Dodaj do ulubionych

Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:30
..prawda- ten Balkan był niezemski...Lenny się chowa:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Graff Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 77.236.15.* 06.07.09, 13:36
      Czy Pan Makuch nie zauważył, że duża grupa bawiąca się na Festiwalu to jednak
      katolicy? Dla nich okno na Franciszkańskiej może być ważne, a muzyka żydowska
      to tylko swoista atrakcja. Jak fajki wodne w niektórych knajpach. Większość z
      nich nie ma zresztą większego pojęcia o religii i kulturze Żydów. Przyszli się
      zabawić i zobaczyć coś "innego". Festiwal nie jest przeżyciem religijnym
      (chyba że dla nielicznych) - więc po co porównywać coś, co jest słabo
      porównywalne?
    • Gość: koko Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 213.180.137.* 06.07.09, 13:53
      Zgadzam się, byłem widziałem i żałowałem że się skończyło...
      Ten festiwal co roku jest lepszy.
      • Gość: QraRA Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: 89.100.190.* 06.07.09, 14:11
        To "MIA" w Beastie Boys to jeszcze mozna wybaczyc, w koncu tylko
        literowka...(zamiast MCA). Ale skad pan redaktor wzial Charlie'go Paker'a i
        Ornette Colemana razem z nimi na scenie na Szerokiej??? Chyba ich tam Louis
        Armstrong przywiozl. Osobiscie.
    • Gość: Listekklonu Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:05
      Jak dla mnie rewelacja. Najbardziej podobał mi się Daniel Kahn & The
      Painted Bird i śpiewająca rodzina Millerów.
      • Gość: ona Re: Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.chello.pl 06.07.09, 14:14
        rewelacja niestety moglam byc tylko na koncowce;(
    • Gość: haman Makuch przesadził z koscher vodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:31
      Makuch ma okno na Szerokiej.... chopak za bardzo wszedł w rolę
      każdy ma takie okno na jakie zasłużył
      • Gość: krakus Re: Makuch przesadził z koscher vodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:57
        Z calym szacunkiem dla pana Makucha, okno dla tej kultury znajduje sie chyba
        raczej w Tel Avivie (z wyboru zainteresowanych) . Nie wpadajmy w kolejne
        przegiecia i tworzenie okien tam, dzie ich nie ma.
      • Gość: krakauer Makuchowi wydaje sie że jest Papieżem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 17:02
        Makuchowi od nadmiaru pieniędzy i komplementów kompletnie odbiło.
        Przyjechał chłopina do Krakowa z Puław (gdzie pasał krowy) ,
        pochodził trochę po salonach no i sie porobiło.
        A sam festiwal owszem , bardzo ważny.
    • Gość: pejsik Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.centertel.pl 06.07.09, 19:09
      tylko się nie posikajcie z wrażenia...
    • t.u.s.k wole jazz niz zydowskie discopolo 06.07.09, 19:33
      wole jazz niz zydowskie discopolo

teraz mamy w krakowie festiwal i pelno koncertow jazzowych
      na zydowski szkoda czasu, niski poziom niestety

ale wyborcza moze miec swoje (raczej mniej niz bardziej)
      zdanie/przekaz
    • Gość: pl The Sway Machinery - Billie Jean IP: 62.233.182.* 06.07.09, 19:38
      to było super. znalazłem na yutube
      www.youtube.com/watch?v=EZJR6NrzmYU
      • Gość: adil Hej, ratujcie. Jak nazywa się ten wysoki tęgi IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 23:31
        facet, który wystąpił jako główny wokal w jednym z kawałków All Stars Festival Orchestra. Co za fantastyczny głos! Ale nikt jakos go nie zapowiedział.
    • Gość: 123 Szalom. Żydowscy heretycy na Szerokiej IP: *.zone9.bethere.co.uk 06.07.09, 19:45
      Zastanawia mnie od dawna fakt że taką impreze można zorganizować w jaskini lwa czyli kraju będącego centrum krwiożerczego antysemityzmu od pokoleń. Przecież tego festiwalu powinno strzec kilka pododziałów antyterrorystycznych, plus podówójne zasieki z drutu kolczastego okalające cały Kazimierz, eksmisja na ten czas tubylczej ludności, legitymowanie każdego goja w promieniu pieciu kilometrów, itp. Jak to możliwe???
    • Gość: zbyszek.nl Gratulacje dla organizatorow.Żal ,że nieobecny był IP: *.cable.casema.nl 06.07.09, 21:42
      Pozdrawiam,I

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka