Gość: robertkropkab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:34 Pewnie to był Lew Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Diduch Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:37 owczarek kaukaski. notorycznie mylony z lwem. w grę wchodzi jeszcze Lew Trocki, ale to chyba w formie bytu pośmiertnego o proweniencji pokutniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trepp Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.ists.pl 01.10.08, 12:44 Jeziorzany czy Jeziorany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 01.10.08, 12:52 Rany, ale chyba Boskie. Ciekawe czy ten wiesniak zapłaci za akcję szukania psa który w jego pijanym zwidzie wystąpil w roli lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czy jego konmórka Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:23 ... też była pijana, kiedy nią filmował? Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 01.10.08, 13:27 szkoda że na tej komórce nic nie widać bo nikt nie był w stanie na jej podstawie stwierdzić jakie to zwierze. Komórka to sobie możesz zrobic zdjęcie z odleglości 2 m. Gdyby na tym zdjęciu bylo coś widać to już byłoby w Wyborczej opublikowane> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Takie zdjęcia to tylko w erze IP: *.chello.pl 01.10.08, 16:54 No i pokazali zdjęcie. Zdjęcie na którym nic nie widać. Mój pies też tak skacze jak wejdzie w wysoką trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5455353 Re: Ciekawe IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 02.10.08, 15:55 buehehe zenada to jest rys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 01.10.08, 12:48 W związku ze zbliżającymi sie wyborami na prezydenta Krakowa aktywiści PIS-u ( przebrani za dzikie zwierzęta ) przeprowadzają rekonesanse w poszukiwaniu elektoratu. A może to był SCOOBY-DOO polskich służb specjalnych Antoni Maciarewicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Lew koło Krakowa?Ah, to ja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:06 Ah, to ja - przejeżdzałem tam swoim Peguotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.centertel.pl 01.10.08, 13:17 sprwdźcie czy miał ze sobą książki jeśli tak to był to Lew Tołstoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris To był mój kot! IP: *.ik-pan.krakow.pl 01.10.08, 13:53 Zgubił się w sobotę! Wcale nie jest tak duży, może trochę grubawy, najwyżej 30 kilo. I proszę go nie straszyć, i nie denerwować! Na pewno tęskni za dziećmi! Znalazca dostanie gratyfikację! Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 01.10.08, 14:33 www.tvn24.pl/-1,1566906.1,0,1,lew-pantera-zobacz-co-grasuje-pod-krakowem,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekara w piekarach jest taki co ma mini ZOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:29 moze to jemu uciekl jakis nowy nabytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:39 jeżeli gw pomyliła 1IV z 1X to można wybaczyć, jeżeli gw lansuje nowy nazwijmy to "prima octobrius" (zapewne wg wielkich językoznawców z gw należałoby pisać "prima oktobrius") to należy się pochwała bo śmiechu nigdy za wiele, ale gdy to jest na poważnie to muszę pojechać do jeziorzan i zobaczyć te 2-3 metrowe zarośla, wozy drabiniaste o 5 metrowym rozstawie kół, lwy ze spiczastymi uszami, i na pewno inne cuda-niewidy. Gazecie Wyborczej ukochanej córze "wiedzy" i "rzetelnej informacji" trzykrotne uraaa, uraaa, uraaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:40 przecież to rys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ścieje Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.cust.tele2.pl 01.10.08, 19:55 Mnie też tak się wydaje. Dziwne, że w żadnych wiadomościach nie zastanowili się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 02.10.08, 04:59 to nie rys, ogon za dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki lowczy Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 17:27 Taz to Lew Tolstoj. I bardzo prosze, aby grizli a nie strelali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 01.10.08, 17:35 To jest Zyzek, pani Grazynki z siodmego pietra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.mysmart.ie 01.10.08, 17:54 Dla mnie wygląda to jak ryś czy inny żbnik. Też mamy swoje kotowate nie tylko w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hellix Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:29 Po tym filmie nic nie widać, ale też bym się skłaniał ku temu że to jest ryś. Rozmiarowo by się zgadzało. Szkoda futrzaka - jak go psy dojadą to po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixo Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:01 uprzejmie przypominam, że ryś posiada krótki ogonek, a to zwierzę ma długi. a na żbika jest za duże. jakkolwiek najpierw byłam zdania, że to pewnie faktycznie pies, to po obejrzeniu filmu mam pewność, że jednak kot. wskazuje na to jednoznacznie sposób poruszania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat ocalmy kota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:51 ocalmy kota! jeden lew w Małopolsce na wolnosci, wielkie rzeczy :) mhruuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ścieje Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.cust.tele2.pl 01.10.08, 19:57 Mnie też go żal. Dojadą go, ale głupi ludzie. Czy zwrot "uśpić" oznacza tu poprostu zabić? Jeśli tak to dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:08 po czym drodzy przedmówcy stwierdzacie, że ten kotek jest wielkości rysia. w poprzednim wpisie podałem, że jeżeli to lew to ta droga ma 5 metrów szerokości. nie wierzycie to sami sprawdźcie na jakimś przyzwoitym nawet darmowym programie graficznym. miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa "Policyjni eksperci" - piękny oksymoron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:53 Byłoby nawet śmiesznie, gdyby nie to, że na podstawie opinii różnych policyjnych "ekspertów" sędziowie lekką ręką skazują ludzi na więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:23 duży pies? nie - mały koń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Przecież to lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:45 nie widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhj Miau!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:46 i po kocie! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Ocelot albo serwal. 02.10.08, 08:55 Podobno zdarzają się przypadki trzymania w domu serwala, jako domowego kota. Serwal mógł uciec z posesji. Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniany.filozof Ano. Wiielkość by się zgadzała... 02.10.08, 09:45 Na zdjęciu widać, że zwierz w siadzie ma wysokość traw polnych, więc jakieś 50-60 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 02.10.08, 17:44 no.. wyglad araczej jak kot, jedna pani dzwonila do redakcji i zglosila ze uciekl jej kot syberyjski kilka dni wczesniej. zobaczcie jak wyglada taki kot i pomyslcie. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psi Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.aster.pl 02.10.08, 18:19 To jest pies. Śmieszą mnie komentarze, że chodzi jak kotowate. Mój pies, który ma problem z biodrami, też chodzi jak kotowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Nie jest to owca IP: 217.98.20.* 02.10.08, 18:58 Jeżeli ktoś ma takie "szczęście" pomocna może być funkcja zoom.Na ósmej sekundzie 0:08 ,mówię o youtube : pl.youtube.com/watch?v=foahHnSVAOA widać dość wyraźnie skierowany w lewo długi i dość gruby ogon."Kłusuje" jak wilk,cały czas robi takie wrażenie-w znaczeniu drapieżnika lub psa.Ewentualnie rasowego kota poza domem.Najprawdopodobniej to polski okaz fauny,ewentualnie własność prywatna.Nie zrobił prawdopodobnie nic złego,wyjątkowego.Powodzenia i spokoju życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rEwelka Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.subscribers.sferia.net 02.10.08, 22:17 od kiedy to lew ma stojące uszy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOOLOG Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.76.classcom.pl 02.10.08, 22:38 Ludzie chowajcie się w domach... nigdzie nie wychodzcie bo jak się okazało grasuje wielki Król Lew :-) Chowajcie się bo pogryzie wam portki jak jest mlody, jeśli jest już stary to zamymła was na śmierć :-) A tak przy okazji to ja uśpiłbym tych snajperów i tych co wydali taki nakaz... a nie samego zwierzaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tun takie dekle to tylko w Krakowie IP: *.is.net.pl 03.10.08, 23:40 Jak mozna nie poznac kota! Od razu widac ze to kot. Odpowiedz Link Zgłoś