Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 00:00 koty polaza po mnie, pomrucza, koc ksiazka, Massive Attack.milo dosc, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: poczytam Allende lub Kazana......... 14.09.03, 00:07 sądząc po kolejnych wątkach, to raczej ci sie nudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: poczytam Allende lub Kazana......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 00:12 no cos ty! Raczej nigdy mi sie nudzi, czasami moze, ale to raczej zamierzone i mile....takie nudzenie. A teraz szukam plyty radiohead w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska jottka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 00:17 ja po prostu spedzam czas tak jak chce, to poczytam, to spie, to jem, to gdzies wyjade. To moze wygladac jakbym sie nudzila? Raczej nuda mi nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka 14.09.03, 00:19 ja nie o twoich zajęciach w realu, tylko o kolejnych wątkach na forumie zwykle zakłada sie je z nadzieją na znalezienie rozmówcy, bo np nudzi nam sie przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: jottka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 00:21 tak, tu masz racje. Np siedze i mam ochote z kims pogadac, racja.......... Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes [...] 14.09.03, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes [...] 14.09.03, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś