krzychut 18.08.08, 08:49 Złego słowa na siatkarzy nie dam powiedzieć! Mimo przegranej z Brazylią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnick Re: 3:2 ! 18.08.08, 11:05 a ja powiem! ze 2 albo 3 zlotka byly duzo piekniejsze od tych siatkarzy i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: 3:2 ! 18.08.08, 12:00 Na dwie, góra trzy mogę się zgodzić;-D Kłopot z siatkarkami taki, że można od nich usłyszeć: zejdź niżej i rób coś albo wejdź wyżej i mów coś... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Krzychut jest grzesznik 18.08.08, 15:40 Bedziesz sie energicznie spowiadal erotomaniaq jeden... Masz jednak racje z tym,ze co mowic jak sie wyzej wyjdzie?Zdrowaski czy wieczny odpoczynek? Nizej jeszcze jeszcze i jako-tako bo francuzki raczej mamy opanowany w stopniu wystarczajacym. Wygrywamy z zabojadkami sprytnie. Leqtko optymistycznie stawiam na nasz final w tym szczypiorniaq.Siatkarze tyz zawalcza ni ma co - 2 medale mamy jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Krzychut jest grzesznik 18.08.08, 20:23 Całe życie byłem erotomanem - gawędziarzem, więc z czego mam się spowiadać? Znalazł się świętoszek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Krzychut jest katolik lzejszygo kalibra 19.08.08, 00:23 Wiedzcie obywatelu b.PRL,IIRP i o maly figiel(kaczynski)IVRP,ze grzeszy sie myslom,mowom i uczynkiem,niestety Tylko,trzeba jakigos katabasa jednak zapytac,sny sa wolne od grzechu i dlatego z "z wegorzy w galarecie" sie nie spowiadamy aczkolwiek katabaski w konfesjonalkach takie opowiesci uwielbiaja calyn swojem jestestwem sluchac.Istnieje domniemywanie uzasadnione,ze nagrywaja te "kawalki" i po wieczornych ablucjach energicznie wsluchuja sie i "uprawiaja prace reczne" w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: 2:3 tym razem ! 20.08.08, 08:38 Nie dali rady Włochom. Przynajmniej walczyli. Za dużo mówili o przejściu do historii :( Odpowiedz Link Zgłoś