Gość: buraczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 08:24 W Seksmisji wykorzystano zupełnie inne buty (z wysoką piankową podeszwą i przeszyciami w koło cholewki) również popularne w latach 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buraczek Pożądana marka: buty Relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 08:27 W Seksmisji wykorzystano zupełnie inne buty (z wysoką piankową podeszwą i przeszyciami w koło cholewki) również popularne w latach 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Zniknęły a nie znikły :] 05.12.08, 00:28 A widziales czy zniknely czy znikly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Pożądana marka: buty Relaks IP: *.chello.pl 04.12.08, 17:25 i pewnie wojas zacznie sprzedawac po 300pln sztuka hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętam Re: Pożądana marka: buty Relaks IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 19:53 Pamietam ten obciachowy koszmar!!!! Dzizas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navona Re: Pożądana marka: buty Relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:11 W seksmisji chyba bumetki były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Pożądana marka: buty Relaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:38 Co za bzdury, jaki film Seksmisja? Te byty juz nosiłem w roku 1980. Kupiła mi mama na wyraźne żądanie - były srebrne, z czarnym nosem i pasem po boku. Początkowo nazywały się "Podhale Nowy Targ". Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Pożądana marka: buty Relaks 04.12.08, 20:52 Gość portalu: gucio napisał(a): > Co za bzdury, jaki film Seksmisja? Te byty juz nosiłem w roku > 1980. Kupiła mi mama na wyraźne żądanie - były srebrne, z czarnym > nosem i pasem po boku. Początkowo nazywały się "Podhale Nowy Targ". Dokładnie! Jaka Seksmisja???? Tak to jest jak smarkaczom daje się poważne tematy do opracowania ;) Bzdury kosmiczne - ja też swoją pierwszą parę (czerwone) dostałem w 1980 roku, kupione za całe 425 zł. Ależ była radość. Niestety służyły mi tylko jeszcze przez następny sezon, bo potem zaczęła mi rosnąć noga... A gdzieś koło 1987 roku dostałem już 'relaksy' marki 'relaks', które nosiłem następne 4 sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wejder Pan Prezes IP: *.artcomp.waw.pl 04.12.08, 22:54 powinien podać się do dymisji z powodu swojej niekompetencji marketingowej, skoro uważa się za wyrocznię i wie najlepiej czy buty się będą sprzedawać czy nie. W dodatku w tak bezpośredni sposób zniechęca potencjalnych Klientów do swojej firmy i swoich produktów. Ja twierdzę, że będą się sprzedawać, i ani "przestarzała technologia" ani "przestarzały wygląd" nie mają na to wpływu. Panie Prezesie. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Pożądana marka: buty Relaks 04.12.08, 23:41 Sprzedadzą się bez problemu. Podejrzewam, że brak jasnej deklaracji wynika z tego, że być może licencja na buty trafi do Ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Pożądana marka: buty Relaks 05.12.08, 00:29 Swietny design i image. W sam raz dla dilerow i deweloperow. Chinczycy beda podrabiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Re: Pożądana marka: buty Relaks IP: 212.160.172.* 05.12.08, 08:16 te srebrne buty to były Sofiksy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincenta Pożądana marka: buty Relaks IP: 212.244.191.* 05.12.08, 08:42 Świetne buty, tylko w nich nogi nie marzły. Czekam kiedy się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś