onlybereniq 02.12.08, 10:42 Dzień dobry wszystkim, Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną w firmie Meritt, a nie mogę o niej w necie nic konkretnego znaleźć. Może ktoś tam pracował/pracuje i mógłby się podzielić uwagami? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses18 Re: Firma Meritt - zna ktoś? 24.03.09, 17:40 Tak, miałem do czynienia z firmą MERITT. Pracowałem tam przez okres kilku miesięcy. Wszystkim, którzy myślą o podjęciu współpracy z Panem ZDZISŁAWEM B., właścicelem firmy MERITT szczerze i serdecznie odradzam. Jest to sprzedaż przez telefon usłg Netii. Wynajmują pomieszczenia jak najtańsze (zimno, ciemno, bo w podziemiach na dodatek ciasno i wilgość) i oczekują efektów. Jest straszne ciśnienie na wynik. Właściciel jest też trenerem technik motywacyjnych i myśli że wystarczy odpowiednio zabajerować pracowników i obiecywać wirtualne pieniądze a w momencie wypłaty okazuje się, że nagle wyszło 400 lub 450 zł zarobku na miesiąc! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronetschka Re: Firma Meritt - zna ktoś? 29.04.09, 15:53 onlybereniq napisała: > Dzień dobry wszystkim, > > Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną w firmie Meritt, a nie mogę o niej w > necie nic konkretnego znaleźć. Może ktoś tam pracował/pracuje i mógłby się > podzielić uwagami? > > Z góry dziękuję Hejka! Pewnie już jest za późno na odpowiedź, ale pragne was przestrzec przed tą firmą na ul. Salwatorskiej 22 (z nazwą to różnie u nich bywa). To już nawet nie chodzi o niskie wynagrodzenie i podejscie do Twojej osoby jak pracujesz, ale w ogóle o klimat pracy. Obdzwanianie klientów, kilka razy nawet do tych samych, po mimo, że w bazie figurują jako "niezainteresowani". Ale cóż masz zrobić? Jak szef się na Ciebie wyżywa, wymaga od Ciebie i kilku innych dziewczyn chorch wyników, kosztem klientów to można się załamać. Duża rotacja w biurze zatem nie dziwi. Pracowałam tam tylko dla mojej córeczki, tylko to mnie tam trzymało. Po prostu szok !!! Zabawa się skończyła gdy rozśwcieczony po raz kolejny jeden z klientów zaczął wygrażać konsultanom umówionym przez telemarketerki. Odpowiedz Link Zgłoś