abandonner 02.12.08, 09:37 Czy z tego wynikają problemy podczas prawie kazdej wizyty zagranicznej prezydenta? i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Może i nie największy, 02.12.08, 10:37 ale znajdź drugiego takiego nadętego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zouza89 Re: Polska ma najmniejszego prezydenta na świecie 03.12.08, 15:30 naprawde czasem wstyd mi być Polką ; / jeżeli chodzi o naszą sytuacje polityczną w kraju i na szczeblu międzynarodowym Odpowiedz Link Zgłoś
abandonner PiS chce zakupić na Cyprze 2 wózki golfowe 07.12.08, 07:12 Dla prezydenta Kaczyńskiego i jego dworu na podróże zagraniczne, wózki golfowe Force One i Force Two za 10 tys. euro. trochę używane i to bez przetargu. Ich możliwości tech. i stan bezpieczeństwa testowało ostatnio na Cyprze dwóch pos. PiS. Testy wypadły zadowalająco poseł Karski wrócił cały. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Zmieniamy ordynacje wyborcza,kolezenstwo 07.12.08, 17:07 Jak najszybciej musimy pomyslec i wystosowac apel czy wrecz zadanie aby w ordynacji wyborczej znalazl sie punkt numer 1 o brzmieniu np.takim; Kandydat na prezydenta RP winien byc wzrostu co najmniej 180cm.70 kg wagi.Timbre glosu niski.Zeby rowne i rece klasyczne. Przy debatach kandydackich mlaskacze i seplenisci bezwarunkowo znoszeni maja byc ze sceny. Lysi odpadaja. Zadne wlosy a'la marines czy inny "kark". W zadnym przypadq kandydat na prezydenta nrIV w III RP nie moze przypominac klonu KGKoSKaR*. *Kaczynski-Gosiewski-Kowal-Szczyglo-Karski-Rydzyk.Tfu! Nie bedzie nikt na nas patrzal z gory i do pyrow nas porownywal! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina abandonner - nie kłam 08.12.08, 03:06 Kaczor ma 169 cm, przy potężnie zbudowanym Donaldzie T. który ma 173 cm wzrostu istotnie jest mały, ale jest większy od Sarkozy ; 167 cm Putin ; 162 cm..... od Sarkozego Carla jest wyższa o blisko 20 cm, a jakie wkładki ładuje Miedwiediew do butów - co by być wyższym ??? kto to wie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: abandonner - nie kłam 08.12.08, 03:07 sabbina napisała: > Putin ; 162 cm..... nie Putin...omyłka,....jasne, że chodzi o MIEDWIEDIEWA.... Odpowiedz Link Zgłoś
abandonner sabbina - nie kłam 08.12.08, 12:08 Kaczyński tylko 1 cm niższy od Kwaśniewskiego? Więc wierzysz, że Kaczyński ma naprawdę aż 168 cm jak media (zbliżone do PiS) podają? Jeśli Tusk ma 174? Nie bądź naiwna... Popatrz na to zdjęcie: oql.pl/foto/fakt01.jpg lub te: www.axelspringer.pl/foto/galeria.asp?Artykul=957 Wyrażnie widać, że Tusk jest wyższy znacznie więcej niż o 6 cm...pobawiłem się trochę tą pierwszą fotką i wyszło mi, ze wzrost Kaczyńskiego w butach to ok. 93.8% wzrostu Tuska w butach. Więc jeśli przyjmiemy, że Tusk ma w butach 176 cm, wtedy Kaczyński będzie miał 165 cm w butach, więc ok.161-162 cm na boso. Gdyby kaczor miał rzeczywiście 168 cm, Tusk musiałby mieć 180-181(licząc bez butów oczywiście), a na pewno tyle nie ma...Donald to drobny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: sabbina - nie kłam 08.12.08, 12:20 mała poprawka: nie "nie bądź naiwna", a "nie bądź naiwny" - sabbin to wielkolud przy tych pisowskich konusach... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: sabbina - nie kłam 08.12.08, 23:34 abandonner napisał: > Wyrażnie widać, że Tusk jest wyższy znacznie więcej niż o 6 cm... :))) a jakie to ma znaczenie ? Miedwiediew ma 162 cm, pooglądaj sobie jego fotki w necie z innymi, ma MEGA KORKI w BUTACH, albo wysokie podeszwy.... czytaj.... "Corriere della Sera" porównuje następnie wzrost włoskich i europejskich polityków sprawdzając prawdomówność lidera centroprawicy. Według przedstawionej tabeli premier Prodi ma 174 cm, prezydent (teraz premier) Putin - 167 cm, a prezydent Francji Nicolas Sarkozy - 165 centymetrów. prezydent Włoch Berlusconi, oficjalnie 171,,,, ale media podają, że.....Berlusconi ma obsesję na punkcie swego wzrostu. Inne media przypominają przy okazji, że tak naprawdę mierzy on 164 lub 166 centymetrów i często chodzi w butach na obcasach..... fakty.interia.pl/swiat/news/byly-premier-ma-obsesje-na-punkcie-wzrostu,1087574 ================================================================= oto wzrost polskich "polityków" Przemysław Gosiewski (PiS) - 167 cm. Marek Borowski (LiD) - 168 cm. Jarosław Kaczyński (PiS) - 168 cm. Lech Kaczyński (PiS) - 168 cm. Lech Wałęsa (bezpartyjny) - 169 cm Jan Rokita (PO) - 170 cm Adam Lipiński (PiS) - 170 cm. Aleksander Szczygło (PiS) - 170 cm Andrzej Lepper (SO) - 171 cm. Aleksander Kwaśniewski (LiD) - 172 cm. Donald Tusk (PO) - 174 cm. Zbigniew Ziobro (PiS) - 174 cm. Bronisław Komorowski (PO) - 174 cm. Kazimierz Marcinkiewicz (PiS) - 175 cm. Kazimierz Ujazdowski (PiS) - 175 cm. Wojciech Olejniczak (LiD) - 175 cm. Włodzimierz Cimoszewicz (LiD) - 176 cm. Bogdan Zdrojewski (PO) - 177 cm. Andrzej Olechowski (PO) - 178 cm Radosław Sikorski (PiS) - 181 cm. Paweł Zalewski (PiS) - 182 cm. Ludwik Dorn (PiS) - 188 cm. Roman Giertych - 196 cm . Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: sabbina - nie kłam 09.12.08, 09:43 Sabbinie, swoim tekstem przypomniałeś mi o pewnym bardzo istotnym obowiązku [męskim obowiązku], do którego w przeszłości podchodzono z różnym zapałem: pomocspoleczna.ngo.pl/x/317587 Proszę, wykonaj zestawienie [jako osoba sprawna i wyjątkowo obeznana], ujmujące wspomnianych przez Ciebie polityków. Dodam, że mój wzrost, to 156 z doskokiem na 178, omawiany obowiązek spełniłem ale obecnie odczuwam dziwną manię niższości. Milczeć, czy jak lepiej ustawieni - palić głupa? Co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: sabbina - nie kłam 09.12.08, 11:19 sabbin nagryzmolił: "Przemysław Gosiewski (PiS) - 167 cm" - na szczudłach "Andrzej Olechowski (PO) - 178 cm " - siedząc Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: sabbina - nie kłam 09.12.08, 11:23 O widzisz Krzychucie, same problemy. Wszystko przez ten dziwny stosunek do służby wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś