Dodaj do ulubionych

Co mam zrobić...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:11
Wracając spod Dworca Głównego 502 w zatłoczonym autobusie pewna kobieta
zwracala uwagę pewnie córce żeby trzymała bagaż wysoko i uważała,
jednocześnie spoglądając na mnie.
Nie wiedziałem co z sobą zrobić.
Mówię Wam żenada, bardzo głupio się czułem i to trochę trwało aż w autobusie
zmniejszył się tłok.
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Jakto co? Nic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:29
      Jakto co masz zrobić? Nic. Nie przejmuj się. Choć przypuszczam, że musiało Ci
      być głupio.
      To nie Twoja wina, że kobieta bezpodstawnie (prawdopodobnie) stwierdziła, że
      wyglądasz na takiego co mógłby coś ukraść (?). No dobra wiadomo,
      że w autobusach trzeba uważać ale nie należy tworzyć złej atmosfery patrząc na
      kogoś podejrzliwie. To już jest problem tej kobiety... Tak myślę...

Pozdrawiam
      Meg
      • Gość: Karolek Re: Jakto co? Nic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 13:05
        Prawdopodobnie bezpodstawnie...
        Meg i jeszcze Ty mnie posądzasz o niecne czyny.
        Ja chyba się potnę!!!
        Zmartwiony:
        Karolek
        • Gość: Meg Potniesz się? No co Ty...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:13
          To "prawdopodobnie" odnosiło się do "stwierdziła"....
          O nic Cię Karolku nie posądzam, nawet przez myśl mi to nie przeszło :-)
          Nie przejmuj się tym tak...

Pozdrawiam serdecznie
          Meg
          • Gość: Voith Re: Potniesz się? No co Ty...... IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.12.03, 15:53
            Karol, ja mysle że najlepiej by było odpowiedzieć jej takim samym wzrokiem i oscentacyjnie sprawdzić swój bagaż/kieszenie... a poza tym jaksie na kogoś patrzy wzrokiem mordercy, to szybko się odwraca... spróbuj! :D
            • Gość: Meg Wzrok mordercy :-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:07
              Tak Karolku! Spróbuj na wszystkich w autobusie patrzeć wzrokiem mordercy to na
              pewno nikt nie pomyśli sobie, że coś od nich chcesz (ukraść?) hihihi

Pozdrawiam
              Meg

• Gość: SW Re: Co mam zrobić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:01
      mamusiu mamusiu jestem w ciąży - mowi corka do mamy w zatloczonym autobusie.
      ło jezu ło jezu a z kim??? pyta mama
      nie wiem... nie moge sie obrócic

:)

pozdrawiam
      SW

pees. mouset wlasnie sciaglem poczte i odpisuje
      • Gość: Karolek Re: Co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:50
        Na szczęście w zatłoczonym autobusie to mi nie grozi !!!!
        Pozdrawiam
        Karolek
        • Gość: Meg Re: Co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:07
          Karolku naprawdę nie ma się czym przejmować. Olej to i już... :-)

Pozdrawiam Cię serdecznie
          Meg
          • Gość: Karolek Re: Co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:24
            Pewnego razu w 502 widziałem jak pewien chłopak stojąc - leżał na dziewczynie.
            Jak sobie tak poleżał wysiadł pod Krakchemią i udał się na powrotny przystanek
            i pewnie sobie jeszcze poleży...
            Meg wystrzegaj się 502 !!!
            Pozdrawiam
            Karolek
            • Gość: Meg Ale ja lubię 502.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:37
              Nie mogę się wystrzegać bo 502 jeździ z mojego osiedla i bardzo często nim
              jeżdzę bo to jest bardzo dobre połączenie z centrum...
              Wiadomo mogłabym iść na tramwaj ale pętle autobusową mam bliżej :-)

Spoko Karolek, nie ma strachu jakby co to jakoś sobie poradzę (glanem walnę w
              osobnika natrętnego i się skończy hihihi)

Pozdrawiam serdecznie
              Meg
        • Gość: SW Re: Co mam zrobić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:18
          mi tez. zawsze w 502 jak wszyscy stoja w tloku ja jeden moge sie rozwalic w
          siedzeniu sam ze sporo iloscia przestrzeni wokolo i czerpac z jazdy nieukrywana
          przyjemnosc :D

a poza tym po co sie ekscytowac jakas baba ktora krzywo spojrzala. jak ktos na
          mnie tak patrzy to pokazuje jezyk i z glowy :D :P

pzdr
          SW
          • Gość: Voith Re: Co mam zrobić... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.12.03, 01:01
            skąd ja to znam.... :D :P
          • Gość: SW Re: Co mam zrobić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 07:56
            ooo

też pokazujesz język ? :D :D :D :D :D

pozdrawiam :)
            SW
            • Gość: SW mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 07:57
              .
              • Gość: mouset Re: mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.ghnet.pl 20.12.03, 22:00
                Hehe dobre, dobre

próbę uprawiania seksu w wozie pamiętam z linii 204 ok 22
                • Gość: ADAŚ Re: mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:47
                  na linii "204" ?????????????????????
                  • Gość: mouset Re: mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.ghnet.pl 20.12.03, 22:49
                    Buachachacha
                    Uderz w stół.....
                    • Gość: ADAŚ Re: mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 22:50
                      Muszę w biurko, bo do stołu mam daleko hihihi
                      • Gość: mouset Re: mialo byc podpiete pod Voithem (nt) IP: *.ghnet.pl 20.12.03, 23:49
                        To był gniot, kurs do Bieżanowskiej, gdyby była scania to może dokończyliby
                        dzieła
            • Gość: Karolek Re: Co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 08:30
              "wzrok mordercy" w moim wykonaniu - wy chyba żartujecie ?!
              A języka to ja już nie pokazuję bo przecież nie jestem malutkim chłopcem.
              Będę musiał pewnie schować głowę w piasek i udawać, że o niczym niewiem.
              Pozdr.
              Karolek
              • Gość: Meg Re: Co mam zrobić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 11:26
                Nie chowaj głowy w piasek tylko stój spokojnie i nie przejmuj się, że jakaś
                baba krzywo patrzy na Ciebie...
                Proceder pokazania języka w autobusie do jakiejś kobiety wykonany przez
                dorosłego faceta? Hmmmm..... to mogłoby być ciekawe hihihi
                A wogóle o czym my rozmawiamy? Karolku przecież taka sytuacja już się nie
                powtórzy! Było minęło i nigdy nie wróci... :-)

Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka