Dodaj do ulubionych

szukam męża

14.04.08, 08:05
Postanowiłam zacząć od poniedziałku z rana...
Chciałabym jakiegoś miłego i dobrego człowieka, z którym mogłabym
spędzić miłe chwile, na którym mogłabym polegać i z którym mogłabym
śmiać się do rozpuku....!
Ja jestem wesolutka i sympatyczna.
Jacyś chętni???
Pozdrowienia dla wszystkich.
Obserwuj wątek
    • krzychut Re: szukam męża 14.04.08, 10:09
      Czyjego?
      A nie mógłby być kawaler?
      • gosia.43 Re: szukam męża 14.04.08, 10:11
        kawalerzy wyginęli...a z mężami lepiej nie zaczynac...strach sie
        bać ??!!
        :)
        gosia
        • krzychut Re: Nie jest tak źle psze pani 14.04.08, 10:14
          z tymi żonatymi.
          Zawszeć to jakieś doświadczenia taki posiada.
          Uczyć wszystkiego od podstaw go nie trza;)
    • trooly Re: szukam męża 14.04.08, 10:18
      Magiczko, grubasa z tłustym owłosieniem szukasz?
    • gph bardzo zacny pomysł. 14.04.08, 10:43
      razem zawsze łatwiej
      przynajmniej na początku :D
      • gosia.43 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 10:57
        po co Ci magiczko mąż..z nimi tylko same kłopoty sa..lepiej se żonę
        znajdz...:))))
        gosia
        • wampir-wampir Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 10:59
          Tylko taką co umie gotować, co się będziesz przy garach męczyć...;-)
          • trooly Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 11:04
            Magiczko, jeśli gardzisz spoconym grubasem, to bierz chudego w
            uszach.
            • wampir-wampir Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 11:05
              Coś Ty Trooly - żona jest lepsza, niech szuka żony...;-)))
              • trooly Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 11:08
                Coś Ty taki wielbiciel żon?
                • wampir-wampir Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 11:13
                  Żony są OK, a coś Ty taki kawaler?
                  • trooly Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 11:21
                    Ano, równowage popieram. Żony są jak złoto ale żeby wszystko ze
                    złota robić, trzeba dać im troszkę swobody, nie zadręczać pierdołami.
                    • magiczka9 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:17
                      Heh, a ja myślałam że to dobry pomysł...
                      Już mówię skąd się wzięły te moje poszukiwania:
                      wszyscy dookoła mówią mi znalazłabyś sobie męża, byłoby ci lepiej(?)
                      i łatwiej w życiu. Tylko nikt nie mówił mi jak się szuka męża, więc
                      pomyślałam, że w dobie internetu taka forma jest najlepsza!
                      A tu takie opinie, że żona lepsza, albo oferujecie grubasa...
                      Żony nie chce, chyba nie te preferencje...
                      A grubas z tłustymi włosami... feee. Nie żebym chciała ideał, bo
                      sama nie jestem idealna ale minimalne poczucie estetyki by się
                      przydało!
                      Ale mimo wszystko dziękuję za Wasze opinie. Chyba muszę znaleźć inne
                      metody poszukiwań. Nigdy tego nie robiłam, jako samotniczka nieźle
                      sobie radzę w życiu ale lubię też nowe wyzwania więc kto wie co się
                      wydarzy!!!
                      Przesyłam uśmiech!
                      • gosia.43 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:20
                        Ej..Magiczka , magiczka - znajdz sobie tego męża -spróbuj jak to
                        smakuje... a w zasadzie dlaczego ma byc Ci lepiej niż nam...:)))))
                        gosia
                        • magiczka9 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:24
                          Gosiu aż tak żle???
                          Przecież obserwuję małżeństwa w rodzinie no i idylla to może nie
                          jest ale uciążliwością albo dyskomfortem bym tego nie nazwała...
                          • krzychut Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:33
                            Nie rezygnuj tak szybko magiczko.
                            Każda droga do życiowego partnera jest dobra, także internetowa.
                            Ale uprzedzam, może być ciężko.
                            Podobno wszyscy przystojni, sympatyczni i bogaci faceci mają już
                            partnerów.
                            • gosia.43 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:39
                              Źle nie jest...mozesz sobie ręke na spacerze podnieść i wszyscy
                              obrączke zauważą..a zobaczysz jakie wtedy zainteresowanie sobą
                              wzbudzisz..mężczyźni lubią mężatki..serio ..:)

ja na ten przykład miałam już ośmiu mężów .. a teraz na
                              dziewiątego poluję....i najtrudniej było mi w stanach
                              wolności...Więc głowa do góry , pierś do przodu i ruszaj na łowy...:)
                              pozdrawiam panienkę..:)
                              gosia
                              • magiczka9 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:55
                                Gosiu daj znać gdzie będziesz łowić, udam się w inne miejsce co byś
                                mi nie zwiększała konkurencji! W końcu Ty masz dużo większe szanse z
                                takim doświadczeniem!!! A ja laik totalny!
                                Krzychu ja nie jestem z tych co szybko rezygnują, w końcu kropla
                                drąży skałę....
                                Życzcie mi szczęścia! Oby mój obiekt polowania miał chociaż jedną
                                pozytywną cechę... no i nie tłuste włosy!!!!
                                • gosia.43 Re: bardzo kiepski pomysł.... 14.04.08, 12:58
                                  Magiczka ..a może byśmy sobie takiego wspólnego męża znalazły..ja
                                  mam doswiadczenie a Tyś dziwica..wiesz jaką by miał radochę...:)))
                                  gosia
                                • krzychut Re: Powodzenia życzę Magiczko! 14.04.08, 12:58
                                  Ja myję włosy (te które mi zostały) codziennie, ale od
                                  sześćdziesięciu lat jestem żonaty. Myślisz, że mam u Ciebie jakieś
                                  szanse?
                                  • magiczka9 Re: Powodzenia życzę Magiczko! 14.04.08, 13:08
                                    Gosiu ale to swietniw wymyśliłaś... Będzie mi raźniej, no i zawsze
                                    bym miała pomoc gdybym na przykład nie wiedziała co z takim mężem
                                    robić....
                                    Krzychut wszystko fajnie tylko co na to Twoja żona gdybyś ze mną
                                    przyszedł do domu????
                                    Pozdróffki
                                    • krzychut Re: Powodzenia życzę Magiczko! 14.04.08, 13:17
                                      Pewnie by krzyknęła: "Wnusiu, jak ty wyrosłaś i wypiękniałaś!"
                                      bo dawno jej nie widziała;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka