Gość: Tomek IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 20.03.09, 16:33 Noo, to jest przestepstwo ze ho ho!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dama_ze_stolycy Narkotyki ukryte w bieliźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 17:16 W bieliźnie? czyli w majtkach... zapewne chcieli zrobić wrażenie na panienkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Narkotyki ukryte w bieliźnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 17:33 Ho Ho i jeszcze trochę! Sąd w Krzeszowicach zaocznie wyznaczy im kary grzywny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Narkotyki ukryte w bieliźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 22:12 No, niezupelnie. Jezdza te oszolomy chowajac ziolo w tubkach pasty i matkach jakby nie wiedzieli, ze pies wyweszy wszystko nawet w sladowych ilosciach. A potem placa tysiace dolarow grzywny. Ale glupote trzeba leczyc radykalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Narkotyki ukryte w bieliźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 11:19 Gość portalu: krakus napisał(a): > No, niezupelnie. Jezdza te oszolomy chowajac ziolo w tubkach pasty i matkach > jakby nie wiedzieli, ze pies wyweszy wszystko nawet w sladowych ilosciach. A > potem placa tysiace dolarow grzywny. Ale glupote trzeba leczyc > radykalnie. Polską głupotę. Na te prochy, szczególnie w takiej ilości nikt by nawet nie zwrócił uwagi w całej europie. Tylko Polska ma szajbę na punkcie narkotyków, zupełnie jak USA. Ale w USA można w wielu stanach legalnie hodować i posiadać marihuanę do celów leczniczych i nikt tam nie poluje na smart-shopy i head-shopy. Polska jest krajem histerycznym i zamordystycznym. Ta polityka wystraszy turystów i idę o zakład, że... położy Euro 2012 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Lotnisko w Balicach nie lezy w USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 11:32 A w których to stanach można legalnie? Podaj proszę. Pomyśl też sobie, czy można ją przewozić samolotem na liniach międzynarodowych. Do - i ze Stanów. Niebożątko. Jeśli kiedyś zechcesz odwiedzić Singapur (Malezję, Tajlandię), to możesz się tam dowiedzieć, co to znaczy policyjny kraj - w sprawie przemytu narkotyków. Nawet w MAŁEJ ILOŚCI. Druki wizowe wypenia się w samolocie. A na nich ciepły czerwony napisik, o powszechnie znanej treści. Rozpoczyna się: "death penalty for..." a dalej już leci: "...In Singapore drug laws mandate the death penalty for anyone who imports more than 15 grams of heroin, 30 grams of cocaine or 500 grams of cannabis." Proste i jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalize it qwerty, pisoska siroto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 15:08 czytaj, myśl, a nie powtarzaj bzdury: wyborcza.pl/1,75248,2752596.html oczywiście azjatycki zamordyzm rodem z Korei Północnej, Chin czy Singapuru to wzorzec dla takch jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Czy "pisoska" to jakaś roslina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:16 Słuchaj no obwiesiu? Nie dość, że twój poprzednik nie potrafi podać, w których stanach taka hodowla jest lokalnie dozwolona (na własne potrzeby) - bo nie wie, tylko żre, co mu GW podsunie, to jeszcze mnie obrażasz, mimo, że się nie znamy. Jakiś frajer-półanalfabeta nie potrafi podać konkretnych stanów. Zero-jeden. Na dodatek w tekście, który bierzesz za prawdę objawioną napisane jest, że prawo federalne stanowi - i tak dalej. To o czym tu gadać? Ja rozumiem,że w gronie Twoich znajomych - wielbicieli trawy - takie zachowania są przyjęte jako norma, ale wśród moich - nie. Zadałem proste pytanie w jasnej sprawie: czy argument o hodowli w domu ma jakiś wpływ na obyczaje amerykańskie dot.podróży do innych krajów? Natomiast odpisywanie pajacowi, któremu Korea Północna myli się z Singapurem (bo daleko, to pewnie podobne) mi ubliża, i na tym protokół zakończono. Jesteś po prostu za smarkaty, by odpisywać komuś, kto przez parę lat pracował i w Stanach i w Singapurze. Wyszukiwarka nie zastąpi Ci ani wiedzy, ani doświadczenia. Zwyczajnie się zatkaj. Proste? Proste. Oczywiście teraz - jak każdy kogucik - się nie zatkasz, tylko mi odpiszesz. Tym samym zrobisz dokładnie to, czego ja sobie życzę, a nie to, czego sam byś chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalajzyt Re: Czy "pisoska" to jakaś roslina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 22:28 Gość portalu: qwerty napisał(a): > Słuchaj no obwiesiu? > Nie dość, że twój poprzednik nie potrafi podać, w których stanach > taka hodowla jest lokalnie dozwolona (na własne potrzeby) Albo jesteś tak głupi, że nie umiesz czytać, albo usiłujesz zrobić komuś wodę z mózgu. Zostaw te zdolności swojej partii zamordystycznej znanej jako PiS. Chodziło wyraźnie o MEDYCZNE użycie marihuany a nie "lokalne dozwolenie na własne potrzeby". A są to następujące stany: Alaska, California, Colorado, Hawaii, Maine, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont, Washington. > Jakiś frajer-półanalfabeta nie potrafi podać konkretnych stanów. Jakiś kompletny faszysta analfabeta nie rozumie co to jest "marihuana do celów leczniczych" bo jest tak ciemny jak Jarosław Kaczyński ("to marihuanę się robi z konopii?"). > Na dodatek w tekście, który bierzesz za prawdę objawioną napisane > jest, że prawo federalne stanowi - i tak dalej. Nie wymagam, abyś to rozumiał. > Jesteś po prostu za smarkaty, by odpisywać komuś, kto przez parę > lat pracował i > w Stanach i w Singapurze. Chyba kible szorując. A jak się obudziłeś, to byłeś cały zlany potem, braciszek chrapał w łóżku obok a potem mama weszła i kazała wstawać do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Jak było do przewidzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 23:16 zrobiłeś to, co założyłem. Przymusik szczekania - ponad wszystko. Inni też Cię tak ogrywają, ale o tym nie wiesz. Podobnie jak nie wiesz, że z wielu kulturowych powodów nie mógłbym szorować kibli w Singapurze. Obraziłeś oczywiście nie mnie, ale siebie. Niestety nieprędko to pojmiesz, albowiem jesteś zwyczajnie niedojrzały. Gó...arstwo to nie jest choroba tylko okres w rozwoju. Nie poddawaj się, już niedługo. Ale czemu tu się dziwić, skoro już tylko 36% Polaków miało książkę w rękach w ubiegłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnok Qwerty IP: 208.53.147.* 26.03.09, 10:55 Jaki olbrzymi poziom agresji i przemądrzałości! O braku dobrych manier, nie wspominając. Kto tak się od lat tu zachowywał? Kto sie wymądrzał, zawsze miał rację, wyzywał innych, groził? No kto? Pytanie do stałych bywalców forum: kto to jest "qwerty"? PS Nic mi nie wiadomo, żeby doktor_hiszpan albo helenka17 pracowali w Singapurze. (c: Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-----------------------=--- 20.03.09, 17:41 Wielki sukces Policki. Będą kwiaty i medale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: <-----------------------=--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:10 ORDERY, medale to plebs dostaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policka Informuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:21 , że pop...iła Ci się w główce ze strażą graniczą i służbą celną. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Narkotyki .... 21.03.09, 11:50 Niech tego pieska na rynku wypuszczą albo w akademiku... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 11:56 - już nie raz wypuścili. teraz dzieciarnia ma kłopot, i rodzice też. A z czego się tak smiejesz? Z tego , że naćpanym bydłem wygodniej się steruje w skali makro, także na rynku pracy i przy oglądaniu TV( a głównie o to chodzi) ?? Przecież to identyczna zabawa jak z kradzieżą aut. Producenci samochodów mogliby zapłacić za takie zabezpieczenia, że kradzieże spadłyby o 80%. Tylko rodzi się pytanie: kto wtedy kupi od nich te 60 tys nowych aut, nabywanych w miejsce ukradzionych? Martwię się, że śmiejesz się sam z siebie - troszkę (c: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalize it Re: w akademiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 15:12 Gość portalu: qwerty napisał(a): > - już nie raz wypuścili. teraz dzieciarnia ma kłopot, i rodzice też. > A z czego się tak smiejesz? > Z tego , że naćpanym bydłem wygodniej się steruje w skali makro, Pisoskim bydłem można sterować również zupełnie na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Nie mów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:20 To Tobą też sterowali? Jak na razie, to bez Twojej wiedzy sterują Tobą kolesie z Kolumbii, którzy mają na to parę złotych, bo ich obrót przewyższa wartość długu światowego. Nie za trudne? A może tak coś na temat? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Narkotyki .... IP: 83.1.176.* 07.04.09, 22:35 w dupe mnie cmoknijcie ;P;D Odpowiedz Link Zgłoś