niekiepsko 25.06.09, 15:47 Czy może mi ktoś podać adres albo nakierować na ten bar melczny ? img134.imageshack.us/img134/850/zdjcie001dh5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 25.06.09, 15:57 o ile jeszcze istnieje, jest to bar mleczny na osiedlu centrum c, tuz przy placu centralnym... Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 25.06.09, 18:39 istnieje i jest na osiedlu Centrum C blok 1 na przeciwko banku BPH( tam była kiedyś fajna knajpa ARKADIA) Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 25.06.09, 19:16 w porównaniu np z Jubilatką lub Zacisze to fajna Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 25.06.09, 19:21 bo trzeba wpuszczać klientów pod krawatem - klient w krawacie jest mniej awanturujący się a tak było w tej pseudo-eleganckiej, peerelowskiej restauracji... Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 06.07.09, 11:30 ja polecam bar na os. kazimierzowskim, a szczegolnie ruskie pierogi, mniam, mniam; jadałam tam jakieś 20 lat temu jak rodzice wyjeżdżali na kilka dni i zostawałam z bratem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 10.07.09, 14:12 monia19722 napisała: > ja polecam bar na os. kazimierzowskim, a szczegolnie ruskie pierogi, mniam, > mniam; jadałam tam jakieś 20 lat temu -To pewnie juz "Doszły" Odpowiedz Link Zgłoś
tow.mittal Restauracja "Arkadia" Nowa Huta Plac Centralny: 10.07.09, 14:44 "Sekretarz Generalny Wszechrosyjskiej Komunistycznej Partii/ (bolszewików) Włodzimierz Iljicz Lenin. Obsypany/ śniegiem, sześciometrowy kolos, wraca z roboty/ do baraku. Wycieńczony, głodny. Na nogach trzyma go tylko/ wzrok konwoju gałuboj. Mróz podaje mu pięść/ zatrzaśniętą jak rozgrzane, brzęczące stepy. Polarna/ noc rozbiera się do naga. Apel./ Na poplamionych obrusach/ kołymskiego śniegu". Odpowiedz Link Zgłoś
tow.mittal Re: Restauracja "Arkadia" Nowa Huta Plac Centraln 25.07.09, 08:58 to wiersz Jana Polkowskiego z czasow studenckich. Co sie z nim dzis dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
mary-lion Re: Bar Mleczny w Nowej Hucie 08.09.09, 05:11 A mnie to jednak wygląda na bar mleczny obok kina Świt (zaraz obok Jubilatki) na oś. Teatralnym. Ruskie klasa mają!:) Odpowiedz Link Zgłoś