Dodaj do ulubionych

Podobno Pogorzelska musi odejść

IP: *.ols.vectranet.pl 17.07.07, 20:44
Wygląda na to, że moje III LO wygrało batalię przeciw dyrektorce z teczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: stara wyga Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.07, 07:27
      Szkoda, że nie starczyło tej pani na tyle honoru, aby zrobić to samej. A tak -
      odchodzi bez twarzy!
      • Gość: Lipa Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: 213.184.19.* 18.07.07, 09:11
        Jeśli to prawda, że Pogorzelska nie będzie dyrektorem LOIII to dobrze bo
        prztyczka dostali ci co ją tam na siłę wpychali. Taka mała lekcja pokory Panu
        JCM i Pani Prezydent się przyda. Ale nie mam watpliwości, że źle to wróży
        szkole. To znaczy,że tam już się nic nie zmieni. Zwyciężyły interesy
        nauczycieli i stara, skostniała układanka. A mogło być lepiej dla szkoły i
        uczniów. Tylko nie z Panią Pogorzelską. To fakt. Teraz mam nadzieję, że rodzice
        i uczniowie przyjrzą się nieco pracy nauczycieli i tez na tym forum będą się
        pokazywały nowe informacje o rzeczywistej wartości tych, którzy walczyli
        o"dobro ucznia". Nauczycielom LOIII gratuluję skuteczności w obronie swoich
        interesów. Czekam na skuteczność Pani Prezydent i nowego kierownictwa Wydziału
        Oświaty.
        • Gość: ryba696 Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:35
          ale czy to sprawdzona wiadomość, bo po ostatnim spotkaniu z panem prezydentem,
          raczej wszyscy odnieśli troche inne wrażenie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka