re: Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadki 29.06.06, 10:48
                                                Mam nadzieję, że urodę odziedziczy po mnie.
                                                • nekroskop88 Re: Nekro!!!nie będziemy się z nim dzielić spadki 29.06.06, 10:51
                                                  A Zewsi to jakie zwierzę proponuje?
                                                  • bad_habit żubra!;D 29.06.06, 10:52
                                                    nekroskop88 napisał:

> A Zewsi to jakie zwierzę proponuje?
                                                    >
                                                    >
                                                  • zewsi Zgadza się! 29.06.06, 10:57

• bad_habit ha,ja znam wujka lepiej niż Nekro;D 29.06.06, 10:59

• nekroskop88 Re: ha,ja znam wujka lepiej niż Nekro;D 29.06.06, 11:01
                                                    lizus!
                                                  • zewsi Re: ha,ja znam wujka lepiej niż Nekro;D 29.06.06, 11:02
                                                    Dlatego w nagrodę opowiem jej o dwóch gwałtach zbiorowych, a Tobie tylko o
                                                    jednym ;-)
                                                  • nekroskop88 Re: ha,ja znam wujka lepiej niż Nekro;D 29.06.06, 11:03
                                                    To nie fair! Ja chcę też dwaaa!
                                                  • zewsi Re: ha,ja znam wujka lepiej niż Nekro;D 29.06.06, 11:06
                                                    No dobrze, dobrze, tylko nie płacz!
                                                  • bad_habit dzień bez wazeliny to dzień stracony;D 29.06.06, 11:09
                                                    zewsi napisał:

> No dobrze, dobrze, tylko nie płacz!
                                                • bad_habit duże odtsjące uszy i błony miedzy palcami?;) 29.06.06, 10:52
                                                  zewsi napisał:

> Mam nadzieję, że urodę odziedziczy po mnie.
                                                  • nekroskop88 Re: duże odtsjące uszy i błony miedzy palcami?;) 29.06.06, 10:52
                                                    Nie naśmiewajmy się z Zewsiego (widziałaś go?), bo nie zaśpiewa dziś wieczorem:P
                                                  • bad_habit Re: duże odtsjące uszy i błony miedzy palcami?;) 29.06.06, 10:56
                                                    ale żabcia jest słodziutka;D

nie widziałam,buuuuu
                                                  • zewsi Re: duże odtsjące uszy i błony miedzy palcami?;) 29.06.06, 10:59
                                                    Nie widziałaś mego teledysku, który jakiś czas temu zrobił furorę we wszystkich
                                                    telewizjach muzycznych świata?
            • nekroskop88 Re: ja po wczorjaszych lodach mam chore gardło:( 29.06.06, 10:23
              Było 14! Siedem zgubiłem po drodze. A cztery zjadła Bad na miejscu. Nie moja
              wina! I nie ma za co :-)
        • bad_habit niom,ale to nie takie przyjemne... 29.06.06, 10:19
          zewsi napisał:

> Też chciałbym mieć jutro chore gardło po pysznych lodach cytrynowych.
          • zewsi Re: niom,ale to nie takie przyjemne... 29.06.06, 10:23
            Ale zebyś zjadła te lody, które ja miałem przyjemność skosztować! Ach, co za
            smak!
            • bad_habit Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:24
              zewsi napisał:

> Ale zebyś zjadła te lody, które ja miałem przyjemność skosztować! Ach, co za
              > smak!
              • nekroskop88 Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:24
                Wyjadłaś wczoraj wszystkie lody ze spiżarni i nawet mnie nie zawołałaś:(
                • bad_habit Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:27
                  nekroskop88 napisał:

> Wyjadłaś wczoraj wszystkie lody ze spiżarni i nawet mnie nie zawołałaś:(
                  >
                  >

wczorja to ja prowadziłam konwersacje...a zjadłam tylko 3 gałki;)
                  • nekroskop88 Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:28
                    jasne, to kto zjadł resztę?
                    • bad_habit Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:28
                      nekroskop88 napisał:

> jasne, to kto zjadł resztę?
                      >
                      >
                      morfi i koczisss
                      • nekroskop88 Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:31
                        ciekawe
                        • bad_habit Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:32
                          nekroskop88 napisał:

> ciekawe
                          >
                          >
                          sama widziałam
                          • nekroskop88 Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:33
                            ładnie to tak kablować?
                            • bad_habit Re: Wiesz,Nekro jak zwykle o mnie zapomniał 29.06.06, 10:33
                              nekroskop88 napisał:

> ładnie to tak kablować?
                              >
                              >
                              ładnie:P:P:P::::P::

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka