Dodaj do ulubionych

Gorąca nowohucka majówka SLD

IP: *.chello.pl 21.05.09, 00:02
Boże, ale się tych lewackich przyjaciół Jacka Majchrowskigo pozjeżdzało do krakowa. Już nie mogę patrzeć na te ich zakłamane i złodziejskie mordy, gdzie nie spojże tam SLD, SDPL, UP i reszta czerwonej chołoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lewy Ortograf Re: Gorąca nowohucka majówka SLD IP: 62.29.136.* 21.05.09, 07:14
      Zwróć uwagę na ortografię Prawaku. W jednym zdaniu dwa kardynalne
      błędy to chyba trochę za dużo (ciekawe czy wiesz jakie?). I jeszcze
      kilka drobniejszych. Mniej emocji, a więcej uwagi.
      • 3cik <-------------------=-= 21.05.09, 09:51
        PiSkaczom jad zalewa klawiatury.
        • Gość: Olek Re: <-------------------=-= IP: *.chello.pl 21.05.09, 13:16
          Po pierwsze wcale nie jestem z PIS, po drugie obejrzyj sobie Katyń i Generała NIla to zobaczysz co komuniści robili z naszym narodem,a teraz kandydują sobie do europarlamentu jak by nigdy nic.
          • Gość: Nika Re: <-------------------=-= IP: *.12.nat.oswirus.krakow.pl 21.05.09, 15:32
            Nie komuniści, tylko socjaldemokraci. Trudno nazwać komunistą
            36latka!!
          • aarvedui Re: <-------------------=-= 21.05.09, 21:49
            Gość portalu: Olek napisał(a):

> Po pierwsze wcale nie jestem z PIS, po drugie obejrzyj sobie Katyń i Generała N
            > Ila to zobaczysz co komuniści robili z naszym narodem,a teraz kandydują sobie d
            > o europarlamentu jak by nigdy nic.

ciekawe czemu tak nie plujesz na międzywojenną dyktaturę nieudolnych prawicowców
            - może gdyby nie ich nieudolność, nie musiałbyś dzisiaj się zapluwać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka