o90 14.07.08, 08:04 a kiedy gazeta napisze cus o fundacji bratniak i jej blyskotliwych dzialaniach i kierownictwie kiedys dziennikarstwo sledcze w gazecie kwitlo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janeczeek Re: Nowy szef samorządu studentów UJ IP: 78.133.244.* 14.07.08, 14:38 Temat rzeka :) Wszytsko się zmienia poza kierownictwem Bratniaka. Wieczni studenci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były samorządowiec Nowy szef samorządu studentów UJ IP: *.gemini.net.pl 14.07.08, 20:24 Ja sie tylko zastanawiam kiedy fakty wyjda na jaw i cala ta mafia pojdzie pod lupe prokuratora. Bo tylko na to zasluguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Nowy szef samorządu studentów UJ IP: *.zicom.pl 31.07.08, 12:07 Wszystko super, to trzeba było zrobić już dawno. Jak widziałam tego cwaniaka Jakuba, jak chodził na juwenaliach w wydziałowej koszulce i sie lansował to mi się coś działo. Zobaczymy, jak się spisze nowy przewodniczący. Mam nadzieję, że będzie człowiekiem z honorem i godnością, nie tak jak jego poprzednik. Ciekawe jak się szanowny Rektor teraz czuje po tym, jak bronił Jakubka. No ale w sumie, jak już ma posadkę to ma gdzieś, szkoda tylko, że wizerunek Rektora znakomitej polskiej uczelni tak się nadwątlił. Może jak już ma kasę, to mu to nie przeszkadza. Gazeta powinna się zająć sprawą fundacji BRATNIAK, która prawdopodobnie za państwowe pieniądze remontuje hotele studenckie po to, by je zabrać studentom i przeznaczyć na pokoje hotelowe, na których wynajmie będą zarabiały prywatne osoby z prezesem Bratniaka na czele. Wszystko drożeje, łącznie z akademikami, ludzi nie stać na wynajem mieszkania i wiele osób musi zrezygnować ze studiowania w Krakowie dlatego, że ich życie przegrało z pełnym portfelem jakiegoś turysty. Odpowiedz Link Zgłoś