Gość: Zbigniew IP: 80.48.20.* 06.09.03, 14:51 Jedzie w pociągu w przedziale Murzyn, wchodzi kolejny pasażer i mówi do Murzyna: - Bangladesz? Po tym pytaniu Murzyn otwiera okno wystawia przez nie rękę odwraca się i mówi: - Nie, nie bangla ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hohla Ten,który się murzyna spytał czy jest z IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 18:19 Bangladeszu-to taki głupawy troszeczkę był.Równie dobrze mógł spytać czy jest z Nowej -Huty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Ten,który się murzyna spytał czy jest z IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.09.03, 18:27 ze co, przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Dowcip:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 18:52 cholera, ja nie rozumiem :D nie musicie mi tlumaczyc, ale normalnie nie rozumiem z tym bangladeszem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Mikłaj IP: 80.48.20.* 06.09.03, 18:58 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > cholera, ja nie rozumiem :D nie musicie mi tlumaczyc, ale > normalnie nie rozumiem z tym bangladeszem:))) Pada deszcz Bangla desz Dalej nie rzoumiec? Wiesz obcokrajowiec w Polska nie musiec od razu dobra mowic po Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózgowiec Re: Mikłaj IP: *.chello.pl 07.09.03, 09:53 Czy to chodzi o to, że w tym Bangladeszu nigdy nie pada deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Dowcip:) 06.09.03, 19:09 A ja rozumiem! Dobre! Kolokwium. Prowadzący dyktuje zadanie: "Rynną ścieka woda..." Na to student murzyn: "Ja nie roziumiem, jak to jest? Woda ścieka, pies ścieka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohla Co żeście się tych murzynów dopier....,nie może IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 21:52 być azjata. U Zbigniewa ten murzyn to taki "lepszy" jakiś,przez duże"M". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepiam_sie Re: Co żeście się tych murzynów dopier....,nie mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 23:05 Gość portalu: hohla napisał(a): > być azjata. > U Zbigniewa ten murzyn to taki "lepszy" jakiś,przez duże"M". bo zgodnie z zasadami polskiej ortografii Murzyn pisze sie przez duze M (tak samo, jak np. Żyd). Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Co żeście się tych murzynów dopier....,nie mo IP: *.chello.pl 13.09.03, 20:19 Niekoniecznie, gdyż można zaczynać wielką bądź małą literą w zależności od znaczenia: Żyd (przedstawiciel narodu żydowskiego - tak, jak Polak, Rom czy Indianin) oraz żyd - osoba wyznania mojżeszowego (tak, jak chrześcijanin, muzułmanin czy buddysta). Pierwsza wersja jest obecnie rzadsza ze względu na zmianę identyfikacji narodowościowej ludności żydowskiej. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Dowcip:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:11 1. Dowcip (Bangladesz) dobry, ale stary. 2. Ten co go nie zrozumiał to chyba trochę wolny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Dowcip:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 21:34 Gość portalu: cosmo napisał(a): > 1. Dowcip (Bangladesz) dobry, ale stary. > 2. Ten co go nie zrozumiał to chyba trochę wolny jest... hehehe, tak, wolny:) obronczyni dresow nie jest w stanie mnie obrazic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Dowcip:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:42 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > Gość portalu: cosmo napisał(a): > > > 1. Dowcip (Bangladesz) dobry, ale stary. > > 2. Ten co go nie zrozumiał to chyba trochę wolny jest... > hehehe, tak, wolny:) obronczyni dresow nie jest w stanie > mnie obrazic Wcale nie zamierzałam. :) Chociaż nie zawsze 'kto pyta nie błądzi'... czasem odbierany jest jako SLOW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Dowcip:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 21:57 Gość portalu: cosmo napisał(a): > Gość portalu: mikolaj napisał(a): > > > Gość portalu: cosmo napisał(a): > > > > > 1. Dowcip (Bangladesz) dobry, ale stary. > > > 2. Ten co go nie zrozumiał to chyba trochę wolny jest... > > hehehe, tak, wolny:) obronczyni dresow nie jest w stanie > > mnie obrazic > > Wcale nie zamierzałam. :) > Chociaż nie zawsze 'kto pyta nie błądzi'... > czasem odbierany jest jako SLOW... LOL, zmien sobie nicka na fast_cosmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Dowcip:) IP: 62.181.178.* 07.09.03, 00:50 Przed sądem postawiono faceta za opowiadanie kawałów tak, że kto usłyszał, ten umierał ze śmiechu. Sędzia poprosił oskarżonego, aby opowiedział kawał. Na miejscu zmarli: sędzia, prokurator, adwokat. Eskorta policyjna (Mikołaj?) za dwa tygodnie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Dowcip dla Mikołaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 21:52 ON THE PHONE: - Hello, are you there? - Yes, who are you please? - I'm Watt. - What's your name? - Watt's my name. - Yes, what's your name? - My name is John Watt. - John what? - Yes, are you Jones? - No I'm Knott. - Will you tell me your name then? - Will Knott. - Why not? - My name is Knott. - Not what? - Not Watt, Knott. - What? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Dowcip dla Mikołaja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 21:59 stare, czytalem chyba wszystkie z tej serii, dziekuje za poswiecenie mi uwagi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Dowcip dla Mikołaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 22:04 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > stare, czytalem chyba wszystkie z tej serii, dziekuje za > poswiecenie mi uwagi .. i zrozumiałeś czy też konsultowałeś poite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Dowcip dla Mikołaja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 23:11 Gość portalu: cosmo napisał(a): > Gość portalu: mikolaj napisał(a): > > > stare, czytalem chyba wszystkie z tej serii, dziekuje za > > poswiecenie mi uwagi .. > > i zrozumiałeś czy też konsultowałeś poite. A co to jest poita, bo ja chyba też jakiś wolny jestem...? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dowcip dla Mikołaja 06.09.03, 23:12 możemy założyć klub wolnych (SLOW):), bo ja też nie wiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Dowcip dla Mikołaja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 23:13 Stowarzyszenie Ludzi Wolnych? Podoba mi się :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Dowcip dla Mikołaja 06.09.03, 23:14 A kto, oprócz nas, będzie do niego należał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 gdybyż to był 06.09.03, 23:22 klub ludzi wolnych i swawolnych, to chętnych by nie zabrakło:) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: gdybyż to był 06.09.03, 23:24 ależ nie, to elitarne stowarzyszenie dla tych, którzy są SLOW;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami wybacz... 06.09.03, 23:30 czy jest przewidziana jakaś kara za złamanie ustawy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wybacz... 06.09.03, 23:31 a owszem, całkiem sporo :) ale musisz troche poczekać, zanim dokopie sie do tekstu ustawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo poita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 23:37 zgubiłam jedną literkę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: wybacz... 06.09.03, 23:40 jottka napisała: > a owszem, całkiem sporo :) to ja się boję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wybacz... 06.09.03, 23:42 i słusznie, bo jest czego twoj nik tez podejrzany :( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: wybacz... 06.09.03, 23:44 jottka napisała: > i słusznie, bo jest czego to szukaj tej ustawy, nie zostawiaj mnie w niepewności;)) > twoj nik tez podejrzany :( a o co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wybacz... 06.09.03, 23:46 yennzfiolkowymioczami napisała: > to szukaj tej ustawy, nie zostawiaj mnie w niepewności;)) kara smierci na razie zniesiona > > twoj nik tez podejrzany :( > > a o co?:) o niefigurowanie w spisie imion dla polskich chłopczyków oraz dziewczynek, w związku z czym zapewne też podpada pod paragraf Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: wybacz... 06.09.03, 23:47 jottka napisała: > kara smierci na razie zniesiona uff... > o niefigurowanie w spisie imion dla polskich chłopczyków oraz dziewczynek, w > związku z czym zapewne też podpada pod paragraf a jottka figuruje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: wybacz... 06.09.03, 23:48 w ramach kary bedziesz nawiedzana w snach przez prof. Walerego Pisarka :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: wybacz... 06.09.03, 23:51 w postaci wielkanocnej pisarki a jottka jest pięknym staropolskim imieniem, sam kochanowski sie wahał, czy urszulki tak nie nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: wybacz... 07.09.03, 15:40 gorszy będzie prof. zosiak jako pisanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: gdybyż to był IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 00:00 yennzfiolkowymioczami napisała: > ależ nie, to elitarne stowarzyszenie dla tych, którzy są SLOW;) SLOW - Stowarzyszenie Ludzi Okropnie Wolnych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Teraz ja z Murzynem. 07.09.03, 01:26 Do przedzialu wchodzi Murzyn. "Co to juz tunel?" - pyta babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: gdybyż to był 07.09.03, 11:16 no właśnie się zastanawiałam, od czego to O jest...;) skoro nazwę już mamy, to jakiś statut trzeba itp... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: gdybyż to był IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 11:38 To teraz Twoja kolej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: gdybyż to był 07.09.03, 11:48 ale ja się nie znam na tym...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Dowcip:) 07.09.03, 01:53 -Czym się różni teściowa od coca-coli? -Niczym, i to i to jest dobre jak jest zimne :) Pijany gość zaprasza swoich kolegów do nowego mieszkania. Oprowadza ich, aż wchodzą do sypialni, gdzie nad łóżkiem wisi ogromny gong z brązu. Koledzy się pytają co to jest. - Jak to co, mówiący zegar! Potem chwyta wielki młot i z całej siły uderza w gong, nagle zza ściany słychać damski głos: - Na boga, przecież jest czwarta nad ranem!!! -- www.kazimierz.com Amba fatima - było i ni ma! Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito I raz jeszcze. 07.09.03, 03:23 Czym rozni sie rozszalaly bulldog od kobiety z PMS (Zespol napiecia przedmiesiaczkowego)? Tylko szminka. I dla rownowagi: Facet pyta kobiete: "Czy chcialaby Pani byc mezczyzna?" A Pan - odpowiada kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: ZEGAR Z KUKUŁKĄ IP: 62.181.178.* 07.09.03, 22:03 kriss.forum napisał: > -Czym się różni teściowa od coca-coli? > -Niczym, i to i to jest dobre jak jest zimne :) > > Pijany gość zaprasza swoich kolegów do nowego mieszkania. Oprowadza ich, aż > wchodzą do sypialni, gdzie nad łóżkiem wisi ogromny gong z brązu. Koledzy się > pytają co to jest. > - Jak to co, mówiący zegar! > Potem chwyta wielki młot i z całej siły uderza w gong, nagle zza ściany słychać > > damski głos: > - Na boga, przecież jest czwarta nad ranem!!! > > -- > www.kazimierz.com > > Amba fatima - było i ni ma! > Kriss. A co Ty na taką wersję? Przychodzi Józek do sąsiada. Gadają, gadają, trochę popijają i tak czas im miło płynie. Nagle Józek spostrzegł wiszące na ścianie, miskę i młotek. Pyta sąsiada co to jest. - Aaaa to ... zegar z kukułką. - ? Gadają dalej. Mija 5 min i Józek nie wytrzymuje i znów pyta: - Nie, no stary nie zgrywaj się. Co to jest ? - No mówię ci, zegar z kukułką. - ???!! - Chodź, pokażę ci jak działa. Podchodzi do ściany, bierze do ręki młotek i zaczyna walić w miskę. Nie minęło 10 sekund, a zza ściany dobiega głos: - KU KU KU KU*WA MAĆ, DRUGA PIĘTNAŚCIE W NOCY, A WY JESZCZE NIE ŚPICIE !!!! Pozdrawiam o 22-ej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: ZEGAR Z KUKUŁKĄ IP: 62.181.178.* 07.09.03, 22:04 Powinnam dodać, że kawał pochodzi ze strony: www.joemonster.org :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Jezy rozmnazanie sie. 08.09.03, 03:48 Czy wiecie jak rozmnazaja sie jeze? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: z życia (wczoraj zasłyszane) 08.09.03, 12:14 Starszy już ksiądz opowiadał mi swoje ostatnie przeżycia, związane z pobytem w szpitalu. Sala "koedukacyjna". Obok leży pani (też już starsza). W pewnym momencie podchodzi do niego pielęgniarka i mówi: -Proszę księdza, proszę się odwrócić, bo musimy zmienić pościel pani obok. Na to ksiądz cicho do pielęgniarki: - Proszę pani, ja patrzę tylko w niebo...ewentualnie na młode kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: z życia (wczoraj zasłyszane) IP: 62.181.178.* 08.09.03, 13:35 "Sala koedukacyjna"? W szpitalu??? A odzywka typowa dla mentalności klechy. Tak szczera, jak ich życie w "ascezie". Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1 Re: Dowcip:) 08.09.03, 13:14 przychodzi facet do lekarza z opuchniętym nosem. lekarz się pyta: -pszczoła?? -tak -usiadła?? -tak -użądliła?? -nie zdążyła... szwagier ją łopatą zabił Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Cmy 09.09.03, 06:57 Mowi ciec do ciecia: Wczoraj zabilem piec ciem? Ciem? Kapciem. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Cmy 09.09.03, 16:17 mojito napisał: > Mowi ciec do ciecia: > Wczoraj zabilem piec ciem? > Ciem? > Kapciem. ¨'*******************************' nie! ma byc: pronciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieć Re: Cmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:48 mówi cieć do ciecia: -która godzina? -ciecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Dowcip:) IP: 62.181.178.* 09.09.03, 15:08 Następny z www.joemonster.org :) Policjant do kolegi: - Nie wiesz przypadkiem, co to jest kurtyzana? Nie wiem, ale tam stoi facet wyglądający na profesora, spytaj się go. Policjant podchodzi i pyta: - Przepraszam, czy nie wie pan, co to jest kurtyzana? - To taka rokokowa kokota. Drugi policjant pyta: - I co Ci powiedział? - Eee tam, to jakiś jąkała. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Zamiana kapcia na pracie. 09.09.03, 16:41 Witajcie, Rzeczywiscie z praciem dowcip jest zabawniejszy. Zona oburzona do meza: "Zwariowales? - dajesz szatniarce 500 Plz. Pssst - odpowiada maz. Zobacz jakie futro nam daje Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizdek Re: Dowcip:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:21 Mija się na ulicy chłopak z dziewczyną... Widzi jaka jest brzydka i mówi do niej: W jakim ty zamku straszysz?! A ona na to: masz za małego konia, żeby tam dojechać! ----- - Czy można mieć stosunek płciowy z ptakiem? - Tak. Można na przykład wyjebać orła na schodach... Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Grap. 10.09.03, 03:25 Adwokat mowi do klienta po wyroku: "Sprawe wygralismy - teraz tylko zaplacic i odsiedziec." Kolega pyta kolege co kupic synowi na imieniny. Moze ksiazke - sugeruje zapytany. Eeee, ksiazke to on juz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: wreszcie 10.09.03, 09:14 lecka napisała: > Rany Boskie dopiero teraz zrozumiałam :) i co? fajny dowcip, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc . 10.09.03, 14:20 Ile Pani ma dzieci? > > > > b. Piecioro. > > > > a. Ile dziewczynek a ilu chlopcow? > > > > b. Pieciu chlopcow. > > > > a. Jak maja na imie? > > > > b. Jozef. > > > > a. Wszyscy? > > > > b. Tak. > > > > a. Jak ich pani na nich wola? > > > > b. Gdy wolam na obiad "Jozef" to i wszyscy przybiegaja. > > > > a. A jak chce pani aby jeden z nich przyszedl? > > > > b. To wolam po nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Plaisanterie. 11.09.03, 01:12 Dwoch nowojorskich psychiatrow jedzie winda. Nagle winda zatrzymuje sie. Winda stanela - mowi jeden. Chcesz o tym porozmawiac? - pyta drugi. Przychodzi kobieta do lekarza. Dawno Pani nie bylo - mowi lekarz. Aaa Panie doktorze, chorowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot makabrecha 11.09.03, 14:48 Mąż z żoną ulegli bardzo poważnemu wypadkowi. Po kilkunastogodzinnej operacji żony, do męża wychodzi lekarz i mówi: - Proszę Pana, na początek dobra wiadomość, żona operacje przeżyła. Mąż wyraża radość. -No tak, mówi lekarz, ale, wie Pan, musze Pana poinformować o paru sprawach. Otóż po pierwsze ta operacja nie jest jedyna, żona musi przejść jeszcze bardzo poważny zabieg w specjalistycznej klinice, tego nie refunduje Narodowy Fundusz Zdrowia, koszt operacji to około 70-80 tysięcy złotych. To nie wszystko, żona wymagać będzie długotrwałej, w zasadzie dożywotniej rehabilitacji w bardzo specyficznych warunkach, nie musze dodawać, ze nie refunduje tego NFZ, koszt miesięczny to jakieś 2000 PLN. No i ponadto żona jako inwalida wymagać będzie specjalistycznego sprzętu i środków higienicznych, to kosztuje jakieś 1500-2000 PLN miesięcznie, oczywiście NFZ w żaden sposób w kosztach nie partycypuje. Zapada cisza. Wtem lekarz klepie męża w ramie i mówi: - Eee, żartowałem, nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: makabrecha IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.09.03, 16:18 stary i znany dowcip, ale zajebisty za to. spotykają się dwa konie, jeden z nich ślepy. pyta ten zdrowy ślepego : - startujesz jutro w gonitwie ? - nie widzę przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dowcip:) IP: 212.160.130.* 11.09.03, 16:31 w bangladeszu nie mieszkaja murzyni, tylko bengale... zupelnie inna rasa, blizej im do zoltych czy bilaych niz do czarnych :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Barzelletta. 12.09.03, 04:04 Policjant zatrzymuje kierowce na autostradzie. Za szybko jechalem? - pyta kierowca. Nie, za nisko Pan lecial - odpowiada policjant. Dwa zera ida przez pustynie. Spotykaja osemke. Patrz - mowi jedno - taki upal a one sie pieprza. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Joke. 13.09.03, 03:10 Przed Palacem Kultury siedza dwaj mezczyzni i pija piwo. Nad Palacem lata ktos na lotni. Nagle podmuch wiatru powoduje, ze lotnia uderza w gorne pietro Palacu. Patrz, mowi jeden z pijacych, jaki kraj tacy terorysci. Odpowiedz Link Zgłoś
mojito Witz. 14.09.03, 04:03 Austriak, milosnik koni, przychodzi spozniony na brydza i przeprasza: "Moja zona zlamala noge - musialem ja zastrzelic." Pan Bog i swiety Piotr graja w kosci. Swiety Piotr wyrzucil dwanascie. Pan Bog zamieszal w kubku dwie kostki i wyrzucil trzynascie. "Tylko bez cudow" - prosi swiety Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś