Gość: Listekklonu Niemądra dziennikarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:40 Nauczycielka przeprosiła, chłopak przeprosił, po co robić aferę? No tak, oczywiście, dla wierszówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Niemądra dziennikarka IP: *.chello.pl 17.12.08, 15:33 Wierszówka jest marna. Aferę warto raczej zrobić dla "wyrobienia sobie nazwiska". Kiedyś, nazwisko wyrabiało się, pisząc o rzeczach ciekawych i uprzednio nieznanych, a dziś - pisząc komentarze i opinie. Całe dziennikarstwo to jedna wielka opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.fema.krakow.pl 17.12.08, 11:46 To są naprawdę szczyty! Teraz przestaję się dziwić, że nauczyciele walczą o wcześniejsze emerytury. Ciekawe jak mają walczyć z chuliganami w szkole? Matka powinna zlać swój produkt solidnie po tyłku, przeprosić nauczycielkę i prosić o anulowanie kary. Jak można tak upokorzyć nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: 80.54.48.* 17.12.08, 12:51 A uczeń dostał od rodziców manto? Po takiej reakcji władz i po szkolnym apelu nauczycielka może już nie wracać do pracy, bo gó....eria wejdzie jej na głowę. Nie będzie żadnych efektów jej pracy. Większość gimnazjalistów to osoby głównie nabuzowane hormonami, z myśleniem na bakier i nie można ich traktować jak dorosłych, rozumnych ludzi. Mam doświadczenie jako matka i nauczyciela wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnydulo Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia 17.12.08, 15:00 autorka tekstu niestety żałosna (no coment) Szkoda mi nauczycielki :( A co do łebka to gdyby to był mój syn to na kolanach przepraszałby nauczycielkę przed całą dyrekcją tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któś A to, że szcznieak zachowywał się karygodnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 15:43 - to jakoś pani Szpunar umknęło. To, że gó...arz ewidentnie prowokował, w poczuciu bezkarności - to ma być w porządku, tak? Paranoja. Po prostu paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiki Może wreszcie zwolnić Szpunarową? IP: *.ghnet.pl 17.12.08, 16:02 Albo chociaż obśmiać czy zbojkotować największą znawczynię oświaty Najjaśniejszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SV Re: Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 17:35 Dobrze zrobila. Jestem z PANIA!! Prac gnoja ile wlezie. Do czego to doszlo. Skrwysynstwo sie panoszy, jak tu walczyc c cholota w gimnazjach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 17:51 opisana sprawa jest przykładem szkodliwości takiej instytucji jak kuratorium, która stosuje podwójne standardy i działa na niekorzyść nauczycieli. Jeśli chodzi o nauczycielkę z Zubrzycy powinna już iść na emeryturę, w pewnym wieku człowiek przestaje nadawać się do tej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
fakuju Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia 17.12.08, 18:05 Jasne, przecież kretynów i tym podobnych bezmózgich organizmów nie można dręczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.chello.pl 17.12.08, 18:44 mogła zawiadomić dyr. szkoly albo rodziców o zachowaniu ucznia ale straciła nerwy itd itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macki Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: 93.159.132.* 17.12.08, 20:28 Czytam te komentarze i się zastanawiam; kto się teraz czuje gorzej. Chemiczka czy autorka idiotycznego artykułu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.fdk.airbites.pl 17.12.08, 20:53 Już dawno stwierdziłem, że GW sięgnęła dna i myślałem, że teraz to może się już tylko odbić. Okazuje się jednak, że jej "redaktorzy" postanowili kopać głębiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Re: Nauczycielka upomniana za uderzenie ucznia IP: *.net.autocom.pl 18.12.08, 10:31 Tak, to jest tzw. parcie na szkło. Niestety w kierunku na denko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmb Pani Ola jest, jak widać, niereformowalna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:27 a historia sprzed kilku lat niczego jej nie nauczyła... :( Odpowiedz Link Zgłoś