Gość: krawaciarze IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.03, 11:14 wybieramy się w weekend do krakowa !!!! gdzie można się dobrze zabawić w centrum (dyskoteki,kluby)???? czekamy na opinie !!!! krawaciarze z wawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dworzec WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 13:32 i jeszcze raz: WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!! WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!! WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!!WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY !!! 20.11.03, 15:21 Nie wytrzymam. Przepraszam za to coś powyżej. Jest dużo fajnych miejsc, napewno coś znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
feldkurat Wybaczcie koledze 20.11.03, 15:21 Oczywiście, bardzo nam miło, przybywajcie i przywoźcie dutki. Choć prawdę mówiąc nie mam pojęcia gdzie w Krakowie chodzą krawaciarze. Jeśli chodzi wam o coś maksymalnie obciachowego, z mjuzikiem tekno-dacne, dymem i lasiami po solarium to chyba Pasja na Szewskiej. Albo Ministerstwo na Szpitalnej. Jeśli krawaty nosicie do dresów to powinno być OK. No, może Stalowe Magnolie na św. Jana. Tam się poczujecie jak u siebie w domu, bo piwo jest za 10 zetów. Tak w ogóle, to chyba lepiej byłoby zadać to pytanie na forum warszawskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dredziara Re: Wybaczcie koledze IP: 195.150.94.* 22.11.03, 15:32 a ja jestem z krakowa i tu mieszkam od 3 lat i tez nie wiem gdzie sie mam bawic bo mi sie drukarnia spalila :( Odpowiedz Link Zgłoś