panna.zuzanna 12.12.03, 09:45 Jako admin jesteś do niczego ! PS ChCWRPSJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 A oczywiście! 12.12.03, 09:53 zapewnie nie jedynie jako admin, cokolwiek nioe kryje się pod tym jakze intrygującym tytułem. Uczciwie dodam, ze jestem też cieniutki w obieraniu ziemniaków i powożeniu traktorem. trudny Z przyjemnością warunkowaną historycznie, natomiast, rad towarzyszę kapielom Zuzann. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: A oczywiście! 12.12.03, 09:57 trudny2002 napisał: > zapewnie nie jedynie jako admin, cokolwiek nioe kryje się pod tym jakze > intrygującym tytułem. > Uczciwie dodam, ze jestem też cieniutki w obieraniu ziemniaków i powożeniu > traktorem. > trudny > Z przyjemnością warunkowaną historycznie, natomiast, rad towarzyszę kapielom > Zuzann. O, trudny po raz pierwszy nie straszy i nie grozi prokuratorem, UOP-em (czy jak to się teraz nazywa) czy sądem ?! Jak na damskiego boksera to krok we właściwym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: A oczywiście! 12.12.03, 10:04 panna.zuzanna napisała: > Jak na damskiego boksera to krok we właściwym kierunku. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 10:26 Czy kierunek na właściwy krok? Zuzanno, Zuzanno, lubisz kiedy masz wrażenie, ze doniosłość Twoich wystąpień zasługuje na ścigania przez słuzby za jakimi tęsknisz literalnie? A kąpiel wzięta? My na razie bar bierzem. Wieczorami. I niekiedy wzięty... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 11:59 trudny2002 napisał: > Czy kierunek na właściwy krok? > Zuzanno, Zuzanno, lubisz kiedy masz wrażenie, ze doniosłość Twoich wystąpień > zasługuje na ścigania przez słuzby za jakimi tęsknisz literalnie? > A kąpiel wzięta? > My na razie bar bierzem. Wieczorami. I niekiedy wzięty... > trudny trudny to b. funkcjonariusz ? Niezweryfikowany czy zweryfikowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:03 nie, aktualny, i ja zresztą też, właśnie was rozpracowujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:05 peteen napisał: >właśnie was rozpracowujemy... Mnie też? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:07 ciebie juz ropracowaliśmy, poetko konspiracyjna... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:09 peteen napisał: >poetko konspiracyjna... > ;c) Te wierszyki to nie moje :(((((( niestety:(((( Będziesz 18.-tego? Też miło będzie poznać! :)) (ciekawe po czym... ;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:11 ...peteena? Po kieliszku. I to już przy pierwszym wypada... poza wszystkim moze zaszczyci w stosownym uniformie, to po dystynkcjach..;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie dekonspiruj współpracownika... 12.12.03, 12:16 po czynach ich poznacie... po czynach... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: nie dekonspiruj współpracownika... 12.12.03, 12:24 peteen napisał: > po czynach ich poznacie... > po czynach... po czy na...??? Na jakich czynach? Na czynach jak po szynach popłyną w pięknej balii po fali na fali ze stadem krasnali po szynach po stalowych poznacie twardogłowych po mamia i po tacie tak sobie ich poznacie. po...zdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: nie dekonspiruj współpracownika.../ :)))) 12.12.03, 15:48 Aż miło popatrzeć, jak Ty i Peteen się lubicie!!!! :))))) Wciąż nie wiem jak wyglądacie, ale domyślam się (i obym się nie myliła!), że macie fantastyczne poczucie humoru!!!! :))))) Ewa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen za przeproszeniem... 12.12.03, 15:53 ciepli bracia, co ?... nic z tego, nie znosimy sie organicznie (pracujemy w innych wydziałach)... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: za przeproszeniem... 12.12.03, 15:57 peteen napisał: > ciepli bracia, co ?... To Ty napisałeś... ;)))) > nic z tego, nie znosimy sie organicznie (pracujemy w innych wydziałach)... Jakoś mi się wierzyć nie chce!!! :))) Pisałam nie mając nic złego na myśli!!! I BEZ podtekstów!!!!! Ewa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: za przeproszeniem... 12.12.03, 16:05 nie pozostaje ci nic innego, jak sprawdzić to naocznie w czwartek... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: za przeproszeniem.../ naocznie 12.12.03, 16:09 O ile Was rozpoznam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen betka... 12.12.03, 16:20 paru forumowych fanów rozpoznało mnie nawet bez widzenia, słyszenia i czytania... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: uniform/ dystynkcje 13.12.03, 09:29 trudny2002 napisał: > poza wszystkim moze zaszczyci w stosownym uniformie, to po dystynkcjach..;-))) Czyli poza opłatkiem to i jeszcze karnawał??!! ;))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 karp, sandacz, szczupak , sielawa 12.12.03, 12:09 to wiedziałem, ale żeby teraz na leszcza sezon??? W życiu... Ukłony i ukłony zakonspirowanej ...;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: karp, sandacz, szczupak , sielawa 12.12.03, 12:13 trudny2002 napisał: ... > Ukłony i ukłony zakonspirowanej ...;-))) > trudny Waszmość Panu odkłaniam się z nadzieją na miłe spotkanie 18tego. I tuszę, że Waszmość da się łatwo rozpoznać wśród tylu sympatycznych osób. Ewa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 No zapewniam, że nie masz nic łatwiejszego 12.12.03, 12:19 blondynka z torebką z wężowej skórki , w okularach i niedbale przerzuconą etolą ze skór srebrnego lisa, to nie ja, ale jeśli bez okularów , to już bliżej. Tyle, że ja jestem punktualny. Czasem. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: No zapewniam, że nie masz nic łatwiejszego 12.12.03, 12:24 Taaaaaaa,łatwo powiedzieć! :) Później okaże się, że jest Was dwóch lub trzech takich i... :((( Co ja wtedy biedna pocznę?! ;)) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: No zapewniam, że nie masz nic łatwiejszego 12.12.03, 12:25 A co tu poczynać kiedy za pare dni rozwiazanie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: nic łatwiejszego- to się okaże... :)) 12.12.03, 12:28 Tyz prowda, hej! :)) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 12:06 Słusznie. Funkcjonariusz to posłannictwo i żadne były. A weryfikacja to zabawa dobra dla leszczy. My wiemy co dobre, ba co najlepsze i o tym komu pała decydujemy w ciszy i skupieniu. Najlepiej pała podobno dzięcielina, nie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrożny Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:44 trudnego nie ruszać bo ... śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 15:51 Gość portalu: Ostrożny napisał(a): > trudnego nie ruszać bo ... śmierdzi. "Trudny nie fijołek. Nie wąchać, tylko rozmawiać (z Nim)!!!!!" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 15:56 widzę, słonko, że znacie się bliżej, a gdzież to pchałeś swój szlachetny ryjek, żeś poczuł przykry zapach ? głuptasku, gada się do głowy, nie sempiterny... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 16:04 Ty do mnie czy do poprzednika? Jeśli do mnie,to nie znam Trudnego ale tekst o zapachu wydał mi się na tyle nie na miejscu, że zareagowałam przerabiając żydowski kawał o fijołku... Może nieudolnie mi to wyszło ale nie jestem najlepszą rozmówczynią dzisiaj (szukam po sieci zagranicznych szpitali, w których leczą nowotwory dzieci;Syn Przyjaciółki jest poważnie chory... :(((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 16:10 Witam, co za "trójkąt" sie stworzył nie śmiałam się wtrącac. Dwóch na jedną ho ho :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Mówi się krok we własciwym kierunku? 12.12.03, 16:17 przyłączysz się ? możemy stworzyć czworobok foremny... a jak bedziemy bez formy, to i nieforemny choć formalny... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho... 12.12.03, 16:48 peteen napisał: > na coś się zanussi... > ;c) Zanussi się na grzańca na to zimno!!!! Brrrrrrrrrr.... Tylko gdzie tu dobrego serwują??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: ho,ho... 12.12.03, 16:49 sorki, ja nie jestem na jeden raz, ze mną trzeba "pochodzić"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho... 12.12.03, 16:57 vacare napisał: > ze mną trzeba "pochodzić"! > :) A w jakim kierunku zmierzasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:07 Przecież nic nie powiedziałam! :))) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:08 to fakt, gdzie podział się Peteen? :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:10 Nie wiem :((( Nie znam Go ale pewnie chadza swoimi ścieżkami. I ja teraz na takową wstępuję. Kierunek Rynek Główny a później dom! Miłego wieczoru! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:11 miłego wieczoru, pozdrów Adasia od Syrenki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:12 Pozdrowię! A nie możesz osobiście? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ho,ho.../ kierunek 12.12.03, 17:14 Pozdrowię i tak!!! :))) C U !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Zenek Odczepcie się od trudnego. Miał trudne dzieciństwo IP: *.chello.pl 12.12.03, 18:46 Cały czas pod stołem. Makabra ! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Odczepcie się od trudnego. Miał trudne dzieci 12.12.03, 18:49 a ty kto, tatuś trudnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Odczepcie się od trudnego. Miał trudne dzieci 12.12.03, 18:54 Ale za to peeten go kocha. Żeby tylko mu dziecka nie zrobił ! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Odczepcie się od trudnego. Miał trudne dzieci 12.12.03, 19:04 bo ja wszystkich ludzi kocham, nawet takich głupków jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Odczepcie się od trudnego. Miał trudne dzieci 12.12.03, 19:48 chyba jednak oprę się pokusie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks uuu!!! śliczny wąt się zrobił:)) 12.12.03, 23:05 Aż miło czytać. A może bym się i przyłączył do Was cudaczków:) A ta Piwnica to co? To Krakowa już nie stać na nic innego - na jakieś partery, I piętra ? Tylko piwnice Wam zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Zenek Dajcie spokój trudnemu.2002 ! IP: *.chello.pl 13.12.03, 08:52 Ten biedny, zagubiony w chaosie rzeczywistości, chłopiec cierpi. Też chciałby być wykształcony, rezolutny i akceptowany poza kręgiem swoich "przjaciółek". Olejcie go. Miejcie litość. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: Dajcie spokój trudnemu.2002 ! 13.12.03, 23:02 Gość portalu: Samarytanin Zenek napisał(a): > Ten biedny, zagubiony w chaosie rzeczywistości, chłopiec cierpi. > Też chciałby być wykształcony, rezolutny i akceptowany poza kręgiem > swoich "przjaciółek". > Olejcie go. > Miejcie litość. Dar różańca Rok Różańca przeszedł już do historii, jednak nie może przeminąć nasze zaangażowanie i gorliwość w praktykowaniu tej modlitwy. Po raz drugi ofiarujemy Państwu pobłogosławione przez Ojca Świętego w Watykanie koronki różańca. Pragniemy, aby stały się one zachętą do modlitewnego szturmu do Nieba w intencji Papieża Polaka, Radia Maryja, całego Kościoła i wszystkich trudnych spraw naszej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś