Dodaj do ulubionych

Firma Meritt - zna ktoś?

02.12.08, 10:42
Dzień dobry wszystkim,

Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną w firmie Meritt, a nie mogę o niej w
necie nic konkretnego znaleźć. Może ktoś tam pracował/pracuje i mógłby się
podzielić uwagami?

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • ulisses18 Re: Firma Meritt - zna ktoś? 24.03.09, 17:40
      Tak, miałem do czynienia z firmą MERITT. Pracowałem tam przez okres kilku miesięcy. Wszystkim, którzy myślą o podjęciu współpracy z Panem ZDZISŁAWEM B., właścicelem firmy MERITT szczerze i serdecznie odradzam. Jest to sprzedaż przez telefon usłg Netii. Wynajmują pomieszczenia jak najtańsze (zimno, ciemno, bo w podziemiach na dodatek ciasno i wilgość) i oczekują efektów. Jest straszne ciśnienie na wynik. Właściciel jest też trenerem technik motywacyjnych i myśli że wystarczy odpowiednio zabajerować pracowników i obiecywać wirtualne pieniądze a w momencie wypłaty okazuje się, że nagle wyszło 400 lub 450 zł zarobku na miesiąc!
    • biedronetschka Re: Firma Meritt - zna ktoś? 29.04.09, 15:53
      onlybereniq napisała:

> Dzień dobry wszystkim,
      >
      > Jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną w firmie Meritt, a nie mogę o niej w
      > necie nic konkretnego znaleźć. Może ktoś tam pracował/pracuje i mógłby się
      > podzielić uwagami?
      >
      > Z góry dziękuję

Hejka!

Pewnie już jest za późno na odpowiedź, ale pragne was przestrzec przed tą firmą
      na ul. Salwatorskiej 22 (z nazwą to różnie u nich bywa).
      To już nawet nie chodzi o niskie wynagrodzenie i podejscie do Twojej osoby jak
      pracujesz, ale w ogóle o klimat pracy. Obdzwanianie klientów, kilka razy nawet
      do tych samych, po mimo, że w bazie figurują jako "niezainteresowani". Ale cóż
      masz zrobić? Jak szef się na Ciebie wyżywa, wymaga od Ciebie i kilku innych
      dziewczyn chorch wyników, kosztem klientów to można się załamać. Duża rotacja w
      biurze zatem nie dziwi. Pracowałam tam tylko dla mojej córeczki, tylko to mnie
      tam trzymało. Po prostu szok !!! Zabawa się skończyła gdy rozśwcieczony po raz
      kolejny jeden z klientów zaczął wygrażać konsultanom umówionym przez
      telemarketerki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka