Gość: borewicz IP: *.autocom.pl 18.08.08, 22:13 jasne, ze bedzie wiecej ludzi !!! bo w koncu ja pojde na to pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakus Re: Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.chello.pl 18.08.08, 23:35 W innych polskich miastach grala Metallica, Iron Maiden, Sex Pistols itp a u nas ściągają jakiś pajaców, aby sie dresom z nowej huty przypodobać. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skz hextor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 00:09 i Ty tutaj ? w sumie lepiej tutaj niż gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambon Re: hextor ? IP: *.autocom.pl 19.08.08, 00:30 Czyżby ekipa KI i K-polis... :) Odpowiedz Link Zgłoś
locodice Coke Live Music Festival: będzie rekord? 19.08.08, 01:05 Kolejna "cudowna" sciema ze strone Alter Artu - "ludzie pedzcie po bilet, bo ma byc 20 tys. osob i dla Was moze juz nie wystarczyc"! Obiecywali 8 gwiazd zagranicznych, a z trudem udalo sie zgromadzic 5... Sprytna strategia - co nie uda sie zalatwic do Gdyni, upychaja 1,5 m-ca pozniej w Krakowie. Wykonawcy polscy? Na Offie w Myslowicach byli lepsi. Nie chce byc malkontentem i w sumie cieszy mnie, ze jest taka impreza, ale nie lubie gdy sprytna firemka z Warszawy robi ludzi w bambuko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 01:25 nie porownuj tej komerchy z myslowickim offem, prosze Cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
locodice Re: Coke Live Music Festival: będzie rekord? 19.08.08, 12:09 daleki jestem od takiego porownania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKA Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 06:22 NIECH ŻYJE FESTIWAL KOKAINY!!!!!!!!!!!!!!! krakow-www.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak słów Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 09:43 POLSCY MALKONTENCI-natura narodu, zawsze jest źle!! w innych krajach europejskich nie narzekaja na to że przyjeżdżają do nich gwiazdy światowego formatu, tylko u nas, pełna kulturka, muzyka powazna, alternatywna, rock progresywny wow... a jak przychodzi co do czego to rekordy sprzedawalności bije sacro polo. Ludzie cieśzcie się, że przyjeżdża taki Timbaland bo to oznacza że nie jestesmy juz zacofanycm krajem, biednym komunistycznym państewkiem, ale krajem mocnym, bogacącym się. Odpowiedz Link Zgłoś
damciban Coke Live Music Festival: będzie rekord? 19.08.08, 09:57 Jak zwykle wszyscy narzekają, a przecież taki Heineken wyglądał bardzo podobnie do CLMF na samym początku. Ja tam wybieram się na The Prodigy i nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paris HALAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 12:38 CIEKAWE, CZY TAK JAK W UBIEGŁYM ROKU MIESZKAŃCY OKOLIC DAWNEGO LOTNISKA NA CZYZYNACH, BEDA MIELI DARMOWA DYSKOTEKĘ PRZEZ CALA NOC. HAŁAS PRZEKRACZAŁ PRZYJĘTE USTAWOWO, I ZWYCZAJOWO NORMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz szkoda, ze nie bedzie rihanny IP: *.autocom.pl 19.08.08, 12:56 jak rok temu bo to zajebista dupeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: szkoda, ze nie bedzie rihanny IP: *.chello.pl 19.08.08, 13:09 ludzie ile tu maruderstwa ,fetsiwal jest komercyjny bo i firma to gigant komercji wiec sa tacy wykonwacy a nie inny,fakt ze nachylenie jest bardziej w strone hh i r'n'b , ja tam ide na The Prodigy i bedzie gitara,a krakus myśle ze z Nowej Huty to bedzie tyle ludzi ile powinno być pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.n4u.airbites.pl 19.08.08, 13:56 Kaiser Chiefs... jak dla mnie bomba... reszta może być :) myślę, że każdy może wybrać coś dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenus Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 18:13 Mam na sprzedaz dwa karnety kontakt 0509822157 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energia_2007 Coke Live Music Festival:było niepowtarzalnie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 12:25 NIE GADAJCIE GłUPOT!!!!MOżE ORGANIZACJA NIE BYłA NAJLEPSZA,ALE I TAK BYłO SUPER..JAK ZOBACZYłAM SEAN POULA,MISS ELIOT A NA KONIEC POPROSTU NAJLEPSZE Z NICH WSZYSTKICH THE PRODYGY..BEZ KITU NIGDY TEGO NIE ZAPOMNE..NAWET DESZCZ MI NIE PRZESZKADZAł..KOCHAM ICH..I DZIęKUJE WSZYSTKIM DZIęKI KTóRYM MOGłAM ZOBACZYć TAKIE GWIAZDY NIE W TV TYLKO NA żYWO!!!!!!!!!!!!!!!!NIE ZAPOMNE TEGO NIGDY...A PRODYGY DAłO CZADU NA MAXA..JAK ZAGRALI "OUT OF SPACE"!!!!BOżE COś NIEZAPOMNIANEGO..A JAK SIę KOMUś NIE PODOBAłO TO PRZECIEż NIKT GO TAM NA SIłE NIE TRZYMAł..CIESZMY SIę żE WOGóLE KTOś WYSTąPIł Z ZAPOWIADANYCH WCZEśNIEJ..POZDRAWIAM WSZYSATKICH KTóRZY TAM BYLI!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Coke Live Music Festival: będzie rekord? IP: *.chello.pl 24.08.08, 18:10 Ale był to ostatni taki koncert! Kolesie z PO już "zaklepali"cześć lotniska pod apartamentowce!!!!HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek22 coke live music festival za rok IP: *.compower.pl 24.08.08, 20:00 Nie wiem czy moją proźbe ktos odczyta z organizatorow coke live music festival, zmaierzam sie wybrac za rok bo na wczesniejszych nie bylem,Moze Ci ktorzy są na forum podchwycą to co zaproponuje ( moze nie warto sprobowac)sean paul i missy elliot daly czadu , podobno lecz timbo nic nie pokazal.Pisze Aby zaproponować aby za rok przejachali na festival np. justin timberlake,fort minor,nelly, T.I, linkin park , flipsyde, c-bool,kalwi i remi . Nie chodz mi by byli oni wszyscy ,bez przesady tak sie nieda,niewiem kto decyduje o tym jakie gwiazdy zawitają do Krakowa, moze organizatorzy a moze ludzie kochający muzyke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Gostku -Czytaj uważnie!!! IP: *.chello.pl 28.08.08, 19:23 To był ostatni koncert!!!Lotnisko wystawione na sprzedaż pod apartamentowce!!! Odpowiedz Link Zgłoś