Gość: OLKKA IP: *.centrume.krakow.pl 18.10.03, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petteen Re: Co robić w szare i zimne dni??????? 18.10.03, 18:59 Każdy sam musi sobie na to odpowiedzieć ! ja przyjąłem następującą taktykę : okres do grudnia jest "wyjęty z życiorysu", więc przede wszystkim bardzo dużo pracuję, a żem prywaciarz, to widzę, to zarobioną kasę, ponadto, żeby "podtrzymywać " się na duchu słoneczno - wakacyjnym , chodze na basen - konkrettnie na Koronę, tam jest dużo wolnych godzin, nie trzeba mieć karnetów, po trzecie - poświecam się swojemu hobby - każdy jakieś je ma po czwarte - kobiety, kobiety, kobiety... jak sie narzuci sobie tyle zajęć, to nie czuć tej cholernej jesieni, której nienawidzę... Zimę już lubię, narty - ja preferuję Zakopane (choć cholernie drogie i zatłoczone, ale jeżdżę tam od lat), potem jest znów taki smutny okres - gdy wszystko topnieje... Potem wiosna, lato - i jest super, tylko, że roczek nam przybył :((( -- www.kazimierz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Co robić w szare i zimne dni??????? IP: *.pool.mediaWays.net 18.10.03, 20:00 wysportowany babiarz??? hmm..ciekawe;) z pozdrowieniami z kaszlacego lozka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Co robić w szare i zimne dni??????? IP: *.pool.mediaWays.net 18.10.03, 20:05 chyba nie odpowiedzilam temu komu chcialam,ech... w ogole szkoda sie ttaj odzywac na tym zakichanym forum. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: Co robić w szare i zimne dni??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 22:01 praca praca praca.. a dpoiero potem w góry na narty by sie odtruć!!! potem znów praca praca praca i lato!!! itak w koło... nienawidze jesieni :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: Co robić w szare i zimne dni??????? IP: *.ma.dial.de.ignite.net 18.10.03, 22:11 spytaj swojego partnera...a jak on juz nie znajdzie sposobu, to ...boze sama nie wiem co radzic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 ale 18.10.03, 23:22 można rąbać drewno po czym napalić w kominku,przy ogniu, na drutach zrobić skarpetę bez pary, wypić kieliszek czegoś mocnego np. kwasy fosforowego a potem pluć i łapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: ale IP: *.pool.mediaWays.net 18.10.03, 23:34 wlasnie!! jak juz o robotkach mowa, to mozna cwiergolf na szydelku...se, albo komus na prezent:)no! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: ale 18.10.03, 23:40 można zrobić szal a potem wpaść w szał i szalem udusić jakiegoś któsia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ale 18.10.03, 23:54 można sie przejeść zbyt późnym obiadkiem i myśleć o przeznaczeniu ciastek znalezionych w szafce ide po herbate Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: ale 19.10.03, 00:01 można zapaść w sen przedzimowy :) pod warunkiem,ze zmarznięty kot przestanie bawić się piłeczką dla rozgrzewki :( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ale 19.10.03, 00:03 kota w termofor, piłeczke w kąt, zapadamy w sen widziałam własnie reklame podgrzewanych przescieradeł :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: ale 19.10.03, 00:19 a przed wojna sprzedawali ponoc "wyjące dla nowożeńcow":) tak przynajmniej w jednej książeczce autor zeznał. kot sam poszedł tulić kaloryfer, więc w sen zapaść można bez utrudnień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: ale IP: *.ma.dial.de.ignite.net 19.10.03, 00:49 mozna porobic foty spiacym pod kaloryferem zwierzetom, a potem powklejac w cos i udac, ze to kalendarz na nowy rok, na prezent tez moze byc:) ps. przepraszam, za moja obsesje na punkcie prezentow, po prostu dawno nie dostalam! hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: CZEKOLADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 13:28 poprawia nastrój tabliczka czekolday i juz człowiekowi lepiej lub czekolada na gorąco ...czekolada to takze afrodyzjak... ;) moze to pozwoli nam przetrzymac jesien...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: CZEKOLADA IP: *.ma.dial.de.ignite.net 19.10.03, 14:44 cz. tuczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: CZEKOLADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 15:02 e tam, przy aktywnym trybie zycia, czekaolada nie tuczy... :] Odpowiedz Link Zgłoś