3cik 06.04.09, 22:00 Czy znowu umieścicie na okładce Rasia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Nowohucka Księga Umarłych IP: *.net.autocom.pl 06.04.09, 22:02 Co za BZDURA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: Nowohucka Księga Umarłych IP: *.chello.pl 06.04.09, 22:35 nie, umieścimy pisuar z twoja podobizną Odpowiedz Link Zgłoś
o90 zapytam jak zwykle 06.04.09, 22:45 czy szanowni artysci nie mogliby robic swoich przeswietnych akcji-projektow za WLASNE pieniadze a nie za pieniadze PODATNIKOW ktorym u dupy owadem lataja nowochuckie ksiegi zmarlych ...jakze pieknie wydaje sie nie swoje pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok [...] IP: *.anonymouse.org 07.04.09, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht łażnia wydaje kase na idiotyczne pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 18:11 gość ma racje.... jak macie za dużo kasy to kupcie paczki świąteczne dla dzieci , albo grajcie sztuki teatralne w nowohuckich przedszkolach.... Takie popie...ne akcje to wyciąganie pieniędzy z miasta i marnowanie ich..... JESTEM Z HUTY I DLA MNIE TO NIE JEST NOWOHUCKA SZTUKA..... TO PO PROSTU ZWYKłY WAłEK !!!!!!!!!!!!! i jeszcze jedno czy ktoś pamięta tzw. sztuke jak UFO wylądowało na Pl.Centralnym? Może ktoś z teatru łażnia nowa przypomni ILE KOSZTOWAł ten tzw. projekt ??? ....No i co miał wspólnego z Nową Hutą.... o sztuce nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nht Re: często czytasz FAKT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:35 nie. Czytam wyborczą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łaźnia niet A ja czytam Tołstoja, ale takich przekrętów nie... IP: *.betanet.pl 11.04.09, 18:56 lubię Odpowiedz Link Zgłoś