Dodaj do ulubionych

Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk

IP: *.pearson.com 19.08.08, 15:09
Dech mi zaparlo... Ja tez wiec wyszeptam: "WOW" jaki wspanialy tytul
artykulu! Pan Rafal "WOW" Romanowski nie po raz pierwszy popisal sie
swietna znajomoscia jezyka angielskiego i jego gustownym
pomieszaniem ("zmixowaniem" powinienem chyba powiedziec) z jezykiem
polskim. Tutaj jego wyrafinowany styl wrecz siegnal bruku,
pogratulowac! WOWOWOWOWOWOWOWOWOW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gośc portalu Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: 213.180.137.* 19.08.08, 16:14
      jeszcze nie widziałam takiego tytułu...
      • Gość: ko-yama Re: Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.ghnet.pl 19.08.08, 16:49
        Tytuł jak tytuł. Z waszej strony czepialstwo i tyle. Istotna jest treść, a
        przedstawiony problem jest ważny.

Ponadto czytamy tam: "Bo czy nowoczesność nowej, gładkiej, granitowej Grodzkiej
        polega na tym, że z granitowych prostokątów w innym kolorze oznaczono ścieżkę
        dla mknących tam rowerów?"

Tak się składa, że o tym bublu już tutaj było. Wskazywano na absurdalność
        wprowadzonych rozwiązań. Pisał pan Hyła. I co? I nic. Nikt jakoś nie kwapi się
        do tego by poprawić to co spartaczono. Cóż... Kraków.
        • Gość: farmer Re: Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.autocom.pl 19.08.08, 21:10
          O! Wow! Widzę żę sezon ogórkowy w pełni! Wow wow wow!
          • Gość: gosc Re: Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 23:50
            Moze i sezon ogorkowy, ale poruszane tu sprawy sa bardzo wazne. Znika charakter
            Krakowa, znika to, co najcenniejsze. Pora to zauwazyc!
    • Gość: KRK Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 07:55
      WYBORCZAKI! NA CZYM POLEGA ŁAMANIE (PRZEZE MNIE) REGULAMINU?
      SKASOWALIŚCIE MÓJ KOMENTARZ ZA TO, ŻE ZAUWAŻYŁEM, IŻ PRZEZ POMYŁKĘ
      ZAMIEŚCILIŚCIE ZDJĘCIE MEDALISTY (Z PEKINU) ADAMA WIERCIOCHA???

wojciech w. wiercioch (kuzyn szpadzisty)
      wwwiercioch.blog.onet.pl/
    • Gość: derek yes, yes, yes mamy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 09:23
      Ech żeby Pan redaktor chociaz raz zają się solidnie jedną sprawa ważną dla
      mieszkańców ! Opisywany temat np. mieszkańców RUczaju, Huty , Podgórza itd
      obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. Dodfatek krakowski schodzi na psy. Jeszcze
      niech napisze o WOW freskach w piwnicy na Brackiej i krzyknie yes, yes, yes .....
    • Gość: m, Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.limes.com.pl 20.08.08, 10:11
      zgadzam sie z panem. w szale remontow gubi sie robiace klimat detale. tak, jak
      wyrzuca sie stare bruki, tak samo opakowuje sie stare kamienice w styropian.
      kiedys na emuas byly stare drewniane slupy, a kilka lat temu wymienili je na
      betonowe szkaradzienstwa. nikt nie rozumial czemu chce interweniowac, w koncu
      betonowe sa nowe i nowoczesne, a te drewniane takie 'wsiowe' :(
    • Gość: WG Re: Rafał Romanowski: Wow, jaki bruk IP: *.ghnet.pl 21.08.08, 18:00
      kołki, nie dostrzegacie w tym "wow" ironii?
      • mr.lordi kto to jest ten roman ? 22.08.08, 16:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka