Gość: Policyjny Serwis I IP: 62.233.214.* 03.04.08, 23:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus24a To było samobójstwo 03.04.08, 23:43 facet miał więcej niż 18 lat, więc winny jest tylko on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl to był Rumun czy rumuński Cygan ? IP: *.chello.pl 04.04.08, 05:10 W Polsce, większość uważa ,ze wszyscy Rumunii to Cyganie /Romowie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAZZ Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: 91.198.177.* 04.04.08, 08:17 Skandal. Gdzie byli strażnicy, wychowawcy ? Co byście powiedzieli, gdyby ktoś z Polaków np. w Rsoji był tak traktowany. Ludzie !!! Rumunia to państwo w UE !!! Polska głosowała za jej przyjęciem. Chcemy aby nas nie traktowano jako obywateli II kategorii w UE, a jak my traktujemy Rumunów i Bułgarów ??? Skandal. Mam nadzieję że ktoś za to odpowie. Ciekaw jestem jak wyglądały raporty w tej sprawie wychowawcy więziennego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: 80.51.92.* 05.04.08, 09:37 Zeby mówić o skandalu, trzeba znać przepisy Służby Więziennej.Właśnie takie traktowanie, to że nie był zmuszany do niczego, było poszanowaniem jego prawa do decydowania o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proSW Re: Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.eranet.pl 07.04.08, 23:47 Nie wiesz tak naprawde DLACZEGO i JAK umarł .... ;] Nie pytaj zatem gdzie byli strażnicy i wychowawcy... Czy nie zastanawiające jest to dlaczego media dopiero dowiedzialy sie o tym po kilku miesiącach? :) Cała sprawa jak i wszystkie inne afery medialne i mniej medialne ... ach, szkoda gadac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proSW Re: Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.eranet.pl 08.04.08, 00:11 Zainteresuj sie lepiej jak byla prawdziwa przyczyna zgonu owego Rumuna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proSW Re: Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.eranet.pl 08.04.08, 00:22 ...i dlaczego dopiero teraz sprawa wyszla na jaw. Moja wiara w świat i wszelkie fakty, którymi jesteśmy karmieni każdego dnia całkowicie upadła dzięki tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.crowley.pl 04.04.08, 08:23 Ale obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva w Polsce nie rozroznia sie Rumuna od Cygana IP: *.euroweb.ro 04.04.08, 08:29 zena ale my w porownaniu z Rumunia to prowincja europejska. Tymczasem Polacy mysla ze sa lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 [...] IP: *.chello.pl 04.04.08, 08:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanga Re: w Polsce nie rozroznia sie Rumuna od Cygana IP: *.e-wro.net.pl 04.04.08, 16:18 A gdyby to byl Cygan, to coś zmienia? Ja zreszta przypuszczam, ze dlatego własnie nie udzielono mu pomocy, że brano go za Cygana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: 80.51.92.* 05.04.08, 09:42 ...jaki obciach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gre Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.ghnet.pl 04.04.08, 09:08 Ciekawe jak Jan T , dotychczas napuszony bufon jako dyrektor zarządu dróg w Krakowie , daje sobie radę w areszcie czy przypadkiem nie głoduje na znak protestu ,że ktoś śmiał go aresztować i w areszcie nie ma kobiet do molestowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Mieli go karmic na sile??? 04.04.08, 11:52 Dorosly czlowiek ma prawo decydowac za siebie. Ma prawo zrobic z siebie meczennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Mieli go karmic na sile??? IP: *.gemini.net.pl 08.04.08, 00:21 Każdy samobójca to męczennik? Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Wg ksiedza Jezus powinien skonczyc w wariatkowie 04.04.08, 11:57 A nie na krzyzu. 'Z człowiekiem w takiej sytuacji powinno się postąpić jak z samobójcą, którego zawsze trzeba ratować.' Jezus sam mowil ze zginie za nasze grzechy. 'Trzeba perswadować i nawet siłą nie dopuścić, by się zabił. Zgodnie z etyką katolicką autonomia w dysponowaniu własnym życiem jest ograniczona.' Apostolowie powinni Jezusa sila zamknac w klatce, zeby nie chodzil i nie sprowadzal na siebie nieszczescia. 'Uważam, że sąd i służba więzienna nie zrobiły wszystkiego, żeby uratować tego człowieka'. Podobnie jak wyscie nic nie zrobili zeby uratowac JPII, ktory schorowany musial odprawiac meczace ceremonie koscielne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88888 Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.root.com.pl 04.04.08, 11:58 Najważniejsze że wszystko odbyło się zgodnie z prawem....i nikt nie ma sobie nic do zarzucenia .Ja przecież wykonywałem tylko rozkazy -już to gdzieś słyszałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Zagłodził się na śmierć w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 12:30 brakuje slow gdy slyszy sie takie historie... Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Zagłodził się na śmierć w areszcie 04.04.08, 13:04 Z tymi głodówkami jest coś "nie tak". Jeśli ktoś podejmuje głodówkę to musi mieć świadomość do czego to prowadzi, z wyjątkiem osób niepoczytalnych. Jeżlei woli umrzeć niż sie mieścić w okreslonych normach parwnych, to jego sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 wszyscy wieźniowie 04.04.08, 18:20 winni sie zagłodzić na śmierć , jaka oszczędność na ich uczymaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wszyscy wieźniowie IP: *.catv.broadband.hu 31.05.08, 21:08 Najlepiej jakbys sam sie zaglodzil - jednego idioty mniej na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Gdyby zabił człowieka, dostałby osiem lat. 05.04.08, 14:16 Gdyby zgwałcił małą dziewczynkę z pięć. Ale on dokonał prawdziwej zbrodni - ukradł sędziemu portfel. A za to jest tylko jedna kara: śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo bezsilność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 10:52 Służba więzienna jest bezsilna w takich przypadkach , a polskie sądy są opieszałe.I to one są winne .!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor zagłodzony Rumun IP: *.broadband.pl 06.04.08, 12:50 Przedstawiciele władz twierdzą, że wszystko było zgodne z prawem i procedurami. MAM W DUPIE TAKIE PRAWO I TAKIE PROCEDURY. A tak nawiasem co z ustawą o ochronie życia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: zagłodzony Rumun IP: *.gemini.net.pl 08.04.08, 00:23 Gość portalu: doktor napisał(a): > A tak nawiasem co z ustawą o ochronie życia??? Proponujesz uchwalenie takiej ustawy? Masz jakieś konkretne propozycje co do jej treści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: zagłodzony Rumun IP: *.gemini.net.pl 11.04.08, 17:43 Co z tymi propozycjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l no wyobraź sobie IP: *.gemini.net.pl 08.04.08, 00:20 Wolno popełnić samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: piękne mamy PRAWO IP: 213.25.29.* 12.04.08, 18:08 Karmią na siłę - źle. Nie karmią - źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja odważnie Trudno się mówi IP: *.acn.waw.pl 11.04.08, 09:16 Trudno. Zrobił to na własne życzenie. Tak jak mogą głodować pielęgniarki tak i rumuni. Chociaż tak na prawdę to powinni oni wracać do siebie a nie psuć wizerunek naszego kraju i tylko włóczyć się po ulicach i kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
conn-x-5 Re: idioto polski , ty osle powyzej mnie 11.04.08, 17:36 piszesz idioto nafaszerowany burakami i kartoflami cale zycie. > Trudno. Zrobił to na własne życzenie. Tak jak mogą głodować pielęgniarki tak i > rumuni. Chociaż tak na prawdę to powinni oni wracać do siebie a nie psuć > wizerunek naszego kraju i tylko włóczyć się po ulicach i kraść. Facet byl oskarzony i bez wydania wyroku , gdyz nic mu nie udowodniono a na samych poszlakach jechali.. Nikt nie chcial go sluchac , olewali go gdyz nie byl ksiedzem katolickim ani obywatelem kraju zachodniego. To byl jedyny sposob aby zaprotestowac i naglosnic sprawe o swoim losie. Winne sa wladze polskie ,koniec kropka.. W polsce zycie zwyklych obywateli jak i obywateli mniejszych krajow NIE LICZY sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l pogratulować kultury IP: *.gemini.net.pl 11.04.08, 17:42 Oskarżony jeszcze nie był, na razie miał zarzuty. Sprawdź też sobie - z łaski swojej - co oznacza wyraz "poszlaka", to się nie będziesz kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś