peteen to raczej chinka zamęcza isię... 25.06.09, 15:59 i obym był złym prorokiem, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: aj-waj udalo sie 25.06.09, 16:22 Jak dobrze pojdzie to kolejna znowu bedzie Kitajka i z ta bedzie raban.Zeby tylko nie stekala bo...dupa mokra! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: aj-waj udalo sie 25.06.09, 19:54 Ach, udało się, ale emocje były straszne. Trzymała w napięciu do końca. Szkoda , ze nie transmitowali. To następna Chineczka przed nami do pobicia :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ale debel juz z głowy... 25.06.09, 19:58 isia nie dały rady grac dobrze 5 długich setów w ciągu paru godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ale debel juz z głowy... 25.06.09, 20:12 no bo szczerze , to nie bardzo kumam to trzymanie sie debla przez nią. Trza postawic teraz na singla i walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ale debel juz z głowy... 25.06.09, 20:14 luckystrike napisał: > no bo szczerze , to nie bardzo kumam to trzymanie sie debla przez nią. Trza > postawic teraz na singla i walczyć. Ja też bym postawiła na całość w singlu. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ale debel juz z głowy... 25.06.09, 20:17 pewnie to decyzja trenera Radwańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: ale debel juz z głowy... 25.06.09, 20:13 Jasne, przecież to jeden za drugim mecz był. Oby tylko zakwaszenia mięśni nie dostała od tego maratonu. Ryzykowali. Po urywkach pokazanych w tv widać było, że bardzo wyczerpujący był jej mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Kubot się teraz męczy 26.06.09, 19:41 Piąty set idzie..... trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Kubot się teraz męczy 26.06.09, 19:43 hehe, chyba się pośpieszyłam z podaniem wyników ;))))) Czysta fantazja Jak wczorajszy mecz Agi jeszcze się odbija Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Kubot się teraz męczy 26.06.09, 21:14 To mogę zostać wróżką, prawie sie nie pomyliłam, było pięć setów jeśli ten piaty policzymy jako Tajbrek. Kubot i partner są już w szestnasce. Uf, można już odpocząć gph ? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Kubot i rita-meczennicy 26.06.09, 22:51 Obydwoje sie mecza,niestety. Kubot graniem a rita klikaniem. "Kubot sie meczy"...no a jak ty sobie gre w tenisa wyobrazasz?Na lezaco? Wybral meczacy sport bo chyba lubi sie meczyc dla zdrowia i kasiory,jaka by ona nie byla. Wg.mnie to mecza sie Asia z Isia lub wprost na przeciw. rita,w koncu na powazny rodzaj zenski wygladasz a niektorych watkach ale tutaj?Z tymi corkami Radwanskiego sfolguj leqtko.One zadnymi "cudownymi dziecmi" nie sa.Gdyby byly przypomnij sobie corki starego Williamsa w ich wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Kubot i rita-meczennicy 27.06.09, 12:12 znaczy co- w zeszlym roku pierwsza dziesiatka, a teraz pietnastka, na swiecie, to dla ciebie kiepski wynik ? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: 10-15-30.... 27.06.09, 15:27 ...miki ty powaznie?Takich jak one jest,tak na nieuzbrojone oko biorac,kilka tuzinow. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: 10-15-30.... 27.06.09, 15:32 nie wiedzialem, ze pod pojeciem "pierwsze pietnastka" miesci sie kilka tuzinow. moze i nie wygra nigdy wielkiego szlema i nie bedzie najlepsza na swiecie, ale przeciez utrzymuje sie juz ladnych pare miesiecy w czolowce, wiec czemu umniejszac jej osiagniecia ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen odwrotnie: 100 - 40 - 20 - 10... 27.06.09, 16:02 tak to wyglądało i należy się Isi ogromny szacun, bo żadnej Polce przed nią nie udało się nawet powąchać pierwszej dziesiątki rankingu WTA jest pierwszą Polką, która wygrała turniej WTA, i to kilka razy, jest pierwszą Polka, której naprawdę obawiają się wszystkie tenisistki z czołówki, z cyborgami Williams na czele Tadziu, z szacunkiem, nie chrzań... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: odwrotnie: 100 - 40 - 20 - 10... 27.06.09, 16:19 Dokładnie Dodam jeszcze, że wreszcie skończyła się nagłośniona era Fibaka. I dzięki Radwańskim tenis ziemny w Polsce cieszy się odrodzeniem. A to przecież tak piękny biały sport. Wreszcie możemy walczyć na równi z Rosjankami, Czeszkami i Slowaczkami, bo dzieliła nas ogromna granica. Czekamy na następny mecz Isi i trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: odwrotnie: 100 - 40 - 20 - 10... 27.06.09, 16:22 Póki co siatkóweczka sie rozpoczęła Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Jak sie nie ma... 27.06.09, 16:46 ...co sie lubi to sie lubi co sie ma. Minimalizm jest nasza mocna strona.Byle co a cieszy! A gdziez ten tenis w Polsce jest? Wiemy juz z kim bedzie odbijala gdy uda sie wygrac z Kitajka. Ten mecz ESPN pewnie by pokazala bo bedzie to 17letnia Melanie Oudin z Ameryki.(wygrala z nr.6 Jankovic) Trzymam wiec kciuki(szczerze!Jak mi Manitou mily jest). Qkne na siatqwke...wygrywamy? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Jak sie nie ma... 27.06.09, 17:11 > Minimalizm jest nasza mocna strona. chyba w drugą stronę - wszystko albo nic, jak ktos nie jest najlepszy na świecie, to pół polski ma mu to za złe, tak jakby się nie liczyły inne miejsca niż 1 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jak sie nie ma... 27.06.09, 18:36 Trzymacie kciuki ? Oglądam z Czuba na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jak sie nie ma... 27.06.09, 18:42 Kurcze, 5:5 Dobrze, ze nie widzę tego ale tez nie chcę zawojowac tematem Forum, więc się oddalę, przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wygrała 27.06.09, 18:47 No nareszcie ! Brawo Aga ! Ale się denerwowałam okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Hey,tam w Kraqwq! 29.06.09, 14:26 Fanklub Isi spi? Przeciez juz drugi set sie konczy a tu nikogo z komentarzami? Pokazuja na ESPN2 tzn.pokazali kawalek pierwszego seta bo za duzo dobrych pojedynkow o tej samej porze jest rozgrywanych i realizator "goni w pietke" kogo pokazac - o pokazal teraz 3:2 dla Oudin - pokazuje teraz Federera z Soderlingiem(2:2). Jest wielka szansa zakwalifikowac sie do 1/4 aby zagrac tam z Venus ksywka "Cyborg". rita wstawaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Wygrala!! 29.06.09, 14:45 ESPN2 ostatniego gema pokazuje i pokazala do konca nasz TRYUMF!! Nastepna do ogrania Venus z Milo tfu,Williams tylko,ze ta aqrat ma odnoza gorne i bedzie ciezko pokonac "Cyborga" Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no i co? 29.06.09, 19:02 ćwierćfinał Wimbledonu to dalej dla ciebie nic? ostatnio była w nim... Jędrzejowska tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: no i co? 29.06.09, 20:02 Jędrzejowska to chyba nawet w finale Wimbledonu była ? Mam nadzieję , że Aga będzie tą pierwszą co wygra Wimbledon. Ale byłby szok. To, że jest w ćwierćfinale to już przepięknie dla Polki. Kurdemol, nie widziałam meczu, a młodziutka i utalentowana Amerykaneczka Melani musi jeszcze poczekać na swój czas i ustąpić Isi :) Wenus Cyborg, ach, może i ją zmognie nasza Isia. Kubot z partnerem tez jest w ćwierćfinale. Hej, trzymajcie kciuki Krakusy, nie skąpcie braw i oklasków. No i co Bombelliusie , dożyjemy sukcesów Agi ? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Cytujac klasyka: jajco! 29.06.09, 21:34 Widziales chociaz kawalek tego pojedynku mosci peteenie? Przypomnij mi czy Isia majac 17 byla w 16 Wimbledonu? Cieszmy sie jednak i zyczmy jak najlepiej. Isia nie ma niestety instynktu wojownika.Z niej taki mentalnie polski czlowiek w ktorego usta Aleksander hr.Fredro w "Zemscie" wlozyl slowa:"...Niech sie dzieje Wola Nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba".(kto to tam byl rzekl?) Czyli jak nie idzie to niech nie idzie tak ma byc bo "Gora"tak chce.Po cholere sie wysilac jak i tak pewnie przegram! Co do Cyborga Venus,nie trafiona zbytnio ksywka.Jak nazwalbys jej siostre mlodsza?Terminatorem?Faktycznie gdyby gubernatora Kaliforni przefarbowac,a wtedy nazwisko oddalo by istote rzeczy,wyklikaj wymaluj Serena Williams. Podejrzewam,ze final moze byc amerykanski. Czy wsrod Malesow jest ktos kto moze pod nieobecnosc Nadala wygrac z Rogerem?Przypuszczam,ze watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Cytujac klasyka: jajco! 29.06.09, 22:14 Nie bądź taki pewniutki Bombelliusie, bo w sporcie wszystko może sie zmienić w jednej sekundzie i szalę zwycięstwa przechylić. Była zdaje sie taka Jennifer Capriati, młodziuteńka, czternastolatka i jak dalej jej kariera ? Poczekamy, zobaczymy. Ja w Isię wierzę. Może nie wikingowski wojownik, ale słowiańska dusza i z rozmachem może posunąć małe co nie co w postaci Terminatorka. Tak tylko w tym szczególnym turnieju dostać taką wene, czyli by piłka siedziała Isi w korcie. Tak czasami się zdarza. Dobry dzień ! Cięzko obstawiać wśród Panów, każdy moze wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Cytujac klasyka: jajco! 29.06.09, 23:58 no mowilem, nie wygra wielkiego szlema, to jest dla niektorych do niczego.. a jak wygra to ciekawym co bombullo powiesz ? zapewne, ze sie pofarcilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ejże... 30.06.09, 12:12 wychodzi z ciebie okropne polskie malkontenctwo, o które cię nie podejrzewałem isia ma 20 lat i jest w wimbledonu, a od 2 lat w czołówce światowej - tę swoja amerykańska panieneczkę ocenimy za 3 lata, czy aby nie była to tenisowa efemeryda tenisowe skalpy, wiszące nad łóżkiem isi, maja już w swej kolekcji i syrenke i uran cyborgówny williamsówny, mecze te, podobnie jak setki innych, równiez tych finałowych, wygrała oczywiście nie majac instynktu wojownika, tylko instynkt tchórza i tyl z tego słonko widziało... Odpowiedz Link Zgłoś
gph no, Szanowni Państwo 30.06.09, 13:36 może trochę z przeczuciem klęski, ale za 25 minut trzeba jednak zacząć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Kort nr 1 30.06.09, 14:12 Na "centralnym" o tej samej porze gra Safina z Lisicka(podobniez Niemka)i ESPN2 2 te mecze bedzie przekazywac.Licze jednak na to,ze wieksza czesc poswieca Venus i Isi. Wcale nie jestem malkontentem moze leqtkim pesymistycznym optymista? Wyczytalem na bajokowatej stronie "z czuba"(powinna sie nazywac Kobierzyn),ze jest 5 powodow dla ktorych Isia wygrac ma z Venus.Otoz jednym z nich jest to,ze o ile panna R nie wygrala z Venus uczynily to inne tenisistki polskie. Wychodza!!!!Pierwsza Venus,dalby Manitou zeby tyz pierwsza po meczu schodzila!! Tak samo Safina z Lisicka. Martwie sie troszke bo pogoda u mnie podejrzanie burzowa jest a wtedy satelitka sygnalu nie odbiera.Chyba zwymiotam jak nie ujrze calygo pojedynq.Manitou bedzie mial przesrane. Rozgrzeweczka... Mecz komentuja:Dick Enberg - cos w rodzaju naszego Bohdana Tomaszewskiego i Mary Jo Fernandez -przedstawiac nie trzeba,chyba. Mowia,ze moze byc ciekawie i nie stawiaja Agnieszki na straconej pozycji. W pojedynkach dotychczasowych Venus prowadzi 3:1.Ostatni pojedynek w w Rzymie w tym roku wygrala Venus 6:1,6:2 Zaczela Venus 15:O 115 mil/h serw OK popatrzymy deczko Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Rower? 30.06.09, 14:35 Zanosi sie na to jak kol.Manitou jest mi mily! "Z czuba" klikali: Z Venus po slawe...powinni raczej :z Venus korepetycje! Zapomnialem kliknac w rec na video i sie nie nagrywa.moze i dobrze? Zaczne od drugiego... Bedzie 1 gemik? A Safina w plecy 3:1 Jest 1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph no, dobra. Isię kocham 30.06.09, 14:29 ale szczerze mówiąc w tym momencie zastanawiam się czy ugra chociaż gema. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Prosze uprzejmie 30.06.09, 14:44 1:O dla Isi Ale pierwszy set 23 minutki... Odpowiedz Link Zgłoś
gph no, no... jest i przełamanie 30.06.09, 14:48 bardzo ładnie. ale i tak wisielczo... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Centralny 30.06.09, 15:00 Sabina walczy bedzie "taj w pierwszym"? Qtasy z ESPN2 pokazywuja rusko-niemniecko parke! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Centralny 30.06.09, 15:11 Byla szansa wykolegowac Venus w gemie... Lisicka w tajbreq, 1:O po 59 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Wola Nieba! 30.06.09, 15:16 5:2 i serwis VW(trademark z Niemiec). 4 pileczki zolciutkie i kaputt? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Wola Nieba! 30.06.09, 15:20 Niestety! 68 minut!!? Czekamy na komentarze optymistow niepoprawnych... Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Kto chowa czerep w trawke? 30.06.09, 19:30 O strusiach wiedzialem,ze w piasek a komentatorzy Isi grania wsadzili glowki w trawke? Druga dziesiatka rankingu to chyba to co moze osiagnac panna Radwanska.Cieszymy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Kto chowa czerep w trawke? 30.06.09, 19:44 widze, ze ty sie cieszysz, ze wychodzi na twoje. zal troche to czytac.. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Kto chowa czerep w trawke? 30.06.09, 20:03 Seven, nie traktuj Bombelliuszka tak poważnie. On najwyraźniej lubi się droczyć. Wszak na pewno kibicował Isi, bo miałby dobry temat, a tak to sam się wścieka, ze kończy się Isi występ na wspaniałym Ćwierćfinale. Nie bój żaby, jeszcze się doczekamy największych sukcesów Isi, trzeba tylko wierzyć. A ja wierzę, ze nawet Williamsy sa do pokonania, trzeba tylko trafić na zły ich dzień, a one są nastawione faktycznie bojowo i silne. Isia ma za sobą bardzo męczące poprzednie mecze, bardzo nerwowe i wyczerpały ją trochę psychicznie podejrzewam i fizycznie. Isia to nie maszyna, będą wzloty i będą upadki i oby jak najdłużej cieszyła nas takimi występami. Fajnie, że tu na Forum w jej Krakowie mamy taki fajny malutki fan klubik. Spieranie się nie jest takie szkodliwe, czasami dodaje uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Kto chowa czerep w trawke? 30.06.09, 20:44 > Nie bój żaby, jeszcze się doczekamy największych sukcesów Isi, trzeba tylko > wierzyć. A ja wierzę, ze nawet Williamsy sa do pokonania, trzeba tylko trafić n > a > zły ich dzień, a one są nastawione faktycznie bojowo i silne. > Isia ma za sobą bardzo męczące poprzednie mecze, bardzo nerwowe i wyczerpały ją > trochę psychicznie podejrzewam i fizycznie. Isia to nie maszyna, będą wzloty i > będą upadki i oby jak najdłużej cieszyła nas takimi występami. akurat uwazam tak samo, chyba ze ten fragment byl skierowany do bombulla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Kto chowa czerep w trawke? 30.06.09, 21:27 Seven, pisze ogólnie do wszystkich, do Ciebie też. Staram się odczuwać to co odczuwa Isia po tylu meczach i jeszcze grze deblowej. To jest wysiłek ogromny i stres jeszcze większy, bo przecież śledzimy ich na każdym kroku i komentujemy. Stanąć w ćwierćfinale do walki z Williams nie jest łatwo, bo swoje Isia zrobiła, swoje osiągnęła, kasa też jest, więc..... No właśnie , może nie miała tej zadziorności, tego uporu, tej psychiki, co miała Venus w sobie. A przede wszystkim nie miała pewno siły. Nie widziałam tego meczu, ale czuję jak na swoich kościach :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie przgerałes nigdy w życiu? 30.06.09, 20:19 jest 14 w rankingu (na 1000 sklasyfikowanych), osiągnęła 1/4 finału największego turnieju świata, pomogła wprowadzić naszą reprezentacje po raz pierwszy w historii do II grupy światowej, ale ty, tadziku, wolisz mendzić - gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: nie przgerałes nigdy w życiu? 30.06.09, 21:31 Tadzio taki już jest, nic go nie zadowoli, biadoli, że aż Ameryka trzeszczy w kościach ;))) Pozostał nam tylko żal, że wszystko co piękne nam się skończyło :) Kubot też odpadł. Odpowiedz Link Zgłoś