Dodaj do ulubionych

Polimex Development, Kliny Zacisze

21.11.08, 10:08
Bardzo mi się ta inwestycja podoba, i projekt i wykonanie, lokalizacja dla
mnie bomba bo nie lubie smrodu i zgiełku centrum, tylko kiedy oni obniżą ceny???

Jak się do nich dzwoni i pyta o "jesienną promocję cenową" proponują jakiś
śmiesznym procent upustu i na razie nie chca negocjowac nizej, ktoś ma inne
doświadczenia??

Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.multi-play.net.pl 21.11.08, 17:06
      Nie mam doświadczeń w negocjacjach bo kupowalismy u nich w zeszłym roku, wtedy
      kiedy jeszcze nikomu nie sniło się o kryzysie, kupujący teraz są w o niebo
      lepszej sytuacji. Poczekaj jeszcze kilka miesiecy a podejrzewam, ze mogą zejść
      do 5,5 tys.

Potwierdzam natomiast, ze jakosc wykonania bez zastrzezen - facet, ktory z nami
      odbieral mieszkanie byl w szoku, ze ze znalazl ani jednej usterki.
    • Gość: topik Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 13:22
      Mnie póki co zaproponowali 6800 za m, a negocjować mam zamiar dalej :)
      • Gość: ujt Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 09:59
        no ja tez sie przymierzam do zakupu w tym bloczku z drewnianymi wykonczeniami
        ale nie spieszy mi sie na razie, wiec czekam na wieksze upusty :)
    • Gość: lili Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:36
      ciekawe gdzie będziecie parkować. To w ogóle jakiś blok widmo. Stoi
      i stoi i ciągle pusty.
      • Gość: andy Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.multi-play.net.pl 03.12.08, 17:56
        Gdzie będziemy parkować? Może w garażach podziemnych?

Blok został oddany dopiero niecały miesiąc temu, więc chyba nie oczekujesz, że
        wszyscy od razu wprowadzą się do stanu surowego? Skąd ta niechęć w ogóle? Czyżby
        stał za nią rozczarowany pracownik działu marketingu konkurencji?
        • Gość: kliny rulez Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.ogec.krakow.pl 08.12.08, 11:26
          ja myślę, że to sąsiad, z naprzeciwka Babinicza, bo się nieźle wkurzyli jak wasz
          deweloper samowolkę zrobił i postawił znak "zakaz zatrzymywania" na szczęście
          został on usunięty i mieszkańcy Babinicza, mogą parkować pod oknami tego bloczku
          • sammanta Re: Polimex Development, Kliny Zacisze 08.12.08, 11:43
            Wiesz, na tych osiedlach, które wchodzą w skład Klinów - Zacisze to
            generlanie prawie wszyscy (oprócz tych co mają domki z garażami)
            chodzą wkurzeni bo deweloperzy tak ciasno budują te bloki, że
            autentycznie brakuje jakichkolwiek miejsc do parkowania. Parkingi
            poplanowali na znacznie mniej miejsc niż jest mieszkań w danym
            bloku, a później okazuje się, że nie tylko każde mieszkanie ma
            przynajmniej jeden samochód, a są i tacy, którzy mają po 2-3. Do
            tego dochodzą goście, znajomi itd. i się okazuje, że samochód trzeba
            zostawiać na końcu świata.
            • Gość: andy Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.multi-play.net.pl 08.12.08, 20:19
              Zgadzam się. Dla mnie tez to skandal ze niektorzy deweloperzy nie mysla o tym
              gdzie ich klienci będą parkowac, wazne jest tylko zeby opchnąć chatę, a potem
              niech się martwią co z samochodem, im to zwisa.

Mam nadzieję, ze kryzys wymusi na takich deweloperach zdrową konkurencję i
              wreszcie klient bedzie mial coś do powiedzenia i wreszcie będzie mógł zacząć
              WYMAGAĆ jakości a nie tylko o niej słuchać/czytać.
          • Gość: andy Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.multi-play.net.pl 08.12.08, 20:15
            Deweloper chcial znak postawic tylko na czas zanim ludzie do nowych mieszkan się
            nie wprowadzą - ciezko jest wnosic cokolwiek do klatki kiedy wejscie blokuje
            czyjs samochod.

Zal mi ich bo faktycznie nie mają gdzie parkowac (dlaczego jak powstawaly ich
            bloki deweloper nie pomyslal o garazu podziemnym??), ale z drugiej strony
            przydalaby się odrobina wyrozumialosci dla nowych mieszkańców.
            • Gość: nwoy Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.ists.pl 08.12.08, 21:47
              Przecież dla tubylców (czyt. mieszkańców) nowi sąsiedzi są jak
              intruzi i niezbyt mile widziani, taki już kraj
    • Gość: xyo Re: Polimex Development, Kliny Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 15:02
      no fajne te domki fajne, ostatnio wrzucili na stronę zdjęcia gotowych już
      budyneczków i ladniutko wygladaja, ale takiej ceny w bym nie dala. Przeciez
      teraz ksztaltuja się w granicach 5-6 tys za m.
      Ciekawe kiedy kryzys wymusi na nich obnizki.

A moze to forum czyta ktos z Polimexu i pojdzie w koncu po rozum do glowy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka