Gość: były student IP: *.jmdi.pl 11.05.08, 19:22 niestety parę lat tmu te juwenala jeszcz jakos wygładały a teraz to niestety dziadostwo i brak podstawowego zmysłu organizacji ( albo totalne olanie tego ) ludzie za rok lepiej jeźcie do katowic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizi Re: Juwenalia: zadowoleni organizatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 20:17 Jura - człowieku, to Ty się jeszcze bawisz w tzw. "życie studenckie"??? Ja Ciebie pamiętam już jako podstarzałego działacza-karierowicza i do tej pory Ci nie przeszło? Pewnie drugi taki jak Ty to Murzański, czy może tamten już się wyleczył??? :) Kiedy wydoroślejecie? Odpowiedz Link Zgłoś
cecora trzepanie kasy 11.05.08, 20:36 większość tych organizacji studenckich, spółdzielni, NZSów, ZSPów ect. służy jedynie do trzepania kasy przez "wybranych" znajomych królika którym uda sie dostać do władz samorządu. Tacy "zaradni" studenci z nastawieniem na kapuchę. Kultura studencka nie istnieje. Wiec drodzy studenci nie dziwcie się beznadziejnej organizacji Juwenaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Juwenalia: zadowoleni organizatorzy IP: *.chello.pl 12.05.08, 00:19 Wczoraj byłem na koncercie juwenaliowym w żaczku gdzie grał Frontside, KSU i Leo Che i w kolejce stałem ponad 2 h. Weszedłem dopiero na bis KSU. Nie mówiąc o tym że łysy bramkarz powiedział mi że albo wywale łańcuch z kluczami albo moge wypier**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klo Re: Juwenalia: zadowoleni organizatorzy IP: *.autocom.pl 12.05.08, 07:13 jeszcze tylko kilkanaście dni i sztuczna inteligencja opuści nasze miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqq Re: Juwenalia: zadowoleni organizatorzy IP: *.ghnet.pl 12.05.08, 10:15 dobrze ze ''Ty jestes naturalna inteligencja'':PP zazdrosc nie ma granic!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Kto na koncert wybiera sie z łańcuchami? IP: *.ds.uj.edu.pl 12.05.08, 17:28 Kto na koncert wybiera sie z łańcuchami? Pomyślcie troche. Co innego "kultura" ochrony, ale o tym szkoda pisać.... Dobrze mają tylko organizatorzy, vipy i znajomi służb! Koncert na Wiśle słabo, pod Żaczkiem generalnie było dobrze... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Ciekawe czy pan jura byl na koncercie na "WISLE".. IP: *.betanet.pl 12.05.08, 21:02 bo organizacja byla fatalna, zero informacji gdzie jest wyjscie, ochrona nie umiejaca dzialac, pelno kolejek do wszystkiego, zly teren pod koncert, jedyny plus to pogoda (nie to nie wasza zasluga pozal sie boze organizatorzy) Odpowiedz Link Zgłoś