Dodaj do ulubionych

Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:34
Pewnie to był Lew Rywin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Diduch Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:37
      owczarek kaukaski. notorycznie mylony z lwem. w grę wchodzi jeszcze
      Lew Trocki, ale to chyba w formie bytu pośmiertnego o proweniencji
      pokutniczej.
    • Gość: trepp Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.ists.pl 01.10.08, 12:44
      Jeziorzany czy Jeziorany?
      • Gość: gość Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 01.10.08, 12:52
        Rany, ale chyba Boskie. Ciekawe czy ten wiesniak zapłaci za akcję
        szukania psa który w jego pijanym zwidzie wystąpil w roli lwa.
        • Gość: Czy jego konmórka Ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:23
          ... też była pijana, kiedy nią filmował? Jak sądzisz?
          • Gość: gość Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 01.10.08, 13:27
            szkoda że na tej komórce nic nie widać bo nikt nie był w stanie na
            jej podstawie stwierdzić jakie to zwierze. Komórka to sobie możesz
            zrobic zdjęcie z odleglości 2 m. Gdyby na tym zdjęciu bylo coś widać
            to już byłoby w Wyborczej opublikowane>
            • Gość: gość Takie zdjęcia to tylko w erze IP: *.chello.pl 01.10.08, 16:54
              No i pokazali zdjęcie. Zdjęcie na którym nic nie widać. Mój pies
              też tak skacze jak wejdzie w wysoką trawę.
            • Gość: 5455353 Re: Ciekawe IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 02.10.08, 15:55
              buehehe zenada to jest rys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • stasieczek5 Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 01.10.08, 12:48
      W związku ze zbliżającymi sie wyborami na prezydenta Krakowa
      aktywiści PIS-u ( przebrani za dzikie zwierzęta ) przeprowadzają
      rekonesanse w poszukiwaniu elektoratu.
      A może to był SCOOBY-DOO polskich służb specjalnych Antoni
      Maciarewicz ?
    • Gość: Driver Lew koło Krakowa?Ah, to ja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 13:06
      Ah, to ja - przejeżdzałem tam swoim Peguotem!
    • Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.centertel.pl 01.10.08, 13:17
      sprwdźcie czy miał ze sobą książki jeśli tak to był
      to Lew Tołstoj
    • Gość: cris To był mój kot! IP: *.ik-pan.krakow.pl 01.10.08, 13:53
      Zgubił się w sobotę! Wcale nie jest tak duży, może trochę grubawy, najwyżej 30
      kilo. I proszę go nie straszyć, i nie denerwować! Na pewno tęskni za dziećmi!
      Znalazca dostanie gratyfikację!
    • b-w-w Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 01.10.08, 14:33
      www.tvn24.pl/-1,1566906.1,0,1,lew-pantera-zobacz-co-grasuje-pod-krakowem,wiadomosc.html
    • Gość: piekara w piekarach jest taki co ma mini ZOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:29
      moze to jemu uciekl jakis nowy nabytek
    • Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:39
      jeżeli gw pomyliła 1IV z 1X to można wybaczyć, jeżeli gw lansuje nowy nazwijmy to "prima octobrius" (zapewne wg wielkich językoznawców z gw należałoby pisać "prima oktobrius") to należy się pochwała bo śmiechu nigdy za wiele, ale gdy to jest na poważnie to muszę pojechać do jeziorzan i zobaczyć te 2-3 metrowe zarośla, wozy drabiniaste o 5 metrowym rozstawie kół, lwy ze spiczastymi uszami, i na pewno inne cuda-niewidy.
      Gazecie Wyborczej ukochanej córze "wiedzy" i "rzetelnej informacji" trzykrotne uraaa, uraaa, uraaa.
    • Gość: Rys Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:40
      przecież to rys
      • Gość: ścieje Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.cust.tele2.pl 01.10.08, 19:55
        Mnie też tak się wydaje. Dziwne, że w żadnych wiadomościach nie
        zastanowili się nad tym.
      • ffamousffatman Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają 02.10.08, 04:59
        to nie rys, ogon za dlugi
    • Gość: wielki lowczy Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 17:27
      Taz to Lew Tolstoj. I bardzo prosze, aby grizli a nie strelali.
    • Gość: Piotr Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 01.10.08, 17:35
      To jest Zyzek, pani Grazynki z siodmego pietra.
    • Gość: pp Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.mysmart.ie 01.10.08, 17:54
      Dla mnie wygląda to jak ryś czy inny żbnik. Też mamy swoje kotowate nie tylko w zoo.
      • Gość: hellix Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:29
        Po tym filmie nic nie widać, ale też bym się skłaniał ku temu że to jest ryś.
        Rozmiarowo by się zgadzało.

Szkoda futrzaka - jak go psy dojadą to po nim.
        • Gość: vixo Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:01
          uprzejmie przypominam, że ryś posiada krótki ogonek, a to zwierzę ma
          długi.
          a na żbika jest za duże.
          jakkolwiek najpierw byłam zdania, że to pewnie faktycznie pies, to
          po obejrzeniu filmu mam pewność, że jednak kot. wskazuje na to
          jednoznacznie sposób poruszania się.
          • Gość: kat ocalmy kota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:51
            ocalmy kota! jeden lew w Małopolsce na wolnosci, wielkie rzeczy :) mhruuu
        • Gość: ścieje Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.cust.tele2.pl 01.10.08, 19:57
          Mnie też go żal. Dojadą go, ale głupi ludzie. Czy zwrot "uśpić"
          oznacza tu poprostu zabić? Jeśli tak to dlaczego??
    • Gość: krakus Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:08
      po czym drodzy przedmówcy stwierdzacie, że ten kotek jest wielkości rysia. w
      poprzednim wpisie podałem, że jeżeli to lew to ta droga ma 5 metrów szerokości.
      nie wierzycie to sami sprawdźcie na jakimś przyzwoitym nawet darmowym programie
      graficznym.
      miłej zabawy.
    • Gość: Boa "Policyjni eksperci" - piękny oksymoron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 20:53
      Byłoby nawet śmiesznie, gdyby nie to, że na podstawie opinii różnych policyjnych
      "ekspertów" sędziowie lekką ręką skazują ludzi na więzienie.
    • Gość: 3 Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:23
      duży pies? nie - mały koń
    • Gość: kr Przecież to lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:45

nie widzicie?
    • Gość: fhj Miau!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:46
      i po kocie!
    • zigzaur Ocelot albo serwal. 02.10.08, 08:55
      Podobno zdarzają się przypadki trzymania w domu serwala, jako domowego kota.
      Serwal mógł uciec z posesji.
      • kawiarniany.filozof Ano. Wiielkość by się zgadzała... 02.10.08, 09:45
        Na zdjęciu widać, że zwierz w siadzie ma wysokość traw polnych, więc jakieś
        50-60 cm.
    • Gość: kali Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.chello.pl 02.10.08, 17:44
      no.. wyglad araczej jak kot, jedna pani dzwonila do redakcji i zglosila ze
      uciekl jej kot syberyjski kilka dni wczesniej. zobaczcie jak wyglada taki kot
      i pomyslcie.
      powodzenia.
    • Gość: psi Re: Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.aster.pl 02.10.08, 18:19
      To jest pies. Śmieszą mnie komentarze, że chodzi jak kotowate. Mój pies, który
      ma problem z biodrami, też chodzi jak kotowate.
      • Gość: wilk Re: Nie jest to owca IP: 217.98.20.* 02.10.08, 18:58
        Jeżeli ktoś ma takie "szczęście" pomocna może być funkcja zoom.Na ósmej
        sekundzie 0:08 ,mówię o youtube : pl.youtube.com/watch?v=foahHnSVAOA
        widać dość wyraźnie skierowany w lewo długi i dość gruby ogon."Kłusuje" jak
        wilk,cały czas robi takie wrażenie-w znaczeniu drapieżnika lub psa.Ewentualnie
        rasowego kota poza domem.Najprawdopodobniej to polski okaz fauny,ewentualnie
        własność prywatna.Nie zrobił prawdopodobnie nic złego,wyjątkowego.Powodzenia i
        spokoju życzę.
    • Gość: rEwelka Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.subscribers.sferia.net 02.10.08, 22:17
      od kiedy to lew ma stojące uszy?:D
    • Gość: ZOOLOG Lew koło Krakowa? Poszukiwania trwają IP: *.76.classcom.pl 02.10.08, 22:38
      Ludzie chowajcie się w domach... nigdzie nie wychodzcie bo jak się
      okazało grasuje wielki Król Lew :-) Chowajcie się bo pogryzie wam
      portki jak jest mlody, jeśli jest już stary to zamymła was na
      śmierć :-)
      A tak przy okazji to ja uśpiłbym tych snajperów i tych co wydali
      taki nakaz... a nie samego zwierzaka!
    • Gość: Tun takie dekle to tylko w Krakowie IP: *.is.net.pl 03.10.08, 23:40
      Jak mozna nie poznac kota! Od razu widac ze to kot.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka