Gość: ziutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:30 ..prawda- ten Balkan był niezemski...Lenny się chowa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Graff Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 77.236.15.* 06.07.09, 13:36 Czy Pan Makuch nie zauważył, że duża grupa bawiąca się na Festiwalu to jednak katolicy? Dla nich okno na Franciszkańskiej może być ważne, a muzyka żydowska to tylko swoista atrakcja. Jak fajki wodne w niektórych knajpach. Większość z nich nie ma zresztą większego pojęcia o religii i kulturze Żydów. Przyszli się zabawić i zobaczyć coś "innego". Festiwal nie jest przeżyciem religijnym (chyba że dla nielicznych) - więc po co porównywać coś, co jest słabo porównywalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 213.180.137.* 06.07.09, 13:53 Zgadzam się, byłem widziałem i żałowałem że się skończyło... Ten festiwal co roku jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QraRA Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 89.100.190.* 06.07.09, 14:11 To "MIA" w Beastie Boys to jeszcze mozna wybaczyc, w koncu tylko literowka...(zamiast MCA). Ale skad pan redaktor wzial Charlie'go Paker'a i Ornette Colemana razem z nimi na scenie na Szerokiej??? Chyba ich tam Louis Armstrong przywiozl. Osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listekklonu Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:05 Jak dla mnie rewelacja. Najbardziej podobał mi się Daniel Kahn & The Painted Bird i śpiewająca rodzina Millerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.chello.pl 06.07.09, 14:14 rewelacja niestety moglam byc tylko na koncowce;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haman Makuch przesadził z koscher vodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:31 Makuch ma okno na Szerokiej.... chopak za bardzo wszedł w rolę każdy ma takie okno na jakie zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Makuch przesadził z koscher vodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:57 Z calym szacunkiem dla pana Makucha, okno dla tej kultury znajduje sie chyba raczej w Tel Avivie (z wyboru zainteresowanych) . Nie wpadajmy w kolejne przegiecia i tworzenie okien tam, dzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Makuchowi wydaje sie że jest Papieżem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:02 Makuchowi od nadmiaru pieniędzy i komplementów kompletnie odbiło. Przyjechał chłopina do Krakowa z Puław (gdzie pasał krowy) , pochodził trochę po salonach no i sie porobiło. A sam festiwal owszem , bardzo ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsik Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.centertel.pl 06.07.09, 19:09 tylko się nie posikajcie z wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k wole jazz niz zydowskie discopolo 06.07.09, 19:33 wole jazz niz zydowskie discopolo teraz mamy w krakowie festiwal i pelno koncertow jazzowych na zydowski szkoda czasu, niski poziom niestety ale wyborcza moze miec swoje (raczej mniej niz bardziej) zdanie/przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl The Sway Machinery - Billie Jean IP: 62.233.182.* 06.07.09, 19:38 to było super. znalazłem na yutube www.youtube.com/watch?v=EZJR6NrzmYU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adil Hej, ratujcie. Jak nazywa się ten wysoki tęgi IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 23:31 facet, który wystąpił jako główny wokal w jednym z kawałków All Stars Festival Orchestra. Co za fantastyczny głos! Ale nikt jakos go nie zapowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.zone9.bethere.co.uk 06.07.09, 19:45 Zastanawia mnie od dawna fakt że taką impreze można zorganizować w jaskini lwa czyli kraju będącego centrum krwiożerczego antysemityzmu od pokoleń. Przecież tego festiwalu powinno strzec kilka pododziałów antyterrorystycznych, plus podówójne zasieki z drutu kolczastego okalające cały Kazimierz, eksmisja na ten czas tubylczej ludności, legitymowanie każdego goja w promieniu pieciu kilometrów, itp. Jak to możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek.nl Gratulacje dla organizatorow.Żal ,że nieobecny był IP: *.cable.casema.nl 06.07.09, 21:42 Pozdrawiam,I Odpowiedz Link Zgłoś