Gość: łolaboga IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.12.03, 23:39 az strach cos w opinii napisac bo zaraz taki "VIP" sprawdzi IP i se postrzela. pozdr dla Marcina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazzi brawo wyborcza IP: *.pl / 212.160.76.* 01.12.03, 23:52 wczoraj zjadlem niesmaczna kanapke w mcdonaldsie musiecie o tym napisac, nie peirwszy gosc ktory dostal strzala i nie ostatni tak to juz jest na tym swiecie ja do jamy czasami chodze i jest tam wyjatkowo spokojnie ochrona duzo studentow nikt sie nie bije ...sorry ale ten artykul jest stronniczy u kogo kolego uczyles sie dziennikarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: brawo wyborcza IP: *.ds12.agh.edu.pl 02.12.03, 13:50 Wejdziemy zajebiemy i wyjdziemy wszystkich Vipów, myśli, że ma kase zrobi się mu z ryja kalafior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASYPANY Re: brawo wyborcza IP: *.comnet.krakow.pl 03.12.03, 17:09 ale z drugiej strony 30letni vip nie wyjebałby mu bez powodu widocznie sobie chłopaczek zapracował i robi afere poza tym dostał po pysku to by sie nie chwalił tym.z tego co przeczytałem to nic mu sie wielkiego nie stało a płacze jak panienka nie wiem jak w jamie jest bo to wiślacka knajpa i przy wislackim stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'Marcin' Re: brawo wyborcza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 19:07 Dla Twojej informacji, to koles wyjebal mi jak i pozniej dwum moim kumplom BEZ POWODU!!! Dlaczego? Bo nie panowal nad soba! Byl pod wplywem alkoholu i mozliwe ze nie tylko! To, ze dostalem po pysku to normalna rzecz bo kazdy moze dostac, ale chodzi o to w jakich okolicznosciach sie dostalo i za co! Ja jestem bez winy i mowie to z reka na sercu. Taki Vipek czuje sie bezkarny poniewaz ma kase i uwaza, ze moze dzieki niej wszystko zalatwic. I boli mnie to, ze zalatwia! Aha, a co do tego stwierdzenia ze placze jak panienka to zastanowil bym sie na Twoim miejscu jeszcze raz nad tym stwierdzeniem bo malo ktora panienka probuje zareagowac na takie sytuacje. Pozdrawiam /Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASYPANY Re: brawo wyborcza IP: *.comnet.krakow.pl 04.12.03, 19:53 zdarzają sie i takie sytuacje i nikt z tego nie robi afery niektórym po prostu odwala po wódce sam mam takiego kumpla, zreszta chyba kazdy jak jest nawalony to jest bardziej agresywny. uważam że taka akcja nic Ci nie da a podejrzewam że w oczach wielu wygląda na smieszną. jeżeli było was trzech a ten kolo jeden i nadupcony to mozna było o rozwiązać inaczej (chyba że miał posture dwuch Pudzianowskich) polecam kluby w Rynu bez wqrwiajacych okrzyków jazda jazda jazda biała gwiazda/pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'Marcin' Re: brawo wyborcza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 19:49 My tam poszlismy sie pobawic,a nie zalatwiac takie sprawy. Sprawa wyszla nagle i z zaskoczenia. W artykule tego nie ma, ale koles byl ze swoim prywatnym ochroniarzem! Oboje ubrani na czarno,a po ich wyrazach twarzy i zachowaniu bylo jasne, ze lepiej nie kozaczyc. Ochrona nie zrobila na poczatku NIC bo uslyszalem, ze nic sie nie da zrobic bo to VIP jego mac. Tak wiec koles moze czuc sie przez to bezkarny! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt pokaż bobra IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:44 Najpierw cytat: "Rzecznik małopolskiej policji podkomisarz Sylwia Bober: - Radiowozy przyjechały na miejsce po wezwaniu młodego mężczyzny. Ten wskazał sprawcę. Policjanci stwierdzili naruszenie nietykalności. Poinformowali strony o tym, jakie mają uprawnienia. Jeśli młodzi ludzie czują, że padli ofiarą przestępstwa, powinni o tym poinformować policję. Uleganie presji rozzuchwala sprawców." A teraz: jeśli to jest prawda, to Bober powinna zająć się sprzątaniem kibli, a załogi czterech radiowozów wylecieć z pracy na zbity pysk. Sprawca - wskazany. Strony - poinformowane (o "uprawnieniach", haha). Kilka osób pobitych, zakrwawionych. Policja - nie widzi. Gangsterzy - wsiadają do samochodów i odjeżdżają. Policja się kłania, pani Bober informuje. I co: ja mam na te bande mundurowych nierobów płacić podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokasyn Policja - niekompetentni debile IP: *.dipool.highway.telekom.at 02.12.03, 09:00 Inaczej nie mozna tego ujac... Co to za prewencja, co to za efaktywnosc.. jesli puszcza sie przestepcow nawet prominenckich, daje sie w tylek poszkodowanym... skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Strzał od VIP-a IP: *.agh.edu.pl 02.12.03, 08:57 Jak gdzie się bawić, mało to dookoła prawdziwie studenckich knajp i dyskotek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pronto Re: jazda z gównem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 10:56 jest szansa że on słabo czyta ;D i wie gówno o komputerach w końcu to VIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Jakie VIPy taka policja... IP: *.tele2.pl 02.12.03, 11:09 W normalnym kraju taki pożałowania godny "VIP", który nie umie nad swoimi łapkami zapanować pojechałby skuty na komisariat. Ale u nas jest "informowany o swoich uprawnieniach" i jedzie lać dalej. Ja tam się nie dziwię. Poptrzcie sobie na ulice Starego Miasta - ile tam, BeeMek z ciemnymi szybami i innych podobnych pojazdów "prawdziwych mężczyzn". Oczywiście, żeden nie ma identyfikatora, ani nawet nie udaje inwalidy - po co, skoro wiedzą, że i tak ani straż, ani policja ich nie tknie. Nie wiem, czy jest to kwestia strachu, czy skorumpowania - wiem natomiast, że nietykalnośc takich śmiechu wartych "VIPów" jest skandalem i zbliża nas bardziej do wschodnich niż zachodnich standardów. Z pozdrowieniami dla Pani Rzecznik Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIPEK Re: Jakie VIPy taka policja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:46 Znalem takiego "VIPa" co stawial swoja fure na rynku w troszke mniejszej miejscowosci od Krakowa. Placil mandaty ale byl VIPem wiec bylo go na to stac. Inni mysleli, ze on to moze.. i pewnie dalej tak mysla. Pewnie Ci w Krakowie robia podobnie :-> VIPy.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprynia Winny jest właściciel IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 11:54 wiem coś na ten temat, jakis miesiąc temu wchodziłam z dwiema koleżankami do jamy ok. godz 2 ,zostałyśmy wypchniete bez jakiegokolwiek ostrzezenia, nie było ochrony przy wejsciu ,nie sprzedawali juz biletów ,nagle podbiegł jakiś steryd i wyciagnał nas za szyje, podobno nie był to ochroniarz , wezwałyśmy policje ale oczywiscie nie chciałysmy problemów , własciciel nas przepraszał i zaproponował darmowy wstep do końca roku, niech sobie wsadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papr jak zwykle nie ma winnego IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 12:05 Wiem coś na ten temat.Jakiś miesiąć temu poszłam z dwiema koleżankami do klubu Jama ,ok. godz.2 rano o tej porze nie sprzedaja juz biletów.Przy wejściu nie było nikogo żadnego ochroniarza.Nagle jakis steryd złapał mnie z tyłu za szyje wyciągnął i wypchnął za drzwi bez słowa. Moje koleżanki już wezwały policje wcześniej zostały wypchniete w taki sam sposób.Przyjechała policje i wyszli dwaj właściciele.Tłumaczyli że to nikt z ochrony że oni przepraszaja ble ble ble. Nie chciałyśmy wnosić oskarżenia wiec odprawiłysmy policje. Oczywiście ten kolo sie nie znalazł w klubie ktoś musiał go wyprowadzić tylnym wyjsciem .Wybiegłysmy na zewnątrz ale odjechał z piskiem.Właściciel w ramach przeprosin zaproponował darmowy wstep do konca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Jaworzna Strzał od VIP-a IP: *.ds7.agh.edu.pl / *.ds7.agh.edu.pl 02.12.03, 12:17 u nas tez jest taki FightClub w Jaworznie, nazywa sie DRINK CECH, kiedy sie tam nie pojdzie to po pysku sie dostaje, raz sam nawet dostalem lomot od 3 gosci i dopiero jak krzyknąłem że mi "nos złamali" to ochroniaż łaskawie powiedzial do nich "dobra nie kopcie go już" :) a najlepsze to jest to ze oni zaczeli mnie popychac i szturchac na parkiecie bez powodu , a no i oczywiscie byli pijani:) poszedlem na policje a oficer dyzurny zwyzywal mnie i kazal spier,....., pozdr jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: older bo to knajpa GTS-u .... IP: *.rodium.pl 02.12.03, 17:29 i wszystko jasne. wisla i milicja - stara koalicja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASYPANY Re: bo to knajpa GTS-u .... IP: *.comnet.krakow.pl 03.12.03, 16:47 co prawda to prawda:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepiQ Strzał od VIP-a IP: *.ds1.agh.edu.pl 02.12.03, 18:33 masz racje stary dobrze zrobiłes ze sie postawiłes i nagałasniasz sprawe...3maj sie stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Strzał od VIP-a IP: *.centrume.krakow.pl 02.12.03, 21:46 Ja osobiście zgłosiłbym na policję. Mieszkam w Nowej Hucie i miałem okazję być ścigany przez takich "Vipów" ale bez przesady przecież koleś nie będzie jeszcze dokładał do pieca jeżeli już jest na niego donos. Takie sprawy wychodzą na światło dzienne tylko jeśli ktoś złoży donos. Nie zyjemy na Ukrainie czy Białorusi żeby ktoś do kogoś strzelał za jakieś takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$ Re: jazda z gównem IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.03, 22:14 no to gdzie się bawić w tym smutnym jak pi... mieście ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyVIP Strzał od VIP-a IP: *.pl / 212.160.76.* 02.12.03, 22:27 Postawa Marcina jest godna nasladowania! Popieram Ciebie Marcin. Sluze pomoca w sprzataniu naszej studenckiej spolecznosci z takich VIP-owskich smieci. Niech sobie nie mysla, ze im wszystko wolno. My sobie i bez policji poradzimy. Pozdrawiam! Student z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt :) Strzał od VIP-a IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 02.12.03, 22:44 coz... mozna sie tego spodziewac po miejscu, ktore jest jednym z bardziej lubianych przez "miastowych" chlopakow. a poza tym warto zapytac wlasciciela o zrodlo pochodzenia pieniedzy na remont tego miejsca (a smiem twierdzic, ze byly to BARDZO DUZE pieniadze) i biznes plan (w jakim okresie przewiduje uzyskanie dochodu, po odliczeniu amortyzacji etc.). ciekawe bylyby odpowiedzi (prawdopodobnie :) ). a dla fanow sportow ekstremalnych mam propozycje - prosze czesciej chodzic wokol tego klubu... sorry - JAMY, i przyjrzec sie pojazdom gosci... i w ciagu dnia i wieczorem - moze wtedy sie rozjasni komus w glowie? a jesli krzywdze wlasciciela, to przepraszam tego pana i proponuje mu, by zaczal lepiej dobierac swoich gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insp Strzał od VIP-a IP: *.podwawelskie.krakow.pl / *.podwawelskie.krakow.pl 03.12.03, 00:10 a jednak takie tematy kogos interesuja i nie pozostaja bez echa, to cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Strzał od VIP-a IP: *.ds1.agh.edu.pl 03.12.03, 02:16 jestem po stronie Marcina! ten klub to czysta prowizorka!! bedąc jakis czas temu w czwartek w Jamie spotkałem sie z bardzo dziwną sytuacją.Stojac w kolejce do ubikacji zauwazyłem dwóch kolesi(typu Gołota) i dziwne zachowanie jednego z nich.Facet nie był napewno studentem...w pewnej chwili zamiast "odlać" się do pisuaru to zaczał machać swoim "wężem" i lał na osoby znajdujace sie w pobliżu.Jeden koleś zwrócił mu uwage i nieźle oberwał(został skopany i zaliczył śliwe pod okiem),dostałby jeszcze wiecej gdyby nie interwencja znajdujacych sie tam mężczyzn.Facet miał przyrost siły nad intelektem,w dodatku właczył mu sie agresor.Zaczałem sie zastanawiac co to za chwast! jak sie okazało był to jakis rugbysta.Takze kazdy z nas mógł znaleźć sie na miejscu tego pobitego człowieka...osobiscie odradzam chodzenia tam na imprezy a jeżeli juz to lepiej wykupić sobie polise na życie lub dobrze sie ubezpieczyć poniewaz niektórzy kolesie tam bywający szukaja tylko zadymy!! ochrona tez nie jest z "górnej pólki".pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VITAMINA Re: Strzał od VIP-a IP: *.citynet.pl / 213.77.17.* 05.12.03, 14:47 Mirek a mógłbyś mi łaskawie wytłumaczyć skąd wiesz że to był Rugbista?@@@@ Powiedział " cześć jestem ...... ...... gram w Rugby a teraz wam ....." ??!!! Na Juvenii nie ma żadnego gościa w "typie Gołoty" - może to był jakiś golfista? Albo sobowtór Adrzeja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zanio Re: jazda z gównem IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.12.03, 23:27 moim zdaniem ten vip nie wie co to komputer, a co dopiero ip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Dziuba Re: jazda z gównem IP: *.net.autocom.pl 09.12.03, 00:45 Bardzo przepraszam ale mi mo ze ktos jest ważny nie znaczy żę jest natyle ważny by bić studentów AGH! Ta sprawa jest bardzo ważna dla nas wszystkich, trzeba go oskarżyć! To kryminalista a nie VIP! M .Dziuba student II roku inf AGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: jazda z gównem IP: 195.117.27.* 12.12.03, 15:17 tego typu kretynów jak ten VIP to powinnin zamykać w ZOO w klatce z jakimś ciekawym miśkiem i organizować płatnie oglądane walki bo takiego to już nie nauczy sie dobrego zachowywania na odpowiednim poziomie. To nowy odłam gatunku ludzkiego - kretynusohoomos - i jako anomalia powinno się go zamykać w klatce bo do paki na koszt podatników to się go nie opłaca wsadzać bo tam by zżerał nasze pieniądze za nic. Odpowiedz Link Zgłoś