Dodaj do ulubionych

Nowicki na derby: kumulacja strachu

IP: *.chello.pl 18.04.08, 23:41
Brawo dla tego Pana. Na stadion sie idzie obejżeć mecz, a nie krzyczeć na całe gardło głupie przyśpiewki, wyzywać przeciwników i lać się po ryjach.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.autocom.pl 18.04.08, 23:42
      Nowickiemu tez sie nie udalo kupic bieltu.
      • prober Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu 20.04.08, 13:51
        asd
        > Nowickiemu tez sie nie udalo kupic bieltu.

ROTFL. To by wiele tlumaczyło :D

Odnosnie nieuzasadnionej wrogości ma rację, ale sama atmosfera derbów jest
        niepowtarzalna i absolutnie nie jest to zwykły mecz. Może z boku tak to wygląda,
        że w tym spotkaniu jak w każdym innym można zdobyć 3 pkt, ale ile znaczą te
        punkty w ocenie całego sezonu i jak pamięta się je po latach!
        Wystarczy spojrzeć na derby Barcelony, Madrytu, Rzymu, Turynu, Monachium,
        Londynu czy wspomnianych wcześniej Aten. 150% zwykłego meczu ;)
    • Gość: MP Zakazać derbów! IP: *.ghnet.pl 19.04.08, 00:00
      Po co to wszystko? Bandyci mają okazję, żeby się tłuc, pół miasta jest
      sparaliżowane, a podatnicy płacą za postawienie na nogi całej policji z Krakowa
      i posiłki z innych miast.

Zakazać derbów, albo w ostateczności wystawiać klubom rachunki za akcję policji
      i wszelkie szkody! Jak chcą się bawić, to na własny koszt!
      • ciuciuriatka Re: Zakazać derbów! 19.04.08, 05:13
        pol miasta powiadasz? armagedon

ktore pol miasta ? moje czy twoje ?

wyjdz z domu dzien jak codzien i nie plec bzdur

• Gość: zwierzyniecki [...] IP: 195.150.161.* 19.04.08, 07:17
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mi-c Re: sramagedon 19.04.08, 12:09
            A ja myslalem, ze takie wypowiedzi sa wlasnie na poziomie kiboli (czy jak ich
            tam gazwyb nazwie)... Gratuluje lekkiego poczucia humoru ;-)
    • ciuciuriatka Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu 19.04.08, 05:10
      kup se canal plus maja nie zla teraz oferte.

a Pana Jana Nowickiego tez wole ogladac w teatrze niz na stadionie.

Nie wiem tylko w jakim celu ta wypowiedz?Starzeje sie chyba.

• Gość: Janek Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: 82.160.10.* 19.04.08, 06:28
      derby czy nie co za różnica zorganizowane wyjazdy na mecze pijane pociągi może
      organizatorzy a przede wszystkim policja wytłumaczy jak to jest że przyjeżdża
      pociąg specjalny wypadają z niego na ryj zawaleni gó..orze - transport kolo
      północy łomot wrzaski i to wszystko za nasze pieniądze za przyzwoleniem prawa
      pyta się ktoś mieszkańców o zgode na takie towarzystwo ważniejszy jest "kibic"
      zajszczany ,obrzygany od zwykłego obywatela tego miasta i kraju.ile kosztoju
      "ochrona" "kibiców" ??????????? A może dziennikarze fani futbolu przyglądną się
      jak wygląda w Krakowie przyjazd i powrót kibiców co na to prokuratura?
      • Gość: TYLKO Wisła z Krk [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 09:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Stop Katom Stop Katom w Niebieskich Mundurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:37
        A Ty byś wszystkich spałował jak GieKSe w Mydlnikach, nie masz jak wyrobić sobie
        zdanie, to weź zdanie innych, tak wygląda Twoje życie?

STOP KATOM W NIEBIESKICH MUNDURACH 22/23.03.2008r. Mydlniki
      • Gość: norma Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.08, 08:21
        pyta się ktoś mieszkańców o zgode na takie towarzystwo ważniejszy
        jest "kibic" zajszczany ,obrzygany od zwykłego obywatela tego miasta
        i kraju
        Nieszczęściem naszego miasta jest właśnie to, że mieszkaniec nic nie
        znaczy!
    • Gość: cxs Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 07:47
      Brawo! Nic dodać nic ująć.
    • Gość: Dorota Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 10:17
      Derby to święto w każdym Europejskim mieście, gdzie do nich dochodzi. Londyn, Glasgow, Rzym czy wreszcie Ateny... to mecz na który czeka się nie ze względu na wielkie widowisko piłkarskie ale jako spektakl w dużej mierze kibiców. To na derby przygotowuje się specjalne przyśpiewki i wyjątkowe oprawy. Bo trzeba pokazać, że sposród dwóch (czy trzech lub czterech) klubów to właśnie nasz jest najlepszy. Jeśli nie potrafią tego udowodnić piłkarze, niech zrobią to kibice.

Khorn: mecz można zobaczyć w telewizji ;) jest dużo wygodniej. stadion to miejsce dla Kibiców przez duże "K"...

P.S. KAŻDY TO POWIE!! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !! ;)
      • Gość: Kron Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.gemini.net.pl 19.04.08, 11:24
        Jestem za derbami, fajnymi meczami, kibicami i calym tym przedstawieniem.
        Jednak widok polskiego meczu.. eh zenada nic nieda sie zrobic zeby na sile emocjonowac sie taka ...zenada. Stadiony syfiaste, pilkarze plącza sie z pilka, a co najgorsze to klimat kibicowski gdzie jest ZERO radosci, smuta, i tylko chamskie teksty i zachowanie. Haha i to jest fiesta.
        Pisze to nie poto zeby popsuc komus milosc do futbolu. Tylko zeby coponiektorzy zmienili podejscie.
    • Gość: pająk Oj nędza nędza IP: *.fdk.airbites.pl 19.04.08, 11:14
      Na zdjęciu pan Nowicki upozowany na śp. Piotra Skrzyneckiego.
      Wypowiedzi sięgające szczytów pretensjonalności. Parcie na szkło!
      Najlepszy występ pana Jana widziałem jakiś czas temu w programie
      jednego medialnego błazenka. Występ był świetny, ponieważ niegdyś
      świetny aktor, obecnie prasowy grafoman przysypiał, a zatem mówił
      mniej niż zwykle.
    • Gość: pająk Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.fdk.airbites.pl 19.04.08, 11:15
      OBEJRZEĆ!
    • Gość: śmierć z Grobli Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: 195.20.2.* 19.04.08, 11:26
      Jest pan odważny pan Nowicki, bo pon zapomniał jak uciekał taksówka spod Kałuży.
      Balon z chuliganami o oślich karczychach to pon pompujesz. Jaki macie wpływ na
      to dziadostwo policyjno zomowskie które firmujecie?
      Żaden i wstyd i hańba i niech pan uściska Dodzię?
    • Gość: goool Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.ists.pl 19.04.08, 11:39
      "Te lokalne napięcia są zaściankowe, typowo polskie."

Oczywscie, w innych krajach tego nie ma
      buhehehehehe
    • Gość: czysta Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 12:03
      Panie Nowicki wypowiedz "Nigdy nie przeżyłem ciekawych derbów Wisły
      i Cracovii" jest bardzo zabawna w kontekscie całego Pana wywiadu. Ja
      nie wiem jakich emocji Pan oczekuje? może jakiś metafizycznych
      przeżyć? Wiadomo ze media promują takie występy a czy 30 lat temu
      było inaczej? Święta wojna i występ kapeli Andrusy nie relacjonowała
      telewizja? Też były emocje. Nie pamieta Pan ? Nie pamięta bo Pan na
      mecze nie chodzi. Tak jak Pan Ziemkiewicz. Ja sie jego wywyiadu dla
      Vox Fm wczoraj słuchało to aż głowa boli, i taki człowiek o Wiśłe
      opowiada ehh żal. Ex-perci!
    • Gość: Kibic Wisły Ten atykuł jest żenujący... IP: *.autocom.pl 19.04.08, 12:50
      Ja przychodzę na mecze dla WISŁY. Nie dla tych piłkarzyków, którzy maja klub w
      dupie i grają tylko dla pieniędzy, nie po to żeby się lansować wśród vipów, ani
      nie po to żeby zjeść kiełbaskę i tylko oglądnąć bez większych emocji jak pikniki
      z A i B mecz... Gdybym tak miał robić to lepiej byłoby ogladnąć mecz w Canal +
      bo jeszcze powtórki i analizy fachowców by były... Dla mnie liczy się to co
      dzieje się na trybunach, doping, oddanie Wisełce i bycie wśród tysięcy ludzi,
      którzy mają na sprawy kibicowskie taki sam pogląd jak ja, wśród ludzi dla
      których Wisła jest całym życiem! ULTRAS - THE WAY OF MY LIFE!
      • Gość: nie cwaniakuj Re: Ten atykuł jest żenujący... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 12:58
        kolego nie warzne kto gdzie siedzi. tak samo kibicuje WIsełce i
        siedze na B. Przyjdziesz do nas nie martw się. Czasy sie zmieniają a
        ty będziesz mieć tyle lat co my. Połowa ludzi kołomnie kiedyś
        zdzierałą gardlo na C-X.
        • Gość: Another Wiślak Re: Ten atykuł jest żenujący... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:53
          I chwała im za to, a jeszcze większa chwała będzie im za to jak włączą się do
          dopingu, na meczach z Legią na derbach czy na meczach kiedy wszyscy razem musimy
          na ustach nieść chwałę Armii Białej Gwiazdy. Pozdrawiam liczy się to co mamy w
          sercach, tego nikt nam nie odbierze.
          Natomiast stop młodocianej elicie, której nie przystoi śpiewanie.
    • Gość: Arturo Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.237.pxs.pl 19.04.08, 14:42
      Temu panu już dziękujemy!jest nadętym aktorzynką dyletantem sportowym a na mecze
      chodzi żeby tylko sie pokazać!
      • chris30 Re: Nowicki na derby: kumulacja strachu 19.04.08, 19:26
        Takie wypowiedzi kiboli najlepiej dowodzą, że Nowicki ma świętą rację. Jeśli
        "kibicowanie" ma być pokazem nienawiści, nie chcę więcej spotkań derbowych w
        Krakowie, choć Wiśle kibicowałem od dzieciństwa. Niech lepiej zlikwidują oba
        kluby i stworzą jeden.
    • Gość: Ufo Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:34
      Mądre słowa: w Krakowie powinien być jeden duży, nowoczesny stadion
      miejski, a nie dwa przedpotopowe w formie (nawet po remontach)
      średniaki. Te stadiony powinny stanowić zaplecze treningowe i bazy
      obu drużyn.Przed paroma laty pojawił się pomysł budowy stadionu z
      prawdziwego zdarzenia, ale bardzo szybko umarł śmiercią naturalną.
      Szkoda.
    • Gość: janek Nowicki na derby: kumulacja strachu IP: *.autocom.pl 20.04.08, 15:01
      Normalne, że mu lata, przecież nie jest z Krakowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka