Dodaj do ulubionych

Widziane 23.11.03

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 12:30
BJ 628 z wyświetlaczem "wyjazd na linię" na wjeździe na wawel.... czyżby
nowa linia na Wawel??!! ;D
Obserwuj wątek
    • Gość: Clint Re: Widziane 23.11.03 IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 14:05
      Od wczoraj otwarta estakada nad Wielicka, ale wiekszosc kierowcow z
      przyzwyczajenia dalej jezdzi dolem, tworzac niezly sznureczek. W druga strone
      kosmicznie wyglada to 5 pasow w strone Tischnera :)
    • Gość: ADAŚ Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 15:10
      ... Węgrzynowice, Ruszczę, Zagórzycie Dworskie, Pleszów, Dąbie.
      Te wszystkie miejsca zaliczyli dzisiaj panowie: Adaś, Misiek K, Przeqpa.
      Początek był dość trudny, ze względu na jeden maluteński incydencik, ale spoko.
      Przez chwilę był targ w linii 339-05, jak dwóch niesubordynowanych pasażerów
      zaczęło polemikę na jeden temat.
      W Nowej Hucie PKP ani jednej żywej duszy. Stacja ta ma niesamowity klimat,
      zresztą powiedziałem moim kamratom, że przywieźć piękną kobietę i zaznać
      rozkoszy byłoby tam całkiem fajnie.

#179 w końcu ma tę reklamę. Jest to BRE LEASING. Mnie sie podoba, granat z
      kolorem kremowym.
      • Gość: ADAŚ Brygady "7" z Dąbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 15:12
        7-01 402+409
        7-02 461+462
        7-03 472+473
        7-04 449+450

Te wzoy były na pewno, ale nie wiem czy nie poprzestawiałem brygad.
        Na pętli Dąbie można było dziś zaobserwować jakim inteligĘtnym narodem są
        Polacy. Przykre ...
        • kuba203 Re: Brygady ś" z Dąbia 23.11.03, 21:27
          Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Na pętli Dąbie można było dziś zaobserwować jakim inteligĘtnym narodem są
          > Polacy. Przykre ...

Nie tylko tam, jadę przed chwilą 6, przy skręcie z Limanowskiego w
          Limanowskiego ;) 2 dziewczyny:
          -Gdzie on jedzie, to na pewno jest 24?
          -Na pewno, wczoraj o tej porze jechało 24, widocznie jakiś objazd jest...

ROTFL:) Nie chciało mi się ich z błędu wyprowadzać, bo były takie rozkoszne :DD
      • krzysiek111 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 16:08

> W Nowej Hucie PKP ani jednej żywej duszy. Stacja ta ma niesamowity klimat,
        > zresztą powiedziałem moim kamratom, że przywieźć piękną kobietę i zaznać
        > rozkoszy byłoby tam całkiem fajnie.
        >
        o kurde ale klimat, badyle i trawska na 2 m, a wieczorkiem ciemno ze strach sie
        bac hehehe
      • Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 20:09
        Jaki to temat poruszyli Inkwizytor i Przeqpa?
      • kuba203 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 21:23

> Przez chwilę był targ w linii 339-05, jak dwóch niesubordynowanych pasażerów
        > zaczęło polemikę na jeden temat.

Jak donosi newsroom:
        10:18 Kierujący autobusem 339-05 zgłosił w Skrzeszowicach kierunek Łososkowice,
        iż w autobusie doszło do kłótni pomiędzy pasażerami, która uniemożliwiała
        prowadzenie pojazdu. Na miejsce wezwano policję.
        ;)))
        • Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 21:54
          Qrwa, ja pytam jaki był temat kłótni, a nie o policję
          • kuba203 Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy 23.11.03, 21:55
            Gość portalu: mouset napisał(a):

> Qrwa, ja pytam jaki był temat kłótni, a nie o policję

A jak myślisz, o 904 i słynną skargę Lokiego poszło :D
            • Gość: ADAŚ Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 21:57
              Musiałem mośków zagłuszać muzyką.
              A działo się to tuz przed pętlą w Łososiach, która troszkę przypomina mi
              końcówkę we Włosaniu.
              • Gość: Michał Wojtaszek Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:04
                > Musiałem mośków zagłuszać muzyką.
                > A działo się to tuz przed pętlą w Łososiach, która troszkę przypomina mi
                > końcówkę we Włosaniu.

Trzeba było ich tam zostawić! Wiesz Adaś, jaką mieliby jazdę później :D

Michał Wojtaszek
                • Gość: mouset Re: Łososie, Łuczanowice, Pielgrzymowice, Wadowy IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 22:17
                  Mogłeś ich podrzucić do 149
    • krzysiek111 Re: Widziane 23.11.03 23.11.03, 16:08
      Gość portalu: misiek napisał(a):

> BJ 628 z wyświetlaczem "wyjazd na linię" na wjeździe na wawel.... czyżby
      > nowa linia na Wawel??!! ;D
      o widze, ze bylismy o tej samej porze na Wawelu ;-)
      • Gość: mouset kawowy MAN IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 20:11
        W BM710 rozlało się z 1,5 litra kawy pewnemu panu, raban wszczęła leciwa
        właścicelka pieska, którym potok podlał tyłek
        • Gość: Michał Wojtaszek Re: kawowy MAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 22:06
          > W BM710 rozlało się z 1,5 litra kawy pewnemu panu, raban wszczęła leciwa
          > właścicelka pieska, którym potok podlał tyłek

Mam dwa pytania:
          1) Co ta kawa robiła w autobusie??
          2) Co ten pan robił z tą kawą w autobusie??

No bo chyba kawy nie sprzedaje się w 1,5 litrowych butelkach, chociaż nie
          wiem ;P

Michał Wojtaszek
          • Gość: mouset Re: kawowy MAN IP: *.ghnet.pl 23.11.03, 22:18
            Pan miał kawę w termosie na dnie plecaczka, i termos po prostu się rozpieprzył
            A działo się to na linii 128
      • Gość: misiek Re: Widziane 23.11.03 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 20:49
        krzysiek111 napisał:

> o widze, ze bylismy o tej samej porze na Wawelu ;-)

hmmm... byłem dokładnie o godz. 11:50 ( po mszy u Bernardynów ), jelczar stał
        tam już o 10:55 ....
        byłeś w zielonej kórtce??? - to chyba Cię widziałem.... a ktoś jeszcze zdjęcie
        robił.....??!!
    • Gość: Voith Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.11.03, 22:15
      Twoje ulubione auto - BJ664 ma już sprawne wszystkie wyświetlacze :)
      • Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 24.11.03, 02:35
        Aż mi się nie chce wierzyć... po kolei, pojedynczo, ale zrobili! Jestem z nich
        dumny...

Czekam tylko, kiedy zobaczę wewnętrzny wyświetlacz w jego "braciszku" starszym
        o jeden numerek ;-)

Pzdr.
        LOKI
        • Gość: Voith Re: Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.11.03, 18:55
          jest tylko małe "ale" wewnętrzny pokazuje jaknarazie tylko linię :D

może to początek przeróbek zwiazanych z zamianą imienin na trasę? kto wie...
          • Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 25.11.03, 05:17
            Jak to jedną linię? Znaczy jedzie na 502, a pokazuje 125, czy co?

Nie no, dobra, rozumiem... włączają go tylko na jednej linii, a na pozostałych
            pozostaje off-line...

Ciekawe, ciekawe...

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: christoph wyświetlacze w BJ671 IP: *.autocom.pl 25.11.03, 15:07
              Widziane dziś rano w BJ671:
              Na przednim wyświetlaczu prawidłowo "502 PLAC CENTRALNY", na bocznym "502 BIEŻANÓW" a na wewnętrznym pomiędzy "502" a "PLAC CENTRALNY" były 3
              pionowe kreski o szerokości 1-2 pikseli (od dołu do ok. połowy wysokości wyświetlacza), świeciły się one przez cały czas, także podczas wyświetlania zegara i
              imienin
            • Gość: Voith Re: Do Lokiego IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.03, 16:29
              to znaczy że nie pokazuje zegara i imienin, tylko linię na której jedzie, można jezdzić na każdej i bedzie pokazywał, ale nie pokaże zegara i imienin, kapujesz??? ;>
              • Gość: Locutus Re: Do Lokiego IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.11.03, 00:30
                a... a to się nawet często zdarza w róznych aubousach ze sprzętem R&G...

Pzdr.
                LOKI
    • Gość: ADAŚ Fotka z Węgrzynowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:54
      Dwóch Panów: Przeqpa (choć nie wiem czy to Pan hihihi) i Misiek K mają
      uwiecznione na swoich zdjęciach na pętli w Węgrzynowicach aż dwie linie:
      "110" i "339".
      Kierowca tej drugiej domaga się tej fotki !!!
      • Gość: mouset Re: Fotka z Węgrzynowic IP: *.cm-uj.krakow.pl 26.11.03, 13:20
        A w Wadowach, Łuczanowicach itp.?
        • Gość: Voith Re: Fotka z Węgrzynowic IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.03, 16:29
          też bym chcial tą fotkę! :)
          • Gość: mouset Re: Fotka z Węgrzynowic IP: *.cm-uj.krakow.pl 28.11.03, 15:05
            Do skanowania przystąp!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka