Dodaj do ulubionych

jazda z gównem

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.12.03, 23:39
az strach cos w opinii napisac bo zaraz taki "VIP" sprawdzi IP i se
postrzela. pozdr dla Marcina
Obserwuj wątek
    • Gość: gazzi brawo wyborcza IP: *.pl / 212.160.76.* 01.12.03, 23:52
      wczoraj zjadlem niesmaczna kanapke w mcdonaldsie musiecie o tym napisac, nie
      peirwszy gosc ktory dostal strzala i nie ostatni tak to juz jest na tym
      swiecie ja do jamy czasami chodze i jest tam wyjatkowo spokojnie ochrona duzo
      studentow nikt sie nie bije ...sorry ale ten artykul jest stronniczy u kogo
      kolego uczyles sie dziennikarstwa
      • Gość: zibi Re: brawo wyborcza IP: *.ds12.agh.edu.pl 02.12.03, 13:50
        Wejdziemy zajebiemy i wyjdziemy wszystkich Vipów, myśli, że ma kase zrobi się
        mu z ryja kalafior
        • Gość: PASYPANY Re: brawo wyborcza IP: *.comnet.krakow.pl 03.12.03, 17:09
          ale z drugiej strony 30letni vip nie wyjebałby mu bez powodu widocznie sobie
          chłopaczek zapracował i robi afere poza tym dostał po pysku to by sie nie
          chwalił tym.z tego co przeczytałem to nic mu sie wielkiego nie stało a płacze
          jak panienka
          nie wiem jak w jamie jest bo to wiślacka knajpa i przy wislackim stadionie
          • Gość: 'Marcin' Re: brawo wyborcza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 19:07
            Dla Twojej informacji, to koles wyjebal mi jak i pozniej dwum moim kumplom BEZ
            POWODU!!! Dlaczego? Bo nie panowal nad soba! Byl pod wplywem alkoholu i mozliwe
            ze nie tylko! To, ze dostalem po pysku to normalna rzecz bo kazdy moze dostac,
            ale chodzi o to w jakich okolicznosciach sie dostalo i za co! Ja jestem bez
            winy i mowie to z reka na sercu. Taki Vipek czuje sie bezkarny poniewaz ma kase
            i uwaza, ze moze dzieki niej wszystko zalatwic. I boli mnie to, ze zalatwia!
            Aha, a co do tego stwierdzenia ze placze jak panienka to zastanowil bym sie na
            Twoim miejscu jeszcze raz nad tym stwierdzeniem bo malo ktora panienka probuje
            zareagowac na takie sytuacje. Pozdrawiam /Marcin
            • Gość: PASYPANY Re: brawo wyborcza IP: *.comnet.krakow.pl 04.12.03, 19:53
              zdarzają sie i takie sytuacje i nikt z tego nie robi afery niektórym po prostu
              odwala po wódce sam mam takiego kumpla, zreszta chyba kazdy jak jest nawalony
              to jest bardziej agresywny. uważam że taka akcja nic Ci nie da a podejrzewam że
              w oczach wielu wygląda na smieszną. jeżeli było was trzech a ten kolo jeden i
              nadupcony to mozna było o rozwiązać inaczej (chyba że miał posture dwuch
              Pudzianowskich)
              polecam kluby w Rynu bez wqrwiajacych okrzyków jazda jazda jazda biała
              gwiazda/pozdrawiam
              • Gość: 'Marcin' Re: brawo wyborcza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 19:49
                My tam poszlismy sie pobawic,a nie zalatwiac takie sprawy. Sprawa wyszla nagle
                i z zaskoczenia. W artykule tego nie ma, ale koles byl ze swoim prywatnym
                ochroniarzem! Oboje ubrani na czarno,a po ich wyrazach twarzy i zachowaniu bylo
                jasne, ze lepiej nie kozaczyc. Ochrona nie zrobila na poczatku NIC bo
                uslyszalem, ze nic sie nie da zrobic bo to VIP jego mac. Tak wiec koles moze
                czuc sie przez to bezkarny! Pozdrawiam.
    • Gość: nikt pokaż bobra IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:44
      Najpierw cytat:

"Rzecznik małopolskiej policji podkomisarz Sylwia Bober: - Radiowozy
      przyjechały na miejsce po wezwaniu młodego mężczyzny. Ten wskazał sprawcę.
      Policjanci stwierdzili naruszenie nietykalności. Poinformowali strony o tym,
      jakie mają uprawnienia. Jeśli młodzi ludzie czują, że padli ofiarą
      przestępstwa, powinni o tym poinformować policję. Uleganie presji rozzuchwala
      sprawców."

A teraz: jeśli to jest prawda, to Bober powinna zająć się sprzątaniem kibli, a
      załogi czterech radiowozów wylecieć z pracy na zbity pysk.

Sprawca - wskazany. Strony - poinformowane (o "uprawnieniach", haha). Kilka
      osób pobitych, zakrwawionych. Policja - nie widzi. Gangsterzy - wsiadają do
      samochodów i odjeżdżają. Policja się kłania, pani Bober informuje.

I co: ja mam na te bande mundurowych nierobów płacić podatki?
      • Gość: Mokasyn Policja - niekompetentni debile IP: *.dipool.highway.telekom.at 02.12.03, 09:00
        Inaczej nie mozna tego ujac... Co to za prewencja, co to za efaktywnosc..
        jesli puszcza sie przestepcow nawet prominenckich, daje sie w tylek
        poszkodowanym... skandal.
      • Gość: antydres Re: pokaż bobra IP: *.tele2.pl 02.12.03, 10:52
        święte słowa
    • Gość: student Strzał od VIP-a IP: *.agh.edu.pl 02.12.03, 08:57
      Jak gdzie się bawić, mało to dookoła prawdziwie studenckich knajp i dyskotek?
    • Gość: pronto Re: jazda z gównem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 10:56
      jest szansa że on słabo czyta ;D i wie gówno o komputerach
      w końcu to VIP
    • Gość: Maciek Jakie VIPy taka policja... IP: *.tele2.pl 02.12.03, 11:09
      W normalnym kraju taki pożałowania godny "VIP", który nie umie nad swoimi
      łapkami zapanować pojechałby skuty na komisariat. Ale u nas
      jest "informowany o swoich uprawnieniach" i jedzie lać dalej. Ja tam się nie
      dziwię. Poptrzcie sobie na ulice Starego Miasta - ile tam, BeeMek z ciemnymi
      szybami i innych podobnych pojazdów "prawdziwych mężczyzn". Oczywiście,
      żeden nie ma identyfikatora, ani nawet nie udaje inwalidy - po co, skoro
      wiedzą, że i tak ani straż, ani policja ich nie tknie. Nie wiem, czy jest to
      kwestia strachu, czy skorumpowania - wiem natomiast, że nietykalnośc takich
      śmiechu wartych "VIPów" jest skandalem i zbliża nas bardziej do wschodnich
      niż zachodnich standardów.
      Z pozdrowieniami dla Pani Rzecznik
      Maciek
      • Gość: WIPEK Re: Jakie VIPy taka policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:46
        Znalem takiego "VIPa" co stawial swoja fure na rynku w troszke mniejszej
        miejscowosci od Krakowa. Placil mandaty ale byl VIPem wiec bylo go na to stac.
        Inni mysleli, ze on to moze.. i pewnie dalej tak mysla.
        Pewnie Ci w Krakowie robia podobnie :-> VIPy.. ;-)
    • Gość: Paprynia Winny jest właściciel IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 11:54
      wiem coś na ten temat, jakis miesiąc temu wchodziłam z dwiema koleżankami do
      jamy ok. godz 2 ,zostałyśmy wypchniete bez jakiegokolwiek ostrzezenia, nie
      było ochrony przy wejsciu ,nie sprzedawali juz biletów ,nagle podbiegł jakiś
      steryd i wyciagnał nas za szyje, podobno nie był to ochroniarz , wezwałyśmy
      policje ale oczywiscie nie chciałysmy problemów , własciciel nas przepraszał
      i zaproponował darmowy wstep do końca roku, niech sobie wsadzi
    • Gość: papr jak zwykle nie ma winnego IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 12:05
      Wiem coś na ten temat.Jakiś miesiąć temu poszłam z dwiema koleżankami do
      klubu Jama ,ok. godz.2 rano o tej porze nie sprzedaja juz biletów.Przy
      wejściu nie było nikogo żadnego ochroniarza.Nagle jakis steryd złapał mnie z
      tyłu za szyje wyciągnął i wypchnął za drzwi bez słowa. Moje koleżanki już
      wezwały policje wcześniej zostały wypchniete w taki sam sposób.Przyjechała
      policje i wyszli dwaj właściciele.Tłumaczyli że to nikt z ochrony że oni
      przepraszaja ble ble ble. Nie chciałyśmy wnosić oskarżenia wiec odprawiłysmy
      policje. Oczywiście ten kolo sie nie znalazł w klubie ktoś musiał go
      wyprowadzić tylnym wyjsciem .Wybiegłysmy na zewnątrz ale odjechał z
      piskiem.Właściciel w ramach przeprosin zaproponował darmowy wstep do konca
      roku.
    • Gość: Jacek z Jaworzna Strzał od VIP-a IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 12:17
      u nas tez jest taki FightClub w Jaworznie, nazywa sie DRINK CECH, kiedy sie
      tam nie pojdzie to po pysku sie dostaje, raz sam nawet dostalem lomot od 3
      gosci i dopiero jak krzyknąłem że mi "nos złamali" to ochroniaż łaskawie
      powiedzial do nich "dobra nie kopcie go już" :) a najlepsze to jest to ze oni
      zaczeli mnie popychac i szturchac na parkiecie bez powodu , a no i oczywiscie
      byli pijani:) poszedlem na policje a oficer dyzurny zwyzywal mnie i kazal
      spier,.....,
      pozdr jacek
    • Gość: p Re: jazda z gównem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:37
    • Gość: older bo to knajpa GTS-u .... IP: *.rodium.pl 02.12.03, 17:29
      i wszystko jasne. wisla i milicja - stara koalicja
      • Gość: PASYPANY Re: bo to knajpa GTS-u .... IP: *.comnet.krakow.pl 03.12.03, 16:47
        co prawda to prawda:))))))
    • Gość: pepiQ Strzał od VIP-a IP: *.ds1.agh.edu.pl 02.12.03, 18:33
      masz racje stary dobrze zrobiłes ze sie postawiłes i nagałasniasz
      sprawe...3maj sie stary
    • Gość: Michu Strzał od VIP-a IP: *.centrume.krakow.pl 02.12.03, 21:46
      Ja osobiście zgłosiłbym na policję. Mieszkam w Nowej Hucie i miałem okazję
      być ścigany przez takich "Vipów" ale bez przesady przecież koleś nie będzie
      jeszcze dokładał do pieca jeżeli już jest na niego donos.
      Takie sprawy wychodzą na światło dzienne tylko jeśli ktoś złoży donos.
      Nie zyjemy na Ukrainie czy Białorusi żeby ktoś do kogoś strzelał za jakieś
      takie rzeczy.
    • Gość: $$$$ Re: jazda z gównem IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.03, 22:14
      no to gdzie się bawić w tym smutnym jak pi... mieście ????
    • Gość: AntyVIP Strzał od VIP-a IP: *.pl / 212.160.76.* 02.12.03, 22:27
      Postawa Marcina jest godna nasladowania! Popieram Ciebie Marcin. Sluze pomoca
      w sprzataniu naszej studenckiej spolecznosci z takich VIP-owskich smieci.
      Niech sobie nie mysla, ze im wszystko wolno. My sobie i bez policji
      poradzimy.
      Pozdrawiam!
      Student z Krakowa
    • Gość: nikt :) Strzał od VIP-a IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 02.12.03, 22:44
      coz... mozna sie tego spodziewac po miejscu, ktore jest jednym z bardziej
      lubianych przez "miastowych" chlopakow. a poza tym warto zapytac wlasciciela
      o zrodlo pochodzenia pieniedzy na remont tego miejsca (a smiem twierdzic, ze
      byly to BARDZO DUZE pieniadze) i biznes plan (w jakim okresie przewiduje
      uzyskanie dochodu, po odliczeniu amortyzacji etc.). ciekawe bylyby odpowiedzi
      (prawdopodobnie :) ). a dla fanow sportow ekstremalnych mam propozycje -
      prosze czesciej chodzic wokol tego klubu... sorry - JAMY, i przyjrzec sie
      pojazdom gosci... i w ciagu dnia i wieczorem - moze wtedy sie rozjasni komus
      w glowie? a jesli krzywdze wlasciciela, to przepraszam tego pana i proponuje
      mu, by zaczal lepiej dobierac swoich gosci.
    • Gość: insp Strzał od VIP-a IP: *.podwawelskie.krakow.pl / *.podwawelskie.krakow.pl 03.12.03, 00:10
      a jednak takie tematy kogos interesuja i nie pozostaja bez echa, to cieszy
    • Gość: mirek Strzał od VIP-a IP: *.ds1.agh.edu.pl 03.12.03, 02:16
      jestem po stronie Marcina! ten klub to czysta prowizorka!! bedąc jakis czas
      temu w czwartek w Jamie spotkałem sie z bardzo dziwną sytuacją.Stojac w
      kolejce do ubikacji zauwazyłem dwóch kolesi(typu Gołota) i dziwne zachowanie
      jednego z nich.Facet nie był napewno studentem...w pewnej chwili
      zamiast "odlać" się do pisuaru to zaczał machać swoim "wężem" i lał na osoby
      znajdujace sie w pobliżu.Jeden koleś zwrócił mu uwage i nieźle oberwał(został
      skopany i zaliczył śliwe pod okiem),dostałby jeszcze wiecej gdyby nie
      interwencja znajdujacych sie tam mężczyzn.Facet miał przyrost siły nad
      intelektem,w dodatku właczył mu sie agresor.Zaczałem sie zastanawiac co to za
      chwast! jak sie okazało był to jakis rugbysta.Takze kazdy z nas mógł znaleźć
      sie na miejscu tego pobitego człowieka...osobiscie odradzam chodzenia tam na
      imprezy a jeżeli juz to lepiej wykupić sobie polise na życie lub dobrze sie
      ubezpieczyć poniewaz niektórzy kolesie tam bywający szukaja tylko zadymy!!
      ochrona tez nie jest z "górnej pólki".pozdrawiam.
      • Gość: VITAMINA Re: Strzał od VIP-a IP: *.citynet.pl / 213.77.17.* 05.12.03, 14:47
        Mirek a mógłbyś mi łaskawie wytłumaczyć skąd wiesz że to był Rugbista?@@@@

Powiedział " cześć jestem ...... ...... gram w Rugby a teraz wam ....." ??!!!

Na Juvenii nie ma żadnego gościa w "typie Gołoty" - może to był jakiś
        golfista? Albo sobowtór Adrzeja ;-)
    • Gość: zanio Re: jazda z gównem IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.12.03, 23:27
      moim zdaniem ten vip nie wie co to komputer, a co dopiero ip...
    • Gość: M. Dziuba Re: jazda z gównem IP: *.net.autocom.pl 09.12.03, 00:45
      Bardzo przepraszam ale mi mo ze ktos jest ważny nie znaczy żę jest natyle
      ważny by bić studentów AGH! Ta sprawa jest bardzo ważna dla nas wszystkich,
      trzeba go oskarżyć! To kryminalista a nie VIP!
      M .Dziuba student II roku inf AGH
    • Gość: ktoś Re: jazda z gównem IP: 195.117.27.* 12.12.03, 15:17
      tego typu kretynów jak ten VIP to powinnin zamykać w ZOO w klatce z jakimś
      ciekawym miśkiem i organizować płatnie oglądane walki bo takiego to już nie
      nauczy sie dobrego zachowywania na odpowiednim poziomie. To nowy odłam gatunku
      ludzkiego - kretynusohoomos - i jako anomalia powinno się go zamykać w klatce
      bo do paki na koszt podatników to się go nie opłaca wsadzać bo tam by zżerał
      nasze pieniądze za nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka