Gość: suszi IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 14:35 ggdzie można sie wybrać w piątkowy wieczór i troche potańczyć w miłej atmosferce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: gdzie mozna potańczyć 17.01.02, 17:00 Suszi:) chyba musisz sprecyzwac przy jakiej muzyce lubisz sie bawic. Moze wtedy sie dowiesz gdzie to moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Re: gdzie mozna potańczyć IP: 212.244.186.* 31.01.02, 14:06 Bladego pojęcia nie mam. też szukam takiego miejsca, myśląc o ostatkach. Wszędzie czuję się jak wychowawczyni w przedszkolu (a mam 26 lat). Ratuuunkuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: gdzie mozna potańczyć IP: *.chello.pl / *.chello.pl 31.10.02, 21:54 już niedługo - cierpliwości ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _HANS_ Re: gdzie mozna potańczyć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 23:45 Najlepiej pójść do Rock & Rolla. Klimat The Bset. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: gdzie mozna potańczyć IP: 192.168.0.* / *.krakow.pl 26.03.02, 18:05 ja rowiez polecam rock & roll.Jestem tam dosyc czesto i cenie sobie to miejsce.Jestam fajna muzyka i wogule ludziska sa extra.Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
evangeline Re: gdzie mozna potańczyć 18.07.02, 21:47 eh w rock'u siem ostatnio zrobilo nudno... muzyka na poziomie (szczegolnie ciezkie wtorki), ale mozna tesh siem natknac na doprawdy nie pasujaca do tej knajpy muzyke (ostatnio ochrona puscila sobie jakies dicho)... potanczyc mozna, o ile cie nie zdeptaja... w sumie rock jest swietnym miejscem do tanczenia, gorzej ma siem sytuacja z niektorymi ludzmi tam przebywajacymi... nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLKA Re: gdzie mozna potańczyć IP: *.polcard.com.pl 16.04.02, 17:36 JA POLECAM KRYJÓWKĘ NA UL.SŁAWKOWSKIEJ ( PIĄTEK ,SOBOTA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domcia Re: gdzie mozna potańczyć IP: *.blich.krakow.pl 26.08.02, 18:19 ja polecam drukarnie, moze nie za piekna na pierwszy rzut oka, ale jaki klimat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydruk Re: gdzie mozna potańczyć IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 00:53 Gość portalu: domcia napisał(a): > ja polecam drukarnie, moze nie za piekna na pierwszy rzut oka, ale jaki > klimat.. ...chujowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac GORACZKA! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 10:04 Bylem raz i nie uswiadczylem jednego dresa, wstep gratis, piwo 5,50zl (ale jak kupi sie metr to po 4,70zl) :) Milo bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: GORACZKA! IP: 62.233.211.* 21.10.02, 11:14 i powies kurkte na oparciu oraz zagadaj sie - napewno zmieni wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags... Re: GORACZKA! IP: proxy / *.markom.krakow.pl 21.10.02, 13:43 Mówimy o tej samej Gorączce? - na Szewskiej - ha! - tam dresów nie ma?... człowieku! - tam się od nich roi - plastikowi chłopcy, plastikowe dziewczęta - i - jak stwierdził przedmówca - znikające kurtki, portfele, dokumenty...Ot, i cała Gorączka. Odpowiedz Link Zgłoś