Gość: misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 12:30 BJ 628 z wyświetlaczem "wyjazd na linię" na wjeździe na wawel.... czyżby nowa linia na Wawel??!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clint Re: Widziane 23.11.03 IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 14:05 Od wczoraj otwarta estakada nad Wielicka, ale wiekszosc kierowcow z przyzwyczajenia dalej jezdzi dolem, tworzac niezly sznureczek. W druga strone kosmicznie wyglada to 5 pasow w strone Tischnera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 15:10 ... Węgrzynowice, Ruszczę, Zagórzycie Dworskie, Pleszów, Dąbie. Te wszystkie miejsca zaliczyli dzisiaj panowie: Adaś, Misiek K, Przeqpa. Początek był dość trudny, ze względu na jeden maluteński incydencik, ale spoko. Przez chwilę był targ w linii 339-05, jak dwóch niesubordynowanych pasażerów zaczęło polemikę na jeden temat. W Nowej Hucie PKP ani jednej żywej duszy. Stacja ta ma niesamowity klimat, zresztą powiedziałem moim kamratom, że przywieźć piękną kobietę i zaznać rozkoszy byłoby tam całkiem fajnie. #179 w końcu ma tę reklamę. Jest to BRE LEASING. Mnie sie podoba, granat z kolorem kremowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Brygady "7" z Dąbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 15:12 7-01 402+409 7-02 461+462 7-03 472+473 7-04 449+450 Te wzoy były na pewno, ale nie wiem czy nie poprzestawiałem brygad. Na pętli Dąbie można było dziś zaobserwować jakim inteligĘtnym narodem są Polacy. Przykre ... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Brygady ś" z Dąbia 23.11.03, 21:27 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Na pętli Dąbie można było dziś zaobserwować jakim inteligĘtnym narodem są > Polacy. Przykre ... Nie tylko tam, jadę przed chwilą 6, przy skręcie z Limanowskiego w Limanowskiego ;) 2 dziewczyny: -Gdzie on jedzie, to na pewno jest 24? -Na pewno, wczoraj o tej porze jechało 24, widocznie jakiś objazd jest... ROTFL:) Nie chciało mi się ich z błędu wyprowadzać, bo były takie rozkoszne :DD Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek111 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 16:08 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > W Nowej Hucie PKP ani jednej żywej duszy. Stacja ta ma niesamowity klimat, > zresztą powiedziałem moim kamratom, że przywieźć piękną kobietę i zaznać > rozkoszy byłoby tam całkiem fajnie. > o kurde ale klimat, badyle i trawska na 2 m, a wieczorkiem ciemno ze strach sie bac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 20:09 Jaki to temat poruszyli Inkwizytor i Przeqpa? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 21:23 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Przez chwilę był targ w linii 339-05, jak dwóch niesubordynowanych pasażerów > zaczęło polemikę na jeden temat. Jak donosi newsroom: 10:18 Kierujący autobusem 339-05 zgłosił w Skrzeszowicach kierunek Łososkowice, iż w autobusie doszło do kłótni pomiędzy pasażerami, która uniemożliwiała prowadzenie pojazdu. Na miejsce wezwano policję. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 21:54 Qrwa, ja pytam jaki był temat kłótni, a nie o policję Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 21:55 Gość portalu: mouset napisał(a): > Qrwa, ja pytam jaki był temat kłótni, a nie o policję A jak myślisz, o 904 i słynną skargę Lokiego poszło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:57 Musiałem mośków zagłuszać muzyką. A działo się to tuz przed pętlą w Łososiach, która troszkę przypomina mi końcówkę we Włosaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:04 > Musiałem mośków zagłuszać muzyką. > A działo się to tuz przed pętlą w Łososiach, która troszkę przypomina mi > końcówkę we Włosaniu. Trzeba było ich tam zostawić! Wiesz Adaś, jaką mieliby jazdę później :D Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 22:17 Mogłeś ich podrzucić do 149 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek111 Re: Widziane 23.11.03 23.11.03, 16:08 Gość portalu: misiek napisał(a): > BJ 628 z wyświetlaczem "wyjazd na linię" na wjeździe na wawel.... czyżby > nowa linia na Wawel??!! ;D o widze, ze bylismy o tej samej porze na Wawelu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset kawowy MAN IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 20:11 W BM710 rozlało się z 1,5 litra kawy pewnemu panu, raban wszczęła leciwa właścicelka pieska, którym potok podlał tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: kawowy MAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:06 > W BM710 rozlało się z 1,5 litra kawy pewnemu panu, raban wszczęła leciwa > właścicelka pieska, którym potok podlał tyłek Mam dwa pytania: 1) Co ta kawa robiła w autobusie?? 2) Co ten pan robił z tą kawą w autobusie?? No bo chyba kawy nie sprzedaje się w 1,5 litrowych butelkach, chociaż nie wiem ;P Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: kawowy MAN IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 22:18 Pan miał kawę w termosie na dnie plecaczka, i termos po prostu się rozpieprzył A działo się to na linii 128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Widziane 23.11.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:49 krzysiek111 napisał: > o widze, ze bylismy o tej samej porze na Wawelu ;-) hmmm... byłem dokładnie o godz. 11:50 ( po mszy u Bernardynów ), jelczar stał tam już o 10:55 .... byłeś w zielonej kórtce??? - to chyba Cię widziałem.... a ktoś jeszcze zdjęcie robił.....??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.11.03, 22:15 Twoje ulubione auto - BJ664 ma już sprawne wszystkie wyświetlacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.11.03, 02:35 Aż mi się nie chce wierzyć... po kolei, pojedynczo, ale zrobili! Jestem z nich dumny... Czekam tylko, kiedy zobaczę wewnętrzny wyświetlacz w jego "braciszku" starszym o jeden numerek ;-) Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.11.03, 18:55 jest tylko małe "ale" wewnętrzny pokazuje jaknarazie tylko linię :D może to początek przeróbek zwiazanych z zamianą imienin na trasę? kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.11.03, 05:17 Jak to jedną linię? Znaczy jedzie na 502, a pokazuje 125, czy co? Nie no, dobra, rozumiem... włączają go tylko na jednej linii, a na pozostałych pozostaje off-line... Ciekawe, ciekawe... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph wyświetlacze w BJ671 IP: *.autocom.pl 25.11.03, 15:07 Widziane dziś rano w BJ671: Na przednim wyświetlaczu prawidłowo "502 PLAC CENTRALNY", na bocznym "502 BIEŻANÓW" a na wewnętrznym pomiędzy "502" a "PLAC CENTRALNY" były 3 pionowe kreski o szerokości 1-2 pikseli (od dołu do ok. połowy wysokości wyświetlacza), świeciły się one przez cały czas, także podczas wyświetlania zegara i imienin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.03, 16:29 to znaczy że nie pokazuje zegara i imienin, tylko linię na której jedzie, można jezdzić na każdej i bedzie pokazywał, ale nie pokaże zegara i imienin, kapujesz??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.11.03, 00:30 a... a to się nawet często zdarza w róznych aubousach ze sprzętem R&G... Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Fotka z Węgrzynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:54 Dwóch Panów: Przeqpa (choć nie wiem czy to Pan hihihi) i Misiek K mają uwiecznione na swoich zdjęciach na pętli w Węgrzynowicach aż dwie linie: "110" i "339". Kierowca tej drugiej domaga się tej fotki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Fotka z Węgrzynowic IP: *.cm-uj.krakow.pl 26.11.03, 13:20 A w Wadowach, Łuczanowicach itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voith Re: Fotka z Węgrzynowic IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.03, 16:29 też bym chcial tą fotkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Fotka z Węgrzynowic IP: *.cm-uj.krakow.pl 28.11.03, 15:05 Do skanowania przystąp! Odpowiedz Link Zgłoś