Dodaj do ulubionych

Brzozowy Gaj Kraków

IP: 194.42.110.* 07.07.08, 09:52
Słyszałem o nowej restauracji na Kazimierzu. Podzielcie się,
proszę, swoimi opiniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakowianin Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.centertel.pl 08.07.08, 23:48
      jak dla mnie wszystko super...porcje bardzo duze, ceny umiarkowane,
      jedzenie bardzo smaczne...zobaczymy jak dlugo bo restauracje maja to
      do siebie ze szybko traca na jakosci...trzymam kciuki bo miejsce
      wyjatkowo perspektywiczne:)powodzenia!
      • Gość: kiki Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.08, 23:11
        Mozesz podac przykladowe ceny?Nie chcialabym sie glupio poczuc,gdy
        usiade i dostane menu do reki;-)...
        • Gość: jaskolek Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: 72.252.53.* 07.08.08, 01:18
          ceny sa bardzo rozne z tego co zauwazylem dla kazdego cos dobrego,
          ja osobiscie jadlem barszcz z krokietem not bene chyba najlepszym
          jaki mialem okazje zjesc w restauracji, oraz miche pierogow -ona
          kosztowala ok 20 zl, zupa z krokietem jakies 12.syn jadl nalesniki z
          serem i koktajl, razem wyszlo nam nicale 50 zl. sa dania drogie jak
          i tanie, ale jak patrzylem na inne stoliki to porcje maja
          ogromne.osluga rowniez bardzo mila i przyjemny klimat.
          • Gość: kiki Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.08, 22:00
            Dzieki za info:-).Jednak za drogo...Nalesniki robie w domu,cala
            reszte tez,a jak ide jesc do knajpy to tylko jakies fajne miecho
            wchodzi w gre...Wiec jednak za drogo!
            • Gość: jakko Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.gprs.plus.pl 08.08.08, 18:31
              Jeżeli potrafisz robić takie pierogi jak w Brzozowym Gaju to zaproś
              mnie do siebie na obiad ;)
              • Gość: smokWaWelski Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.ksi-system.net 10.08.08, 19:04
                Z menu Brzozowego polecam kotlet Drwala... Oczywiście danie tylko dla wielbicieli oscypka, bowiem w środku schabu znajduje się właśnie oscypek i jeśli się nie mylę boczek. A Wy co polecacie?
                • Gość: Aneczka Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:13
                  ten sam kotlet + opiekane ziemniaczki + bar sałatkowy!!!! Mniam,mniam. Placek z gulaszem. Mniam.
                  • Gość: Hayyo Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: 93.159.128.* 02.12.09, 23:36
                    super zarelko dla bardzo glodnych i wymagajacych. mmhhhmmmm a ta
                    bruneteczka z obslugi...za caloksztalt daje 5+
    • Gość: Karl_U Re: Brzozowy Gaj Kraków IP: 94.42.82.* 28.06.11, 11:53
      Jedynym minusem tej knajpy jest słaba reklama, gdyby nie to forum to bym nawet nie wiedziała że istnieje...byłaby to wielka szkoda bo jedzenie maja wysmienite. Stosunkowo proste- żadnych udziwnień ale świerze, gorące i niezwykle smaczne. Zwykły schabowy z ziemniaczkami i kapusta smakuje wybornie. Już niedługo znów odwiedzę Brzozowy Gaj by ucztować ze znajomymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka