Gość: Krakus IP: *.chello.pl 18.04.08, 22:20 Ciekawe jaką furą Majchrowski jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smif sug. IP: *.ghnet.pl 18.04.08, 22:56 Ja bym sugerowal sprowadzic Lincolna Town Car (sedan) ktory jest tej samej klasy a w Stanach kosztuje pewnie ze dwa, trzy razy taniej niz tu nowe BMW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz autko )))) IP: 62.233.214.* 19.04.08, 08:25 Takiej personie trzeba asyste policji przynajmniej ze 3 wozy i ze 2 wozy borowików Kawalkada ładna będzie a i dyskoteka piękna Jak padnie wóz wodza nie będzie problemu ze zorganizowaniem imprezki Wiadomo że chłopcy lubią się zabawić Czas oczekiwania na nowy podwód upłynie szybciej. GDZIE MYŻYJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Orawski 8-mio letnie BMW to kupa złomu? IP: *.chello.pl 19.04.08, 11:54 330 tys przebiegu i 8 lat eksploatacji to czyni z auta "z wyższej półki" kupę złomu która dalej nie pojedzie? Ciekawe co na to firma BMW - bo reklama to dla tej firmy marna. Ale wiem że beemki majace 12-15 lat i dobrze ponad pół miliona przebiegu nadal spisują się rewelacyjnie. Oczywiście jeżeli właściciel o nie dba, pilnuje przeglądów i okresowych wymian tego co trzeba ( oleje, filtry, paski itd) i są to wymiany rzeczywiste a nie na papierze. A tę beemkę po marszałku to ja chętnie kupię - oczywiście po cenie złomu - tak jak stan auta prezentuje szanowny Urząd. I pojeżdżę nią jeszcze z 10 lat... :-) Odpowiedz Link Zgłoś