gosia.43 19.02.09, 08:11 na to święto pączkowe , no dzisiaj można zaszaleć - bez umiaru ponoć.... Ciekawe jaki jest rekord :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: Smacznego :) 19.02.09, 12:45 Wielce smaczna sprawa - grzyzienie lukrowanego pączka. Coś ono jeszcze przypomina, mniam, mniam. Zjadłem już całe dwa, wyjątkowo mało ale ekipa słaba do pożerania więcej ich ilości. Pewniakiem w Krakowie jest inaczej, macie Pana Smoka. Śmiało ogłaszam rekord: 1) Trooly - 2 pączki z nadzieniem różanym, 2) ? Pozdrawiam i smacznego: www.paczekdlaciebie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:00 Ja na razie "0" słownie zero, null. Ale aż się boję co będzie później. A coby sfajczyć kalorie z jednego pączka trzeba biegać 35 minut. Biegać 6 godzin non stop? Nie dam rady:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:05 Jednego wsunęłam - z różą....:) gosia Słabo , Panowie - słabiutko z Wami , a Ciebie Krzychucie to już w ogóle nie poznaję :)Się podziało.... g Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:06 no ja tysz zero. nikt mi tu na wioche pączków nie dostarczył.na razie.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:18 Dalej nic. Idę profilaktycznie pobiegać;-( Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:28 Kochani, cieniutko - dalej jestem rekordzistą. Lecę i ja w teren, odrobinkę spalę, a wieczorem do boju! Nie ma, jak lukrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Smacznego :) 19.02.09, 13:31 Chociaż jednego symbolicznie należy zjeść , bo to podobno zapowiada obfitość wszelaką , na wszystkich "polach" życia :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Smacznego :) 19.02.09, 14:16 Pokonując śnieżne zaspy spociłem się, nie dam rady walczyć z pączusiem ale podobnie jak Gosia, polecam chociaż jednaego. Pałaszujcie Panie i Panowie, należy się. Zazwyczaj radzę sobie z rekordami, a obitość wszelką zgarniają ludzie artysci z otoczenie, może w tym jest głębszy sens. Tak zaraz w pole wysyłać, eeee. Wiele dobrego Wam wróżę, wbijajcie zęby w lukier [może obfitość będzie moim udziałem], mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Smacznego :) 19.02.09, 14:32 Artyści zawsze mają swoje prawa , a przecież wiesz doskonale , że zanim zgarną ( i o ile ! ) - bardzo dużo z siebie dają :) gosia ciekawe , czy ktoś w ogóle zjadł więcej niż dwa pączki... g Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Smacznego :) 19.02.09, 14:50 No tak, tak. Warunek, że są to prawdziwi artyści, a nie tacy brani "w". Do wszelkich autentycznych artystów wielki mam szacunek, to z natury ludzie porządni, wielka od nich bije energia, pozytywna. W temacie pączków, myslę że więcej niż dawa nikt nie zjadł, na to wygląda. Hi hi, nadal jestem nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Smacznego :) 19.02.09, 15:16 A to ciekawe... Co to znaczy prawdziwy artysta - ten , który dużo tworzy , czy ten który ma "zrozumienie" u współczesnych ... gosia widać wszyscy dbają o linię , bardzo śmieszne :) g Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Smacznego :) 19.02.09, 18:42 Ja się nie odchudzam (nie muszę), zjadłem trzy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Smacznego :) 19.02.09, 19:17 Zdaje się , że będziesz liderem :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś