Dodaj do ulubionych

praca chałupnicza

23.09.08, 17:48
Witam. Jestem w trudnej sytuacji finansowej, mam chorego meża, którym się musze opiekowaę. Móglby mi ktoś polecić firmy zajmujące się chałupnictwem, abym mogła pracować w domu? Myślę raczej o fizycznej pracy. Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • arek807 Re: praca chałupnicza 20.01.16, 01:18
      Witam wszystkich a ja miałem szczeście dostałem sie do pracy chałupniczej do firmy Titan Corp i nie narzekam choć są małe zarobki ale siedze sobie na kanapie i składam pracuje już w tej firmie ok 2 miesiecy wszystko sprawnie i legalni mam z nimi podpisaną umowe zlecenie. Dzieki serdecznie
      • 2ewka1234 Re: praca chałupnicza 21.01.16, 14:18
        Witam zastanawiam sie wlasnie nad podjeciem pracy tam ale mam obawy czy to faktycznie nie jest jakas sciema z tym skladaniem dlugopisow
      • skarolina14 Re: praca chałupnicza 24.01.16, 12:13
        Czy pan piszę o firmie z Gdańska czy jakiegoś innego miasta?
      • ochronab Re: praca chałupnicza 24.01.17, 16:20
        dasz mi namiary moj meil daaniel.rostek_555@wp.pl
        pozdrawiam
    • arek807 Re: praca chałupnicza 24.01.16, 13:53
      Z Gdańska
    • arek807 Re: praca chałupnicza 24.01.16, 13:55
      Zarabiam bardzo fajną kaskę ponoć oni na rynku takie cos oferuja wplacilem tylko 30 na numer konta
      • mrtna89 Re: praca chałupnicza 24.01.16, 18:25
        tez mam obawy , bo nigdzie w gogle nic taka firma nie wyskakuje ? raz Pan pisze , ze sa małe zarobki , a teraz , ze zarabia dobra kaske ? wiec jak to jest ?
    • karolina-sokalska Re: praca chałupnicza 05.02.16, 21:46
      Witam chcialabym wszystkich ostrzec przed firmą TITAN CORP -składanie długopisów. Obiecują ,, złote góry''. Weszłam na ich stronę www. titancorp.pl wypełniłam formularz. Wpłaciłam 30 zł na podane konto , które po dwóch dniach na stronie zostało zmienione. Czekam na kuriera już miesiąc. Oczywiście nie odbierają telefonu. Żerują na biednych ludziach, którzy chcą uczciwie zarobić. Osoby oszukane przez tą niby firmę proszę o kontakt. karolina.sokalska@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka