Dodaj do ulubionych

Kretynizmy października

IP: *.cm-uj.krakow.pl 23.10.03, 13:15
Zglaszam:
1. GT6B4 na 21
2. jelcz na 136 wobec melona na 318
3. przystanki Plaza i Plaza I
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Kretynizmy października 23.10.03, 16:11
      Głosuję na Plazę :)
    • Gość: ADAŚ Mój głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:10
      Co prawda dziś jest DOPIERO 23, ale oddaję głos na "21" !!!
      I czekamy zatem na GT8 na "20".
    • Gość: Locutus Re: Kretynizmy października IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.10.03, 01:40
      Głosuję na GT6+B4 na #21.

Pozdrawiam.
      LOKI
    • yabol428 Re: Kretynizmy października 24.10.03, 03:53
      Nie wiem, czy przyjmiecie głos od człowieka nie zrzeszonego.
      Ale tak czy owak głosuję na Plazę.
    • Gość: autocom Re: Kretynizmy października IP: *.net.autocom.pl 25.10.03, 12:54
      Ja też głosuję na Plazę
      GT6B4 na 21 nie jeździ codziennie
    • Gość: luqazs Re: Kretynizmy października IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 13:03
      mój głos także na Plaze!
      • Gość: Fassi Re: Kretynizmy października IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 13:21
        Plaza
    • Gość: christoph Re: Kretynizmy października IP: *.autocom.pl 25.10.03, 17:40
      Głosuję na Plazę
      • Gość: ADAŚ Plaza na czele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:48
        Plaza wygrywa widzę.
        Jednak nic się nie wskóra przy tzw. korzyściach majątkowych.
        "U Lwa Lwa komisja komisja ..."
        • pavlack Re: Plaza na czele 25.10.03, 19:17
          Albo "Śnił mi się poseł Rokita"

hihihi :D
        • pavlack Re: Plaza na czele 25.10.03, 19:17
          Albo "Śnił mi się poseł Rokita"

hihihi :D
          • Gość: Fassi Re: Plaza na czele IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.10.03, 22:22
            ale i tak mam kurwiki w oczach :P
    • Gość: mouset Wstępne summary IP: 217.96.109.* 26.10.03, 09:15
      ja też na Plazę!
      Na razie widać że wygra ale czekajmy na 31.10 bo rzutem na tasme może zostać
      ZDIQ lub MPQ lub Jm&his crew
      • Gość: mouset Plaza wygrywa IP: *.ghnet.pl 29.10.03, 22:28
        Oficjalnie klub 428 przyznaje kretyna października CH Plaza, gratulujemy
        kolejnych chujowych świateł i przystanku, polecamy koniecznie na przyszłość ku
        uwadze przystanek : Plaza II n/ż albo Plaza brama nr 3 tak między Dąbiem a
        Plazą I
        • Gość: ADAŚ Re: Plaza wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:44
          I nawiązując do tematu skróconego do ZOO autobusu "134" postuluje się
          praktyczny przystanek: PLAZA - SZALETY
          • Gość: mouset Re: Plaza wygrywa IP: *.ghnet.pl 29.10.03, 22:46
            A w ogóle wzorem Zbydniowic zrobić tam zwrotnicę i wydłużyć "7"
    • Gość: ADAŚ SUPER KRETYN MIESIĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 14:39
      W związku ze Świętem Zmarłych postanowiłem ogłosić konkurs na SUPER KRETYNA
      października, do którego tytułu zgłaszam przydział taboru dla linii "2"
      i "12/92" w dniu 31.10.2003. Taka totalna bezmyślność (bezmózgowie) znacznie
      obniżyła moją ocenę MPQ, gdzie potwierdzono tym samym podejmowanie decyzji zza
      biurka.
      Nie dość, że pogoda dopisała (i oby przez najbliższe dwa dni taka była), to i
      tak można było być pewnym, że dziś BĘDZIE BARDZO DUŻA FREKWENCJA !!! Rok temu
      było ok, to w tym po prostu spierdolono sprawę, więc pragnę przyznać SUPER
      KRETYNA właśnie temu pomysłowi.

Ale i tak MPK jest caccyyyyyyy !!!
      • Gość: mouset Rewizja KRETYNA MIESIĄCA IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 31.10.03, 15:44
        Wielka kapituła klubu 428 zdecydowała o przerzuceniu tytułu z Plazy na MPQ
        Coś czułem że ta "fachowa" ekipa zrobi wszystko aby zdupczyć 1.11
        Biurwokraci dalej tak działajcie!

• kuba203 Re: Rewizja KRETYNA MIESIĄCA 31.10.03, 19:05
          Zgłaszam sprzeciw, jeden dzień w tłoku można przeżyć, a przystanek przy Plazie
          pozostanie forever...
          • Gość: ADAŚ Re: Rewizja KRETYNA MIESIĄCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 19:11
            Tu nie chodzi o jeden dzień, ale o złamanie fundamentalnej zasady, że działa
            się dla klienta a nie przeciw niemu. Poza tym to jest i tak SUPER Kretyn.
            Nagroda nadzwyczajna. Plaza zostaje "normalnym" kretynem.
            • Gość: Locutus Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.11.03, 00:34
              Osobiście zgłaszam Votum Separatum, ale mnie przegłosowaliście...

Mnie się wydaje, że te GT6 na dwójce wobec tego, co koalicja UMK-MPK wycina nam
              na codzień nie było niczym szokującym...

Pozdrawiam.
              LOKI

(a kretynem miesiąca jest nadal plaza - pamiętacie chyba regulamin przyznawania
              Kretynów - kretyn specjalny jest niezwiązany z jakimkolwiek kretynem okresowym)
              • Gość: mouset Re: Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 02.11.03, 09:50
                Ok panie Sekretarzu Serwinie Drugi, ale jaki jest limit spec-kretynów na rok?
                • Gość: Locutus Re: Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.11.03, 05:00
                  Nie ma. Jest tylko ogólne zalecenie, żeby nagrodę tę przyznawać z umiarem
                  (niezbyt często), żeby nie nastąpiła jej dewaluacja. ;-)

Pzdr.
                  LOKI
                  • Gość: mouset Re: Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.11.03, 15:15
                    Coś jak Wiktory?
                    Tylko musimy dać inne imię tej nagrodzie.
                    Chyba wiesz jakie? Adaś na pewno wie.
                    • Gość: Locutus Re: Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.11.03, 03:06
                      hmm... super-Jacki?

]:->

Pzdr.
                      LOKI
                      • Gość: mouset Re: Kretyn Specjalny przyznany :-P IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.11.03, 14:50
                        Buachachacha
                        Co za celność, otrzymuje pan zestaw klozetów
                        • Gość: Locutus Pecunia non olet IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.11.03, 04:51
                          Postawię sobie w jakimś ruchliwym miejscu Krakowa i zacznę ściągać haracz za
                          korzystanie :-P

Ponoć płatne sracze to dobry biznes całkiem ]:->

Pzdr.
                          LOKI
                          • Gość: mouset Re: Pecunia non olet IP: *.cyf-kr.edu.pl 05.11.03, 14:00
                            Przepełnionym rzuciłbym w magistrat
                            • Gość: Locutus Re: Pecunia non olet IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 06.11.03, 06:57
                              Majchrowi przez okno :-D
                              • mouset Re: Pecunia non olet 07.11.03, 20:52
                                .... i w okna Brożka 3 oraz Głowackiego 56
                                • Gość: Locutus Re: Pecunia non olet IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 10.11.03, 06:50
                                  A do jedneko sracza wsadzić Majchra tak, żeby cały był w gównie (tylko łeb na
                                  wierzchu) i obwieźć go po Krakowie, organizując zabawę z nagrodami pt. Kto
                                  Trafi W Głowę PRezydenta Zgniłym Pomidorem Lub Zbukiem. :-P

Pzdr.
                                  LOKI
                                  • Gość: mouset Re: Pecunia non olet IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 10.11.03, 21:38
                                    Taka C.K. zabawa
                                    • Gość: Locutus Re: Pecunia non olet IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.11.03, 07:13
                                      Przy Tobie nasz Panie wiernie stoimy i stać chcemy!

(to do cesarza Franciszka Józefa oczywiście)

:-)

Pzdr.
                                      LOKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka