Dodaj do ulubionych

Widziane 22.12.2003

22.12.03, 08:20
Proszę wypatrywać 22-01, gdyż z daleka widziałem plemnika z jakąś nową
reklamą. Nie wiem czy jest to właśnie 171+531 czy jakiś inny. Jeśli
zobaczycie to dajcie znać.
792+793 bez Sunsilka na 3-03.
Teraz spokojnie można zrobić ufoka 791+792+793. Nie będzie straszył.
Aha rano jedzie w stronę Krowodrzy 3-08 a jako następny 3-10, a więc 3-09
wjeżdża potem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:18
      Mowilicie ze nie bedzie solowych 19 a jednak beda, widzialem w 18 tablice 19
      • Gość: mouset gigant korki! IP: *.cm-uj.krakow.pl 22.12.03, 13:55
        Zaczęły się już od 10!
        Celuje w tym Prądnicka, zapchana aż pod śp giganta!
        Oczywicie w prawo nic nie może z niej skręcić, ale przecież przejścia dla
        pieszych są najwazniejsze, jeszcze więcej pasów!
        Totalny chaos nawet na Długiej.

Z wieści taborowych PS150 na 115 a PS153 na 130(!)
        • Gość: mj Re: gigant korki! IP: 1.5.* / *.spine.pl 22.12.03, 18:40
          Za to gigantyczne korki były już po 8 na 29-listopada.
          Spowodowane awarią tira, który stał na środku skrzyżowania Kamniennej i 29
          listopada, uniemożliwiając przejazd w stronę Kleparza. 105-04 z Prądnika
          jechałem na Dworzec godzinę (objazdem przez Kamienną).
          • Gość: Locutus Re: gigant korki! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 23.12.03, 07:02
            Mój ojciec właśnie mi opowiedział, że jak jechał do centrum wieczorkiem, to
            wsiadł do 502, który miał mieć odjazd 16:52 czy jakoś tak, kierman spojrzał na
            zegarek, popatrzył na ludzi i pyta: "ten '52 nie jechał?" Na to ludzie "a to
            nie pan ma odjazd '52 po?" A kierman "nie. Ja jestem ten WCZEŚNIEJSZY", po czym
            zamknął drzwi i ruszył z kopyta :-P

Pzdr.
            LOKI
      • Gość: kofi Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.um.krakow.pl 22.12.03, 13:59
        Jak kasują w tak zastraszającym tempie 600, to będziemy jeździli nie tylko 19
        solo,już skasowano 602-601, 604-603, 619-618, 632-633, 634-635. 5 składów a dwa
        dalsze odstawione. Czyli sumując MPK skasowało jedną linię; 7 brygad.
        Pogratulować trafnych decyzji i mądrości ,dyrektorom MPK.
        • Gość: kermitou Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.net.autocom.pl 22.12.03, 14:41
          Niedługo się pożegnamy z ufolcami na 8 pewnie.A jak będziemy tak kasować dalej
          to pewnie z 13 też będą je zdejmować...No chyba,że huta zwiększy swój udział
          taborowy na liniach wspólnych dla obu zajezdni...
          • Gość: kofi Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.um.krakow.pl 22.12.03, 14:57
            Huta też ma ograniczoną ilość taboru, źródła wyschły. Jak w Hucie kasowano
            nagminnie 102Na oraz T4, to Podgórze ratowało Hutę w latach 1997 2003
            przekazało 60 wagonów 105Na. Teraz Podgórze samo zaczyna mieć problemy. I co
            dalej ....... ? Wątpię aby teraz Huta była wstanie ratować Podgórze chodziły
            słuchy że mają wrócić do Podgórza 889-890 oraz 909-910. Zobaczymy.
        • pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 15:28
          Gość portalu: kofi napisał(a):

> Jak kasują w tak zastraszającym tempie 600, to będziemy jeździli nie tylko 19
          > solo,już skasowano 602-601, 604-603, 619-618, 632-633, 634-635. 5 składów a
          dwa
          >
          > dalsze odstawione. Czyli sumując MPK skasowało jedną linię; 7 brygad.
          > Pogratulować trafnych decyzji i mądrości ,dyrektorom MPK.

Weź nie marudź, jest conajmniej kilka powodów kasacji.
          1) Miasto nie daje kasy na wozokm = potrzebne mniej taboru = kasacje (po co
          uytrzymywać nadmiar taboru). Już to kiedyś wałkowaliśmy na forum i nie mam
          zamiaru się powtarzać.
          2) 600-tki są w stanie baaardzo kiepskim, no ale coż, jak ktoś ocenia wagon po
          tym jak się farba na nim trzyma i czy ładną ma reklamę, to na pewno wie lepiej
          od kierowników zajezdni i mechaników.
          3) Nie zauważyłeś przypadkiem, że przybyło nam w tym roku 12 nowych NGT6 oraz
          już wkrótce wyjedzie 5 lub 6 wagonów przegubowych (i mają byc następne)? A 600-
          tek skasowano jak sam zauważyłeś dopiero 7 składów. Do tego w Hucie skasowano 2
          składy, czyli jak na razie jesteśmy 3 składy + 5 wagonów przegubowych na plus.
          Więc proszę nie marudzić....
          • adas29 Widziane 22.12.2003 22.12.03, 16:03
            Pavlack - coś Ty taki ostatnio pyskaty brzdącu?
            Strasznie przemądrzały się zrobiłeś :))
            • pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 16:12
              A co, może nie mam racji? Pewnie według opinii wielu "specjalistów" z tego
              forum oczywiście się mylę i 600-tki są w super stanie i mogłyby jeszcze długo
              jeździć... Ale trudno, to już ich problem jeśli tak uważają :) Ja tylko próbuję
              to wytłumaczyć... ale jeśli do kogos nic nie dociera to trudno :)
              • Gość: kofi Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.um.krakow.pl 22.12.03, 16:18
                Rozśmieszasz mnie przyjacielu, odkąd to Krakó cierpi na nadmiar taboru? To co
                piszasz że miasto nie dale kasy na utrzymanie taboru to też bzdury. Ty masz
                swoje zdanie ja mam swoje. powołujesz się na mechaników, idź i porozmawiaj z
                nimi zobaczysz co powiedzą o 600.
                • pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 16:31

> Rozśmieszasz mnie przyjacielu, odkąd to Krakó cierpi na nadmiar taboru?

Na nadmiar nie cierpi, ale na niedobór w obecnych warunkach też nie. Co z tego
                  że będziemy mieli np. 10 składów więcej, skoro i tak nie będą jeździć?
                  A bardziej to Ty mnie rozśmieszasz, twierdząc, że 600-tki nie są w fatalnym
                  stanie.

> To co
                  > piszasz że miasto nie dale kasy na utrzymanie taboru to też bzdury.

Miast nie daje kasy na KURSOWANIE tego taboru. A jeśli tabor nie kursuje to
                  jest bezużyteczny, więc go kasujemy. Chyba logiczne, co nie? Po co się
                  niepotrzebnie pakować w nadmierne koszty?

> Powołujesz się na mechaników, idź i porozmawiaj z
                  > nimi zobaczysz co powiedzą o 600.

No tak, powiedzą pewnie że jest to wagon lepszy od NGT6 bo wystarczy dwa razy
                  walnąć młotkiem, troche zaszpachlować, zamalowac i pojedzie dalej. A do skunksa
                  zamiast z młotkiem trzeba iść z laptopem. Tylko żeby czasem później ta 600-tka
                  im się nie rozsypała podczas jazdy, bo wtedy może być problem.
                  • Gość: kofi Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.um.krakow.pl 22.12.03, 16:47
                    Jeśli porównujesz wagony to 600 do innych 105Na, a nie do NGT6.Poza tym jak
                    porównamy Twoje ulubione Norymbergi i Wiedeńczyki do NGT6, to wynik będzie taki
                    sam. Mówisz że tabor nie będzie kursował, proponuję Ci przyjdź na Zajezdnię
                    obojętnie którą i zobacz ile wagonów stoi w zajezdni w dni powszednie, pusty
                    plac postojowy, a na hali same przeglądy, i może 3 lub 4 podmiany na wypadek
                    awarii. I co tyle taboru nie jeździ? Wszystko co może to jeździ.
                    • pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 17:11

> Jeśli porównujesz wagony to 600 do innych 105Na, a nie do NGT6.

No wydaje mi się, że porównanie do 105Na też wypada na niekorzyść 600-tek.
                      A mechanik niestety woli robić przy wgonie starszym, bardziej zużytym i
                      częściej się psującym, bo dzięki temu ma pracę! A poza tym nie wymaga to od
                      niego mniejszych umiejętności niż przy NGT6 ;) czy nawet przy E1.

> Poza tym jak
                      > porównamy Twoje ulubione Norymbergi i Wiedeńczyki do NGT6, to wynik będzie
                      > taki sam.

Oczywiście, a czy ja gdzieś piszę, że nie?
                      Ale jeśli porównamy Norymbergi i Wiedeńczyki do 600-tek, to już może być
                      problem, ja w każdym razie uważam że to porównanie wypada na korzyść wagonów
                      używanych.

> Mówisz że tabor nie będzie kursował, proponuję Ci przyjdź na Zajezdnię
                      > obojętnie którą i zobacz ile wagonów stoi w zajezdni w dni powszednie, pusty
                      > plac postojowy, a na hali same przeglądy, i może 3 lub 4 podmiany na wypadek
                      > awarii. I co tyle taboru nie jeździ? Wszystko co może to jeździ.

Nie musisz mnie uświadamiać, bo byłem dzisiaj w Hucie. I wiem jak to wygląda.
                      Tylko jeszcze raz się pytam, po co nam niewiadomo ile taboru, skoro miasto nie
                      da pieniędzy na jego kursowanie? Jakoś przy obecnej liczbie wagonów wszystko
                      jeździ i nie ma takich sytuacji, żeby nie było czym na miasto wyjechać.
                      A cięcia na pewno nie są z powodu braku taboru tylko z powodu braku kasy!
                      • krzysiek111 Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 21:14
                        pavlack napisał:

> Gość portalu: kofi napisał(a):
                        >

> Tylko jeszcze raz się pytam, po co nam niewiadomo ile taboru,

Na wszelki wypadek Paweł. Być może już niedługo, np. w przyszłym roku ruszy
                        pierwsza niewidzialna linia na Ruczaj albo na Lipską ;-)))

• pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 21:16
                          Buahaha, do takich linii to nam niewidzialne tramwaje wystarczą ;)
                          • Gość: mouset Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 24.12.03, 12:02
                            Będą kursować duchy stodwójek
                            A tak serio to kochani radni puknijcie się w głowy: zlikwidujecie ulgi to
                            1. potnie się tabor bo sporo zrezygnuje
                            2. będzie można zaoszczędzić i kupić nowy
            • Gość: Michał Wojtaszek Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 20:45
              > Pavlack - coś Ty taki ostatnio pyskaty brzdącu?
              > Strasznie przemądrzały się zrobiłeś :))

Bo jak się wypowiada za trzy jak nie więcej osób, to musi być pyskaty. Mnie i
              Miśkowi K nie chce się już prowadzić bezsensownych dyskusji z kolegami, którzy
              podobno jakieś pojęcie o tym mają. Niestety z ich wypowiedźi wynika inaczej.

Michał Wojtaszek

• pavlack Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 20:49
                Michał uważaj, bo ja mówię tylko z nas dwóch, akurat Misiek K ma inne zdanie
                zarówno tutaj jak i w wątku o pocięciu 3 :)
          • Gość: Misiek K Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.chello.pl 22.12.03, 16:43
            Wez nie piernicz Pavlack ;)
            Adas ma racje ze sie rozbisurmaniles ostatnio ...

3) Nie zauważyłeś przypadkiem, że przybyło nam w tym roku 12 nowych NGT6 oraz
            > już wkrótce wyjedzie 5 lub 6 wagonów przegubowych (i mają byc następne)? A
            600-
            > tek skasowano jak sam zauważyłeś dopiero 7 składów. Do tego w Hucie skasowano
            2
            >
            > składy, czyli jak na razie jesteśmy 3 składy + 5 wagonów przegubowych na
            plus.
            > Więc proszę nie marudzić....

Moj komentarz znasz wiec pisze go do pozostalych -
            jesli sprowadzanie złmowanych tramwajow na wage z zachodu i zastepowanie
            starych 105tek jeszcze strszymi i do tego nieznanymi truposzami jest polityka
            taborowa to ja od razu pedze do sklepu po hulajnoge...
            • Gość: Michał Wojtaszek Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 20:53
              > Moj komentarz znasz wiec pisze go do pozostalych -
              > jesli sprowadzanie złmowanych tramwajow na wage z zachodu i zastepowanie
              > starych 105tek jeszcze strszymi i do tego nieznanymi truposzami jest polityka
              > taborowa to ja od razu pedze do sklepu po hulajnoge...

Cały problem polega na tym, że obiektywnie te wagony sprowadzone na wage pod
              wieloma względami są lepsze od stopiątek. Wykonane są ze zdecydowanie lepszej
              stali i mają lepiej zaprojektowaną, a co za tym idzie wytrzymalszą konstrukcję.
              Posiadają też szereg nowoczesnych rozwiązań. Znajdź mi stopiątkę, która porusza
              się tak cicho, tak płynnie nie wspominając już o takich banałach jak
              piasecznice, fotokomórki czy też tylni pulpit manewrowy. A wagony z Wiednia
              mają poza tym zmodernizowaną elektrykę.

Tak więc mimo, że wagony te są starsze od stopiątek wcale nie muszą być gorsze.
              Co więcej, można ich nie lubić, ale obiektywnie trzeba stwierdzić, że są pod
              bardzo wieloma względami lepsze od młodszych stopiątek.

Michał Wojtaszek
            • krzysiek111 Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 21:18
              Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> Moj komentarz znasz wiec pisze go do pozostalych -
              > jesli sprowadzanie złmowanych tramwajow na wage z zachodu i zastepowanie
              > starych 105tek jeszcze strszymi i do tego nieznanymi truposzami jest polityka
              > taborowa to ja od razu pedze do sklepu po hulajnoge...

eeeee Michał, ale przywaliłeś. Co Ty chcesz od T4 czy GT6 ??? Extra wagoniki,
              super się tym jeździ, fotokomórki i inne bajery, dużo miejsc siedzących (to
              najlepiej pasuje dziadkom). Przeżyły już tyle to i przeżyją 105tki.
              • Gość: Locutus Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 23.12.03, 03:39
                krzysiek111 napisał:

> Extra wagoniki,
                > super się tym jeździ, fotokomórki i inne bajery, dużo miejsc siedzących (to
                > najlepiej pasuje dziadkom).

Nie tylko dziadkom. Mnie również :-]

Pzdr.
                LOKI
            • Gość: Misiek K Oswiadczenie Wlk. Inkwizytora IP: *.chello.pl 22.12.03, 21:27
              W zwiazku z powtarzajacymi sie pomowieniami i insynuacjami pod adresem mojej
              osoby, dotyczacymi jakoby dzialania w prywatnych sprawach zwiazanych z dobrem
              linii 3, 13, 502 oraz wagonow 105N/Na,
              cala powaga mojego urzedu oswiadczam,
              iz nie prowadze zadnych dzialan w powiazaniu z zadnymi osobami,
              prezentowane przez mnie poglady sa jedynie forma wyrazenia prywatnego zdania w
              danej kwestii, do ktorego mam nienaruszalne prawo podobnie jak inni czlonkowie
              forum,
              jakiekolwiek zas uzywanie mojego nicka dla prezentowania jakichkolwiek innych
              pogladow przez jakiekolwiek inne osoby sugerujace istnienie zwiazku pomiedzy
              mna a jakimikolwiek koalicjami tego forum jest bezprawne i bedzie scigane z
              cala surowoscia prawa.
              To wszystko co mam do powiedzenia w przedmiotowej sprawie.
              podpisano - Wielki Inkwizytor
              • krzysiek111 Re: Oswiadczenie Wlk. Inkwizytora 22.12.03, 21:32
                Gość portalu: Misiek K napisał(a):

a jakimikolwiek koalicjami tego forum jest bezprawne i bedzie scigane z
                > cala surowoscia prawa.

o kuuuuuu#$%^!a, znowu straszą sądem ;-))))))))
    • Gość: Locutus Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.12.03, 15:01
      Przed dwunastą (chyba około 11:30) na Nowym Kleparzu widziane stado...
      DZIEWIĘTNASTEK. Dwa tramwaje tej linii jednocześnie podjechały na przystanek w
      kierunku Krowodrzy G.

Na jednej z brygad czternastki za kółkiem cycata blondyna o dość przyjemnej
      twarzy - z wrażenia aż nie popatrzyłem na tabliczkę... kto to mógł być? Miss
      ujastkowic?

Pozdrawiam!
      LOKI
      • adas29 To NIE była Miss Ujastkowic 22.12.03, 15:12
        Miss Ujastkowic nie jest cycatą blondynką (okropnie źle się to kojarzy i nie
        pasuje do tej kobiety takie określenie).
        To dama !!!, która ma swoją klasę i styl.
        Ma w sobie coś z Kleopatry.

BTW - Dziś sunęła na 1-03 (394+395) na zmianie rannej.
        • Gość: mouset Re: To NIE była Miss Ujastkowic IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 24.12.03, 12:04
          Czyli mamy cycatą wicemiss
          • Gość: ADAŚ Cycata Vice-Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:52
            Chętnie ją poznam hahahaha
            • Gość: mouset Re: Cycata Vice-Miss IP: 217.96.109.* 24.12.03, 21:52
              Hehe róg obfitości, a nawet dwa rogi
              • Gość: Locutus Arbuz Obfitości IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.12.03, 06:06
                Rogu to nie przypominało, bardziej arbuza :-P

Pzdr.
                LOKI
                • mouset Re: Arbuz Obfitości 25.12.03, 18:21
                  A może wielka głowa?
    • adas29 Ujastkowickie roszady 22.12.03, 21:30
      Wczoraj był widziany skład 413+412 na "21". Mogę się domyślać, że powstały tym
      samym 410+411 i 415+414. Teraz pytanie. Co z dwoma ufokami, bo np. 408+409 był
      na "9" bodajże. Czy cosik wiadomo?
      • pavlack Re: Ujastkowickie roszady 22.12.03, 21:34
        Nie powstały, 415 jest w Hucie na SO2 i coś przy nim dłubią (jakieś prace
        blacharskie czy coś, nie przyglądałem się dokładnie).
        • Gość: ADAŚ Re: Ujastkowickie roszady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 21:52
          Aha.
          Mam jednak nadzieję, że zamiast ich złączą 488+489+490 i 407+408+409.
          Natomiast 410+411+412 i 415+414+413 połączą dopiero wtedy kiedy zostaną
          zmalowane reklamy. Trochę szkoda Franke, ale może tak jak przed Sylwestrem
          ubiegłego roku odnowią ją ale na innych składach np. 422+421 i 378+379.
    • Gość: ADAŚ Przed chwilą w "Kronice" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 21:54
      mówiono o podpisanej dziś umowie MPK z Solarsiem.
      Twierdzą, że w marcu ma wyjechać pierwsza sztuka.
      • Gość: ewetx Re: Przed chwilą w "Kronice" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:40
        Jak w marcu przecierz 4 szt mialy byc juz w styczniu
        • pavlack Re: Przed chwilą w "Kronice" 22.12.03, 22:57
          Nic podobnego. Ma być conajmniej 15 sztuk do 30 czerwca 2004, a reszta do 15
          grudnia 2004.
          • Gość: mouset Re: Przed chwilą w "Kronice" IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 24.12.03, 12:12
            Stawiam na 502 jako pierwszą obsługiwaną nimi linię, niech tradycji (linia C)
            stanie się zadość
    • kuba203 Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 22:30
      Ok 18:10 awaria składu 582+580 na linii 37 w kierunku Szopienic na Rynku w
      Katowicach :)) Trochę śmierdziało i zablokowały się hamulce szynowe, pojechał
      do zajezdni po odblokowaniu luzowników.
      Poza tym, ok 17:40 była jakaś kolizja na skrzyżowaniu Al. BOWiD i Armii
      Krajowej w Chorzowie, 7 jeździła na Rynek :)
      Z reklam widziane podpaski Always na 719+720, wagon 811 obklejony...
      mikołajami (obleśne) oraz towarzystwo ubezpieczeniowe DAS na jakimś 102Na. W
      wagonie 954 powiewały świąteczne łańcuchy choinkowe i bańki, chyba się komuś w
      zajezdni nieźle nudziło :D
      DK511 na 121 :))
      • Gość: Meg Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:32
        Rany naprawdę podpaski Always?! Adaś będzie w siódmym niebie hihihi

Pozdrawiam
        Meg
        • kuba203 Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 22:43
          Gość portalu: Meg napisał(a):

> Rany naprawdę podpaski Always?! Adaś będzie w siódmym niebie hihihi

Oby się tylko nie zdołował, że tam już są a u nas jeszcze nie ;))
          • Gość: Meg Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:46
            Jezu niedoczytałam, że to w Katowicach hihih
            Ale przynajmniej Katowice są bliżej niż Warszawa....
            Więc Adaś nie martw się Always się zbliżają, powoli ale się zbliżają :-D

Pozdrawiam
            Meg
            • kuba203 Re: Widziane 22.12.2003 22.12.03, 22:53

> Jezu niedoczytałam, że to w Katowicach hihi

;))

> Więc Adaś nie martw się Always się zbliżają, powoli ale się zbliżają :-D

Powoli, ale always ;))
          • Gość: Locutus Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 23.12.03, 03:40
            A co, Adaś używa podpasek Always? ROTFL

Ehh... ale umiejętność czytania ze zrozumieniem naprawdę w naszym narodzie
            zanika :-(

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: Meg Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:51
              Gość portalu: Locutus napisał(a):
              > Ehh... ale umiejętność czytania ze zrozumieniem naprawdę w naszym narodzie
              > zanika :-(

Hahahaha bardzo zabawne...
              Co to może dzień obrażania Meg? Od Ciebie już drugi raz dzisiaj...
              Dobra jak coś macie do mnie to mówcie, dzisiaj najwyraźniej jest moje święto :-(

Pozdrawiam (ale nie Ciebie Loki :-P )
              Meg
              • Gość: Locutus Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 24.12.03, 04:56
                Prawda w oczy kole? ]:->

żadne obrażanie, przecia wiesz, że Cię uwielbiam!

Cmok!
                LOKI

• Gość: Meg Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 11:56
                  No więc jeżeli mnie uwielbiasz to czep się kogoś innego... :-)
                  I nie pisz bzdur typu jesteś paranoiczką czy coś tam jeszcze oki?

Pozdrawiam
                  Meg
                  • Gość: Meg Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 14:50
                    > I nie pisz bzdur typu jesteś paranoiczką czy coś tam jeszcze oki?

Choć musze powiedzieć że świąteczna gorączka tak mi sie udzieliła, że chyba to
                    juz podchodzi pod paranoję :-D
                    Więc Loki (drugi paranoik po mnie) ma trochę racji :-)
                    Ale szybko mi to przejdzie... Mam nadzieję... :-)

Pozdrawiam
                    Meg
                    • Gość: Locutus Black Sabbath - Paranoid IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.12.03, 06:07
                      Wielkie cmoxxx, Moje Najsłodsze Smagurzątko!!!

I nie gniewaj się już!

Pzdr.
                      LOKI
                      • Gość: Meg Aerosmith - Crazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 09:57
                        No już się nie gniewam... :-)

Pozdrawiam
                        Meg
                        • Gość: Locutus Marduk - Christraping Black Metal IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.12.03, 00:44
                          A to dopszsz...

CMOXXX!
                          LOKI
    • Gość: tadetx Re: Widziane 22.12.2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:54
      Czy ktos ogladal-jechal przez 3-maja
      • Gość: ADAŚ Widziane 22.12.2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:49
        Ja widziałem aleję wraz z pętlą.
        No fajna, fajna.

Czekam teraz na Kalwaryjską i Kapelankę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka