Gość: artur IP: 85.90.235.* 24.03.09, 22:47 ja uwazam ze na policje nigdy nie powinno zabraknac srodkow. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Wszystkich dosięgnął kryzys a przestępców czeka 24.03.09, 22:55 Eldorado i to jest Polska właśnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Brak spinaczy - nie ma czym kajdanek otworzyć 25.03.09, 07:31 brak paliwa - zmniejszy picie alkoholu w pracy, bo nie będzie komu wyskoczyc do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.220.123.83.dsl.dynamic.eranet.pl 24.03.09, 23:04 A co się przejmować?, na Świątynię Opatrzności jest?, jest, na podwyżki dla posłów i senatorów jest?, jest to dlaczego się mamy pierdołami zajmować. Priorytety są załatwione i o to chodzi, to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek cwirek Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:11 nie dawno składałem zeznania z pewnego zdarzenia, policjant prowadzący sprawę posługiwał się starą maszyną do pisania (z niemałą wprawą), obok biurko z komputerem, który z powodzeniem znalazłby miejsce w muzeum techniki... to straszne, a panowie posłowie otrzymują 11tys. na prowadzenie swoich biur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzbz88 Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.220.123.83.dsl.dynamic.eranet.pl 25.03.09, 00:40 zz26 napisał: > cud tuska Raczej tych, którzy wpakowali nas w szambo konkordatu. Tusk z tym nie miał nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 08:29 Gość portalu: bzbz88 napisał(a): > zz26 napisał: > > > cud tuska > > Raczej tych, którzy wpakowali nas w szambo konkordatu. Tusk z tym > nie miał nic wspólnego.<Myślę że się mylisz,prześledż jego działalność przez oststnie 20 lat to sie przekonasz że tuske stał za KAŻDYMI zmianami w Polsce w bliższej czy dalszej odległości,a nawet za >II zmianami< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.pk.edu.pl 25.03.09, 01:39 To chyba żart :Prima-Aprilis już wkrótce.Telefon to przeżytek- policjant ,będzie się posługiwał tam-tamem.Ekologicznie i tanio .Czy aby ktoś go usłyszy????????Paliwo nie potrzebne wrócimy do koników!!!!Na co nas jeszcze stać-tylko na wycieczki naszych "władców". Tak trzymać !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 07:28 koników? czy Ty wiesz człowieku ile kosztuje utrzymanie konia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 10:09 ja wiem! mniej niz duzego psa [w tym kowal] Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 10:51 Gość portalu: ala napisał(a): > To chyba żart :Prima-Aprilis już wkrótce.Telefon to przeżytek- policjant > ,będzie się posługiwał tam-tamem.Ekologicznie i tanio .Czy aby ktoś go > usłyszy????????Paliwo nie potrzebne wrócimy do koników!!!!Na co nas jeszcze > stać-tylko na wycieczki naszych "władców". Tak trzymać !!!!!!!!! ======================================= Do koników też nie, bo obroki przecież kosztują. Tam-tamy odpadają, bo cała dzielnica odrazu wie, gdzie i kiedy szykuje się akcja, konwój czy obława. Może "język flagowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlasie21wieku i bardzo dobrze IP: *.139.146.106.koba.pl 25.03.09, 06:18 Powinni być na ulicy a nie komisariatach. Na ulicy mają krótkofalówki, a spinacze niepotrzebne, po co tyle papierków jak już muszą to niech kupią kłębek drutu i se same zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f_m przestać finansować Kościół Katolicki, dać Policji IP: *.chello.pl 25.03.09, 06:37 renegocjować konkordat ! przestać płacić nauczycielom katechezy, różnej maści kapelanom, zaprzestać dofinnasowania fundacji i organizacji kościelnych, zakazać przekazywania ziemi kościołowi za złotówkę, wprowadzić zachodni system rozliczeń państwa ze związkami wyznaniowymi, a znajdą się pieniadze na całą polską policję i jeszcze będzie dla innych potrzebujacych. Ktoś w końcu musi powiedzieć darmozjadom, STOP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: przestać finansować Kościół Katolicki, dać Po 25.03.09, 07:07 Gość portalu: f_m napisał(a): > renegocjować konkordat ! przestać płacić nauczycielom katechezy, > różnej maści kapelanom, zaprzestać dofinnasowania fundacji i > organizacji kościelnych, zakazać przekazywania ziemi kościołowi za > złotówkę, wprowadzić zachodni system rozliczeń państwa ze związkami > wyznaniowymi, a znajdą się pieniadze na całą polską policję i > jeszcze będzie dla innych potrzebujacych. Ktoś w końcu musi > powiedzieć darmozjadom, STOP !!! ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: 77.223.228.* 25.03.09, 06:24 bzdury gadaja policjancji dalej dzwonia tylko z komórek plusa które maja na utrzymaniu komendy pozdrowienia dla tego redaktorka klamliwego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jegon Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.sileman.net.pl 25.03.09, 06:48 "nie wypłaca się świadczeń, np. za dojazd na służbę, brak mieszkania czy dopłaty do wypoczynku" - a komu się wypłaca? Do policji można iść z ulicy, nie trzeba żadnych szczególnych kwalifikacji a jak widać bonusów jest pełno + emeryturka po 15 latach. Teraz kurek się przykręcił i jest lament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: 217.153.242.* 25.03.09, 07:55 jaj jesteś taki "z ulicy", powodzenia na multiselekcie i psychologach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG D O P Ł A T Y do wypoczynku!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 08:17 Test psychologiczny? Bzdura, skoro puszcza się do Policji frustratów pokazujących kto tu rządzi. Dopłaty do wypoczynku - fajnie. Może zamiast takich bonusów Poza tym... rozumiem policję: zawsze dobrze zarabiała, grubo powyżej średniej a teraz im to zabrali. Co? Że bzdura? To skoro tak, to chyba wiedzieli, gdzie idą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: D O P Ł A T Y do wypoczynku!? IP: 217.153.242.* 25.03.09, 09:12 dopłaty do wypoczynku czyli tzw. wczasy pod gruszą są w wielu instytucjach np w bibliotekach, jakoś nie widzę słów oburzenia że przecież bibliotekarkom wczasy sie nie należą bo one tylko siedzą za biurkiem i kawkę popijają:) a jeżeli chodzi o zarobki "grubo powyżej średniej"..... człowieku! o jakiej średniej, czego średniej Ty mówisz??? bo chyba nie o średniej krajowej, hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Czyli mozna powiedziec,ze rzad doprowadzil.... 25.03.09, 07:02 ...do zagrozenia mojego bezpieczenstwa.Bo skoro sparalizowana jest policja poprzez kryzys to wzrosnie przestepczosc a wiec i zagrozony jestem ja jako obywatel.Mnie jako obywatela nie interesuje jakis kryzys,ja place podatki i oczekuje ze panstwo wywiaze sie ze swoich obowiazków.A rzadzacy jedynie reaguja na slupki sadazowe i w zaleznosci od sytuacji wypuszczaja Paliglupa na arene celem odwracania uwagi od problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Czyli mozna powiedziec,ze rzad doprowadzil... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 07:16 Bardzo dobrze. Czekam aby tak jak w Malopolsce było w całym kraju. Jak wam bandyci zaczną się przez te pseudo oszczędności dobierać do tyłków to wtedy może zaczniecie szanować Policję i przestaniecie wypisywć bzdury na jej temat, a Pan Półtusk się opamięta i przestanie "oszczędzać" na tym co najważniejsze dla obywatela : zdrowie i bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soner Re: Czyli mozna powiedziec,ze rzad doprowadzil... IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 09:03 Niestety masz w pełni rację . Popieram Cię , ja też nie wiem za co płacę podatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamdark01 Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.red.bezeqint.net 25.03.09, 07:14 Za czasów władzy wypaczonej PiSu,pisałem o bursie papierów wartościowych,ostrzegałem o ich upadku,krytykowałem dwóch braci Kaczyńskich za ich konserwatyzm i nie realność, ostrzegałem nie sprzedawać Polskę obco krajowcom, przynajmniej fundamentalne ośrodki, rządy, od 90 roku do Tuska, sprzedawali na lewo i prawo,co się dało, każdy prezydent miasta rządził się jak chciał,po drodze robili prywatną kasę,dziś USA wpadła w kryzys i pociągnęła cały świat za sobą, ale kraj który dbał o swój naród,nie polegał na politykę finansową USA,były i są inne drogi, rządy Polskie nie potrafili stanąć na wysokości zadania, bawili się w demokratów,a byli zbyt oszołomieni osobistym osiągnięciem, dziś Polska jest świadkiem katastrofy ekonomicznej też w Polsce, kapitaliści obcy uciekają na łeb na szyj, też niektórzy polacy, czy jest wyjście z sytuacji? bez warunkowo jest, do tego trzeba siłę ducha i karyzmę,silna wola i silna ręka,przy tym silna Policja i silny aparat bespieczeństwa, to nie do rygoru tylko do dyscypliny finansowej, nie należy popierać banki finansowo, przejąć ich,upaństwowić,zakłady pracy polaków popierać i kontrolować ich sprawność,budować drogi i mieszkania 3 pokojowe od 70 metrów kw. do budowy przyjmować bezrobotnych nłodych i fachofców, mieszkania na komorne i na sprzedaż,podnieść podatki wysoko zarabjającym,uchwaliś ustawę o zamrożeniu wszystkich cen w handlu, na okres 6 miesięcy pod grozą kary 50 000 zł. za samowolną podwyżkę ceny. stworzyć funduse, dla bezrobotnych,dla starych po 65 lat, dla cuedbych,każdy pracujący,z wypłaty 5% odliczą do funduszu, rozpocząć od prezydenta i premiera, członkowie sejmu i senatu, oraz wszyscy kto pracuje wkażdej dziedzinie życia. dobra, to na razie, do pracy,!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 07:38 > mieszkania 3 pokojowe od 70 metrów kw. do budowy przyjmować > bezrobotnych nłodych i fachofców, mieszkania na komorne i na > sprzedaż,podnieść podatki wysoko zarabjającym,uchwaliś ustawę o > zamrożeniu wszystkich cen w handlu, na okres 6 miesięcy pod grozą > kary 50 000 zł. za samowolną podwyżkę ceny. > stworzyć funduse, dla bezrobotnych,dla starych po 65 lat, > dla cuedbych,każdy pracujący,z wypłaty 5% odliczą do funduszu, > rozpocząć od prezydenta i premiera, członkowie sejmu i senatu, oraz > wszyscy kto pracuje wkażdej dziedzinie życia. > dobra, to na razie, do pracy,!!!!! ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 07:25 Komuno, wroc!!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 07:39 Nastepny ,któremu kryzys zaszkodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-M Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.chello.pl 25.03.09, 09:01 to się w końcu pierdoło zdecyduj, czujesz się zagrożony, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 09:15 Gość portalu: f-M napisał(a): > to się w końcu pierdoło zdecyduj, czujesz się zagrożony, czy nie ? ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.03.09, 07:40 Ale na aluminiowe felgi do kii ceed pieniadze byly. Po co radiowozowi aluminiowe felgi ? czemu radiowoz byl produkowany w Słowacji, a nie np. zakupiono opla astre z Gliwic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodel Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 07:48 zlikwidować straż miejską, dać policji. poco utrzynywać dodatkowe kadry, biura itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: 217.153.242.* 25.03.09, 08:00 straż jest finansowana i podlega gminie, nic tu się nie da przesunąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 07:50 Jakoś to dziwnie wygląda. Ja widuję samochody policyjne, jak podwożą swoje rodziny do domów, do pracy, szkół. Ktos chyba robi krecią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Re: Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 08:54 Gość portalu: acomitam napisał(a): > Jakoś to dziwnie wygląda. Ja widuję samochody policyjne, jak podwożą > swoje rodziny do domów, do pracy, szkół. Ktos chyba robi krecią > robotę. Jak widujesz, to zadzwoń do komendanta i zgłoś, albo zrób fotkę i do prasy. Problem który Cię tak boli zostanie w mig rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
upierdek07 Policja bardzo często grzeje się w radiowazach 25.03.09, 08:02 to i ni dziwi mnie, że paliwo się kończy. Czy czasem policjantów nie obowiązuje kodeks drogowy, który zabrania w trakcie postoju, parkowania samochodu z włączonym silnikiem? A policjanci nagminnie tak robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Policja bardzo często grzeje się w radiowazac IP: 195.245.217.* 25.03.09, 08:11 A siedziales kiedys na sluzbie w radiowozie jak nie ma zadnych wezwan przy -10C :). Jak nie to siedz cicho i sam sobie posiedz w nocy 12h w aucie Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: Policja bardzo często grzeje się w radiowazac 25.03.09, 10:15 zaparowanym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowaniec Re: Policja bardzo często grzeje się w radiowazac IP: *.chello.pl 26.03.09, 09:24 ksywka pasuje jak ulał.To powiedz ile tej benzyny spali na postoju.Kiedyś mądrzy obliczali, że więcej benzyny się spala przy rozruchu samochodu niż jak stoi i pracuje na wolnych obrotach.Pamiętam, że chodziło to o wyłączanie samochodu przy przejeździe kolejowym z zamknietymi zaporami. A może mają słabe akumulatory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.olsztyn.mm.pl 25.03.09, 08:03 a mnie dziwi jedno, że polscy urzędasy nie narzekają, im niczego chyba nie brak i pewnie dostali i trzynastkę. Ktoś słyszał żale urzędasów??? Nie rozumiem jak można oszczędzać na podstawowe potrzeby społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki co, za mało fotoradarów? 25.03.09, 08:06 Sluchajcie sie tych sqwieli z rzadu (obojetnie jakiego), to bedziecie mieli raj na ziemi. Jestescie bezdennie glupi, ze sluzycie panu, ktory was ma w rzyci. Wymysla sobie prawa korzystne dla siebie, a was traktuje jak psy do wykonywania czarnej roboty. Oczywiscie wasz pan (prawniczyna, adwokacina, ministerek,...) nigdy nie przyzna sie do bledu, bo potem to wy dostajecie po rzyci, jak cos pojdzie nie tak. Fotoradary - w miejscach gdzie sa najmniej potrzebne - i macie pieski podworzowe za swoje, macie wreszcie to na co zasluzyliscie. MIeliscie poprawic bezpieczenstwo na drogach, a was olano. Kasa za mandaty nie pojdzie na remonty drog, ani dla was - pojdzie na podwyzki dla ministrow. Sluzcie tak dalej, w koncu chorzy umyslowo i zakompleksieni musza miec jakies miejsce na ziemi. Gdybyscie do pracy przyjmowali naprawde myslacych, to bylibyscie szanowani obywatelami, a jesli przyjmujecie w swoje szeregu debili, to nie dziwcie sie, ze was nienawidza.... Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Ale Szetyna i jego kompania 25.03.09, 08:10 mają się dobrze . Bardzo dobrze zarabia , ma wypasioną brykę , ma telefony jakie chcieć . I dobrze je i śpi . Dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Ale Szetyna i jego kompania 25.03.09, 09:13 areabis napisał: > mają się dobrze . Bardzo dobrze zarabia , ma wypasioną brykę , ma telefony > jakie chcieć . I dobrze je i śpi . Dobranoc . Maja się tak dobrze jak i policja .Policja nie jest od spinaczy czy paliwa ,jest od porządku,a jak im się robić nie chce to szukają wymówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Policjant na miasto już nie zadzwoni IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 08:12 Całe szczęście iż policjanci są wyposażeni w żółte kamizelki bo jakby i tego zabrakło to na ulicy nie widziałbym policjanta.I jakby wprowadzić noszenie tych kamizelek w czasie podrózy do pracy i z pracy to także działaliby prewencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Znieść pozwolenia na broń i porządek sam sie zrobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 08:14 Policja bedzie potrzebna za jakieś 5-10 lat do ukarania mandatem właściciela srającego na chodniku psa. Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Policjant na miasto już nie zadzwoni 25.03.09, 08:25 PO spłaca długi wyborcze względem przestępców. Za darmo PO 80% głosów we więzieniach otrzymało. Mafia wystawiła rachunek. PIS wracaj. Tylko za nich przestępcy się trzęśli a PKB wzrastał i POLICJI niczego nie brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech 11000 etatów w IP: *.sm-rozstaje.pl 25.03.09, 08:29 Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa musi kosztować. Nic dziwnego, że nie starczyło na taki drobiazg jak policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawka To Nowy Standard Platformy Obywatelskiej.. IP: *.mofnet.gov.pl 25.03.09, 08:32 Gronkiewicz i jej Zastępcy po 80 tys. zł nagrody, urzędniczy w Ratusza w Warszawie 2100 zł na kwartał.A policji i inni "wała". Urban kiedyś powiedział "Rząd się wyżywi". Tusk i jego ekipa również. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: To Nowy Standard Platformy Obywatelskiej.. 25.03.09, 09:06 Gość portalu: warszawka napisał(a): > Gronkiewicz i jej Zastępcy po 80 tys. zł nagrody, urzędniczy w > Ratusza w Warszawie 2100 zł na kwartał.A policji i inni "wała". > Urban kiedyś powiedział "Rząd się wyżywi". Tusk i jego ekipa również. Wystartuj w następnych wyborach,wygrasz,będzie po 80 tys miesięcznie.Tylko nie pisz że się wstydzisz tak zarobionej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dal Wydajmy kolejne pieniądze na imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 08:33 Mam pomysł, zamiast dofinansowania przez samorząd krakowskiej policji stwórzmy kolejne Biuro Festiwalowe i za kolejne 30 milionów zróbmy kolejne zmysłowe festiwale, a 10 milionów w całym województwie na rok ma starczyć na benzyne dla policmajstrów...jaja Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Re: Wydajmy kolejne pieniądze na imprezki 25.03.09, 13:52 Ja chcę żeby był piosenki radzieckiej i piosenki wojskowej . Odpowiedz Link Zgłoś