Gość: gość IP: *.ols.vectranet.pl 17.07.07, 20:44 Wygląda na to, że moje III LO wygrało batalię przeciw dyrektorce z teczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stara wyga Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: *.olsztyn.mm.pl 18.07.07, 07:27 Szkoda, że nie starczyło tej pani na tyle honoru, aby zrobić to samej. A tak - odchodzi bez twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: 213.184.19.* 18.07.07, 09:11 Jeśli to prawda, że Pogorzelska nie będzie dyrektorem LOIII to dobrze bo prztyczka dostali ci co ją tam na siłę wpychali. Taka mała lekcja pokory Panu JCM i Pani Prezydent się przyda. Ale nie mam watpliwości, że źle to wróży szkole. To znaczy,że tam już się nic nie zmieni. Zwyciężyły interesy nauczycieli i stara, skostniała układanka. A mogło być lepiej dla szkoły i uczniów. Tylko nie z Panią Pogorzelską. To fakt. Teraz mam nadzieję, że rodzice i uczniowie przyjrzą się nieco pracy nauczycieli i tez na tym forum będą się pokazywały nowe informacje o rzeczywistej wartości tych, którzy walczyli o"dobro ucznia". Nauczycielom LOIII gratuluję skuteczności w obronie swoich interesów. Czekam na skuteczność Pani Prezydent i nowego kierownictwa Wydziału Oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba696 Re: Podobno Pogorzelska musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:35 ale czy to sprawdzona wiadomość, bo po ostatnim spotkaniu z panem prezydentem, raczej wszyscy odnieśli troche inne wrażenie.... Odpowiedz Link Zgłoś