cortez.the.killer 09.06.09, 22:08 Boga jest jak najbardziej chrześcijańska"-ks.J.Prusak-teolog.Zamiast pieprzyć o wyborach-pieprzcie z sensem drodzy forumowicze.Ja już jestem bliżej Pana B.-niż niejeden klecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: "Idea,że seks może być drogą do 09.06.09, 22:48 Siedzi sobie gość na rybach, w pewnym momencie ma branie. Wyciąga, a tam taka niewielka złota rybka. Przyjrzał się jej i stwierdził, że taka malizna, To on sobie głowy nie będzie zawracał i już chce ja wyrzucić do wody, gdy nagle rybka się odzywa: - Czekaj! Ja jestem złota rybka i spełnię Twoje życzenie. - Wiesz co, ale ja już mam wszystko, o czym można tylko marzyć, więc dzięki,ale wrzucę Cię do wody. - Nie, tak nie może być, tradycji musi stać się zadość. - Słuchaj postawię Ci taką chatę, że ludzie w promieniu 100 km będą Ci zazdrościć. - Kiedy ja już mam taka chatę! - No to dam Ci brykę jakiej nikt w Polsce nie ma .- Też już mam taka ! Rybka chwile się zastanawia i pyta: - A jak z Twoim życiem seksualnym, tzn. jak często to robisz ? - Ze dwa razy w tygodniu. - To ja Ci załatwię, ze będziesz miał dwa razy dziennie ! - Eee tam, księdzu nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: "Idea,że seks może być drogą do 10.06.09, 08:44 Ale pieprzyć z sensem mamy "się" ,czy tak w ogóle? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 no to wszystkim dobrego 12.06.09, 00:55 "bzykanka" bez wzgledu na to , dokąd dojdą ;) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karolek-3 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 10:24 chodzi wam o to że jak pieski byle więcej, gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 11:51 ee tam , nie dorabiaj pseudofilozofii do moich słów , tylko czytaj wprost , może poczujesz się lepiej :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 11:53 Nie ważne gdzie, nie ważne jak, ważne żeby do końca ;-) Podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 12:15 no , ważniejsze chyba ,żeby być zadowolonym w tym "współgraniu", miejsce i czas są jakby drugoplanowe ;) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 12:28 Zgadzam się. Drugoplanowy również może być jak najbardziej "sprawca";-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 12:35 No ,tu już by się trzeba zastanowić jaki typ reprezentuje "ofiara" , znaczy czy jej podejdzie "sprawca" - jeżeli zamysły mają dość zbieżne , to wszystko gra :) Wiesz , rozumiesz ? :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 12:44 Jeśli ofiara jest w typie Kotki a sprawca Kocura to sprawa może przybrac całkiem niespodziewany, mało sympatyczny obrót. I wtedy cały misterny plan wPISdu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 12:56 Mało tego , istnieje bowiem wówczs niebezpieczeństwo pomieszania ról i ofiara może okazać się "prześladowcą" sprawcy...Wniosek nasuwa się jeden - lepiej "działać" niż obmyślać zbyt misterne plany , bo się można poplątać w nadmiernym "przygotowywaniu zasadzki" ;) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 13:00 Masz rację Gosiu. Trzeba działać póki czas. I dokładnie przemyśleć zanim tablojdy wszystko przekręcą. DObrze jest też kamerować jeśli mamy przy sobie odpowiedni sprzęt albo chociaż telefon z taką funkcją. Wtedy przykłamanie jest wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: no to wszystkim dobrego 12.06.09, 17:27 Kobiałke , cza pic na trzeźwo -lepiej trafić. A tak poważnie , to miejsce jest bardzo istotne-nadaje całą dramaturgie i estetykę .Czas też jest ważny- najlepiej z zaskoczenia i przypadkiem a nad decyzją nie wolno deliberować ponad 60 sek.Wtedy murowany finał!!! Partner , partnerka? przecież "widziały gały co brały" a na te kilka, może naście minut nie warto sobie stwarzać problemów:P .I nie warto pytać o imię kiedy nadarza się okazja na doświadczenie czegoś o czym tylko tych dwoje wiedzieć podoła... Odpowiedz Link Zgłoś