marceliszpak 14.04.08, 09:14 w nawiazaniu do tego watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=78287542 postanowilem tej wiosny tez cos poszukac. szukam wiec weza, moze byc w kieszeniu , najlepiej nie swojej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: szuka węża 14.04.08, 09:20 Znalazłem, mogę przekazać. Jest ogrodowy, w dobrej kondycji. Podlejesz nim roślinki, psikniesz na ludzi, zwierzęta i autko. Warto skorzystać, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: szuka węża 14.04.08, 09:20 no co ty , ja nie chce weza na wlasnosc , ja go tylko szukam , a jak go juz znajde to dam mu spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: szuka węża 14.04.08, 09:56 No ok ale szukasz nie w swojej kieszeni, to zaznaczyłaś, prawdaż? Wąż ogrodowy wystaje z kieszeni moich starych portek. One, troszkę zapomniane leżały cała zimę w małej szopie, teraz czas na porządki, portki do kosza, a wąż do dyspozycji, nie dziw się. Spokoju wężowi nie dawaj, psikaj nim, odprężysz się. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 szopa nie szopa 14.04.08, 10:01 uzycie weza slicznie odpreza... jesli Cie dobrze pojmuje, tak? trudny Odpowiedz Link Zgłoś