tomcrac 09.12.03, 08:59 Do pracy i na forum, a moze lepiej na forum i do pracy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover Re: POBUDKA! :) 09.12.03, 09:28 właśnie widzę... :) ale grunt to pozytywne nastawienie, którego Ci dzisiaj nie brakuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: POBUDKA! :) 09.12.03, 09:30 > ale grunt to pozytywne nastawienie, którego > Ci dzisiaj nie brakuje ;)) wlasnie go stracilem, bo przypomnialem sobie, ze przez dluzszy czas nie widzialem takiego malego czarnego urzadzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: POBUDKA! :) 09.12.03, 09:38 tomcrac napisał: > wlasnie go stracilem, bo przypomnialem sobie, ze przez dluzszy czas nie widzialem takiego malego czarnego urzadzenia :) Mówiłam Ci, że dostaniesz na Gwiazdkę :) Zresztą, miałbyś zbytnio rozproszona uwagę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph wszystkie. 09.12.03, 09:49 niniejszym oświadczam, że od 2 roku studiów nie byłem na żadnym wykładzie i nie sądzę, bym wiele stracił. (no, może na jednym, czy dwóch, żeby zobaczyć, czy warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul ja tam sie nigdy 09.12.03, 11:00 > wlasnie sie zastnawiam jakie wyklady opuscic :) nie zastanawiam, tylko biore jak leci ;))) _______________________________________ Na początku było Słowo – a na końcu Frazes.. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: POBUDKA! :) 09.12.03, 09:40 tomcrac?? dreamlover??? nie pomyliły Wam się fora? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: POBUDKA! :) 09.12.03, 10:10 wielkie mi ajwaj, napisać "pobudka" o 9 rano... ;c) ps. tomek zbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś