maria-ltd 07.06.09, 22:24 wygrało wysoko PiS i pan Ziobro, hahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strangelet Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 22:27 A co to za kompromitacja? Przecież Ziobro jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 23:27 strangelet napisał: > A co to za kompromitacja? Przecież Ziobro jest dobry. Dobry na niepogodę ( czytaj błoto .. .....)Nie chlapie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 23:38 strangelet napisał: > A co to za kompromitacja? Przecież Ziobro jest dobry. Jakim cudem poseł z wyrokiem (któremu się nie poddał!) w ogóle mógł kandydować? Jak można głosować na kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Wyrok w sprawie cywilnej 08.06.09, 08:33 nnike napisała: > Jakim cudem poseł z wyrokiem (któremu się nie poddał!) w ogóle mógł kandydować? Wyrok był w sprawie cywilnej a nie karnej, dlatego Ziobro mógł startować w wyborach. > Jak można głosować na kogoś takiego? Taka jest "uroda" demokracji. Nie ma jedynie "słusznych wyborów" I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia5 Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 22:28 ale wstyd..... należy rozliczyć wszystkich znajomych którzy nie glosowali z odpowiedzialności za ten wynik Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 23:25 lepszy Ziobro z Krakowa niż Senyszyn z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 23:39 Lepszy do łopaty, ale żeby miasto inteligentów głosowało na tego politruka to jakaś paranoja. 300 tys głosów w ogromnym polskim mieście. W żadnym mieście powyżej 500 tys. mieszkańców PiS nie wygrał z wyjątkiem Krakowa właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Kompromitacja Krakowa 07.06.09, 23:51 matelot napisał: > jakaś paranoja. 300 tys głosów w ogromnym polskim mieście. Może jeszcze się okaże, że... 30 tys.? Wierzyć się nie chce w to co się stało!!! On ma wyrok! Odpowiedz Link Zgłoś
beata966 Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 07:06 No cóż, wstyd. Pora posypać głowę popiołem. On nawet nie zna porządnie angielskiego. A jeszcze miałam nadzieję, że te sondaże to lipa :( Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 08:35 I bardzo dobrze. Nosa z parlamentarnej toalety nie wyściubi ze strachu. Ciekawe co on tam będzie robił? Poza sianiem fermentu, zamętu i robieniem śmierdzącej atmosfery. Jak pokazały sondaże motłoch głosował jak głosował;-) Poparcie na wsiach, wśród społeczeństwa 50+, które edukację zakończyło na 4, góra 8 klasach, poza tym inni "niezadowoleni" sfrustrowani i obrażeni na cały świat. Tacy go wybrali.Może i lepiej, że chłopiec świat zwiedzi. Moze i patusia z nim pojedzie w roli tłumaczki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 08:56 No wstyd i po ptokach już. Krakówek głosował na Ziobrucha. Kraków inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mkmarek5 Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 09:20 straszne!!!!! wczoraj był tu wątek o podobnej treści, ale admin już go usunął, ciekawe jak długo będzie ten????? trudno się pogodzić z krtyką???? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 09:28 chrzanisz, ja tu widzę 5 identycznych wątków o wstydzie krakusów, żalu i laniu śloz... a i tak najbardziej się cieszę, że piękny maryjan przepadł! :D Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 15:36 300 tys głosów w ogromnym polskim mieście. W żadnym mieście > powyżej 500 tys. mieszkańców PiS nie wygrał z wyjątkiem Krakowa właśnie. a te 300 tysięcy to nie jest przypadkiem wynik z całego okręgu (kilka milionów ludzi) ? jakby przy takiej frekwencji, tyle głosów ziobro zebrał w samym krakowie, to pis miałby tu poparcie na poziomie 90%... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek nie kłam 09.06.09, 00:05 matelot napisał: > W żadnym mieście > powyżej 500 tys. mieszkańców PiS nie wygrał z wyjątkiem Krakowa właśnie. W Krakowie PiS przegrał 32:50 Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Oczywiscie, ze Senyszyn jest lepsza niz Ziobro 08.06.09, 21:08 6x9 napisał: > lepszy Ziobro z Krakowa niż Senyszyn z Gdańska Senyszyn ma normalniejsze poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: brawo Krakow 08.06.09, 10:18 wg wstępnych obliczeń, w Krakowie: PO 50%, pis 30%, jak to dobrze, że same szczeniaki zagłosowały a tobie zostaje juz tylko plucie - zwłaszcza we własna brodę! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: brawo Krakow 08.06.09, 14:52 peteen napisał: > wg wstępnych obliczeń, w Krakowie: PO 50%, pis 30% Ale tego żaden jełop nie bierze pod uwagę, wszyscy trąbią o wstydzie Krakowa. Gdyby Warsiawy nie oddzielono od woj. mazowieckiego to pisiory też byłyby przodem. Wstyd jeszcze większy, bo tam na czele listy przekarmiony nieuk od prezydęta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Kompromitacja Krakowa 08.06.09, 18:11 W samym Krakowie wygrało PO i to jest faktycznie kompromitacja! Brawo dla tych co głosowali na inne partie. Brawo dla okregu krakowskiego. Brawo dla tych co nie idą za tłumem ale mają własne zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Nie kłam 09.06.09, 00:03 Nie kłam W Krakowie wygrało PO w stosunku 50 do 32 Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Nie kłam brawo okreg Kraków 09.06.09, 21:40 okreg Krakow PIS-41,3 % PO 35,1% w grupie wiekowej powyzej 60lat zwycięzyl PIS w calym kraju wuksztalciuchy i gowniarze glosowali na PO Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Nie kłam brawo okreg Kraków 10.06.09, 00:18 Aż się łezka w oku kręci ... Tłumacząc to, co sas125 napisał na normalny język, w grupie wiekowej, w której pojawia się i rozkwita demencja i tym podobne schorzenia - wygrał PiS. Wśród osób wykształconych i młodych ( = "przyszłość narodu") - wygrało PO. Nic dodać, nic ująć. Mając takich speców od PR ... Szkoda pisać ... Odpowiedz Link Zgłoś