Gość: cc IP: *.ghnet.pl 30.07.09, 07:07 Świetny pomysł, ma Pan mój głos mojej rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artek Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 07:33 Gowin z Kracikiem ?. No,to może wygrać ! Oby się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feris Brawo! IP: 195.42.249.* 30.07.09, 07:41 Kompetencje i charyzma. Mam tylko jedną prośbę do Pana Jarosława Gowina - proszę się nie angażować w tematy typu aborcja i in vitro. Nic dobrego z tego nie wyniknie a głosów szkoda. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imd każdy byle nie Majcher IP: 82.177.125.* 30.07.09, 07:46 Po co w kółko jak mantrę powtarzać, ze Majchrowski jest tak silny, ze nikt go nie pokona? Słyszę to juz od kilku lat. Tego gościa powinno sie rozliczyć przede wszystkim z kilku przedsięwzięć: z dziurą pod Rynkiem Głownym na czele, czy wydawania miejskiej kasy na prywatne w gruncie rzeczy stadiony. Moim faworytem na prezydenta byłby profesor Jajszczyk - niestety nie kandyduje. Co do Gowina - fakt dyskutowanie o aborcji i in vitro mu nie pomaga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: każdy byle nie Majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:32 Majchrowski jaki jest, każdy widzi. Jeśli jednak PO wystawi Gowina, to znowu wygra, chyba że pokona go jakiś oszołom z PiS czy innego Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: każdy byle nie Majcher IP: *.chello.pl 30.07.09, 16:30 Kogo ta partia ma niby wystawic, jak nie G/K? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: każdy byle nie Majcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:14 K, ale nie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypod Re: he he he IP: *.com 30.07.09, 21:13 hehehe Ale sie komuchy wystraszyly! Skonczy sie Majchrowski i dopiero wyjda brudy, przy ktorych Tajster i motelkrak to bedzie pikus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:43 miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,5006284.html miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,6763310,Sad__Prezydent_Krakowa_musi_przeprosic.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspak Re: he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:50 www.youtube.com/watch?v=f0oS65RM7gg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepsze Re: he he he IP: 89.174.214.* 31.07.09, 00:52 www.youtube.com/watch?v=Z5wH9zEcgyg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Brawo! 30.07.09, 10:18 Ma udawać , że jest inny niż jest ? Dla głosów ? Żeby po wygranej docisnąć śrubę ? To się chyba nie uda, bo juz wszyscy wiedzą czego sie po Gowinie spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.chello.pl 30.07.09, 07:46 Boze chron krakow przed tym gosciem ,reszta majatku gminy dostanie sie kosciolowi nie nadaje sie na prezydenta warszawka chce nam postawic swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feris Inwestycje Majchrowskiego przyśpieszają! IP: 195.42.249.* 30.07.09, 07:49 do roku chce dociągnąć tramwaj do swojej KSW... Prokuratura czeka , nie uciekniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kośmider na prezydenta IP: 77.236.0.* 30.07.09, 08:06 To najlepszy kandydat z możliwych, kompetentny, umiarkowany i nasz krakowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Jajszczyk byłby najlepszy IP: 77.236.0.* 30.07.09, 08:38 Pomysł drużyny jest beznadziejny. Dała tego przykład Wisła, gdzieś tam w Inflantach. Natomiast zespół ;Jajszczyk -kandydat na prezydenta z jego zastępcami: Kracik -inwestycje, Kosmider -finanse byłby bardzo interesujący. Ale pomysł umrze śmiercią naturalną bo grupa skupiona wokół dzielnicowej radnej Katarzyny Matusik -Lipiec i jego męża Grzegorza Lipca będzie robiła wszystko aby Majchrowski miłosiernie nam nadal panował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Jajszczyk byłby najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:37 Też uważam, że Jajszczyk byłby najlepszy. To jednak za porządny człowiek, żeby dostać się na listy wyborcze. Chętnie głosowałabym na Kracika, ale jeśli będzie dostępny tylko w dwupaku z Gowinem, to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyTeodor Re: Jajszczyk byłby najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:18 Teodor, zmień leki, te Ci szkodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawel Re: Kośmider na prezydenta IP: 62.121.135.* 30.07.09, 11:04 Kośmider???? On dla prywaty (mieszka obok) blokuje budowę Nowoobozowej (VIII pułku ułanów), bo mieszka obok i dlatego są takie gogantyczne korki na Ruczaju. Jego obchodzi tylko prywata. Co on załatwił dla miasta???? Kompletnie nic. Już lepszy byłby choćby Barczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Kośmider na prezydenta IP: *.cba.pl 30.07.09, 11:22 Prywatą to pachnie twój post mości wawelu. Z uczciwością też nie ma nic wspólnego, bo Kośmider mógłby być wzorem radnego nie tylko w skali Krakówka. Odpowiedz Link Zgłoś
radnybk Kłamcy w odpowiedzi jeszcze raz ! 30.07.09, 16:46 Kłamstwa trzeba od razu pokazywać , więc chcę koledze z IP: 121.135. xxx jednoznacznie powiedzieć, że kłamie. Zawsze byłem za zmianą rozwiązań na Ruczaju, za budową ulicy 8 pułku Ułanów(dawniej Nowoobozowa), sam forsowałem przyjęcie miejscowego planu , sam forsowałem porządkowanie spraw własnościowych i proponowałem poprawki do budżetu. Robiłem to bo mieszkam w okolicy i mimo oporów mieszkańców na Polanie Żywieckiej uważam te rozwiązanie za jedyne możliwe . Proszę więc nie kłamać bo to jest sprawa powszechnie znana. Osobny problem to skąd wziąć pieniądze na tą inwestycję ale i tu jest pomysł . Co załatwiłem dla miasta ? W sumie niewiele,byłem głównym autorem powstania Krakowskiego Holdingu Komunalnego , który dał w sumie ponad 100 mln oszczędności , bez sięgania do kieszeni mieszkańców , z paroma mądrymi radnymi udało się wdrożyć reformę czynszów i znaleść pieniądze na remonty budynków a także wsparcie elewacji . To tyle z ostatnich spraw , kolega radny wawel/gosc itd z sąsiedniej dzielnicy pewnie ma więcej dużych sukcesów , mnie to musi wystarczyć Bogusław Kośmider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Kłamcy w odpowiedzi jeszcze raz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:53 A może Pan Radny podciągnął się trochę w ortografii?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Kłamcy w odpowiedzi jeszcze raz ! IP: 69.162.64.* 30.07.09, 21:21 Moze szybko i z emocjami, Ale przynajmniej nie wstydzi sie rozmawiac na forum z ludziskami szaremi. Szanuje takie postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kłamcy w odpowiedzi jeszcze raz !-a moze dwa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 22:28 Dlaczego "radnybk" nie wsPOmina o banku w ktorym pracował i który obsługiwał Gmine Krakow jak równiez przemilczał słynny Raport Burkata i Bubuli,ktory "wylądował" w prokuraturze z POminięciem Rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Kłamcy w odpowiedzi jeszcze raz !-a moze dwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:05 www.bankier.pl/wiadomosc/BWR-S-A-Raport-biezacy-prowadzenie-rachunku-Gminy-Miasta-Krakow-106293.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktokogo.pl a skąd się bierze te 100 mln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 23:09 oszczędności .. jest na to jakiś algorytm czy jest to wartośc generowana metodą " a wpiszmy 100 mln bo to fajnie wygląda" .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałamaż Re: Kośmider na prezydenta IP: 89.174.214.* 30.07.09, 11:06 Taki trójkąt jasnych i pozytywnych postaci może coś zmienić w tym Krakowie, któremu za prezydentury Majchrowskiego nic nie wychodzi. Nie bardzo mi jedynie pasuje pani Jantos, nie wiem czy ona coś wnosi w tę ekipę, ale generalnie pomysł świetny i chyba jedyny sensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 08:36 Czyli co? w rubryce gdzie mamy postawić kratkę będzie Gowin/Kracik? Żartuję...ale nic z tego dobrego nie wyjdzie, a takie artykuły mówiące jaki to Majcher jest wielki tylko wpływają na to, że ludzie myślą: kurde, tyle narobił dziadostwa, a i tak nie ma na niego mocnych...i nie pójdą nawet do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
cartahena Tylko nie Gowin! 30.07.09, 08:40 Jeszcze pozostale osoby bym zaakceptowala na wiceprezydentow, ale Gowin jest nie do przyjecia. Mimo, ze glosowalam na niego w wyborach parlamentarnych. Wiecej tego bledu nie popelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hawker111 Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim 30.07.09, 08:56 Wreszcie jakiś sensowny pomysł PO. Gowin z Kracikiem, wsparty innymi merytorycznymi ludźmi to duża szansa. Mogą wygrać. I mogą lepiej rządzić Krakowem niż Majchrowski z Trzmielem, Lęcznarowicz czy Starowiczem, że nie wspomnę świetlanej pamięci najlepszego dyrektora - Jana T. Najwyższy czas zmienić tą nieudaną ekipę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:39 Rządy Gowina będą polegały na tym, że odda czarnym resztę Krakowa (tę, która jeszcze do nich nie należy) i jeszcze im dopłaci z pieniędzy podatnika. A na Rynku będziemy mieć co niedzielę wystawę antyaborcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim 30.07.09, 12:14 A macie tam jeszcze coś do oddania ? Może juz tylko została władza do przekazania w ręce Dziwisza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 17:44 to wystawmy Rasia i jego brata, kumpla Dziwisza :) to dopiero beda przekrety! Gowin to raczej podpadl Kosciolowi ostatnio i trudno mu bedzie wygrac w Krakowie. Majchrowski moze sie jednak nie zdecyduje kandydowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:00 No to rzeczywiście mamy wybór: agenci Watykanu albo agenci Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim IP: *.chello.pl 31.07.09, 12:24 Ludzie, wy macie jakas obsesje? Jakos mam wrazenie, ze malo (jesli w ogole) jest katolikow uwazajacych innych za agentow Lucyfera dajmy na to.. a w druga strone wydaje sie byc wrecz przeciwnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Gowin z Kracikiem mogą wygrać z Majchrowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 10:59 Na jakim świecie Ty żyjesz? Katolicy w Polsce uważają za agenta wrogich sił każdego, kto myśli inaczej niż oni. Tych wrogich sił jest w katolickich głowach mnóstwo - od SB, PZPR i KGB po międzynarodowy spisek żydowsko-masoński, który chce wyludnić Polskę poprzez narzucenie homoseksualnego stylu życia ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
povilas74 Re: Tylko nie Gowin! 30.07.09, 09:17 Gowin - fatalny pomysł. Tu trzeba kogoś do roboty, a nie komisarza ideologicznego. Etyka seksualna - zwłaszcza skrajna - nie powinna wchodzić w zakres obowiązków prezydenta milionowego europejskiego miasta (no dobra, milionowego miasta leżącego na skraju Europy:)). Posła Gowina szanuję, bo wydaje mi się autentyczny w swoich skrajnych poglądach i działaniach, a to cnota w polskiej polityce rzadka. Prezydentem byłby w moim przekonaniu złym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gowin!?!? Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: 85.128.7.* 30.07.09, 08:57 właśnie stracili mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feris a może coś konstruktywnego? IP: 195.42.249.* 30.07.09, 09:34 kto jak nie oni, czekam na nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna 30.07.09, 09:00 Nie jest to grupa oszołomów z Powiatu. To ludzie o jakimś, ważnym dorobku, mający szanse wygrać w pojedynku z Imć Prof. Majchrowskim i Jego Szkołą /już Akademią w której można Kupić Sobie Wykształcenie/. Szanse niezbyt duże ale jeżeli nasza powiatowa PO postrzegana będzie jako "zaplecze kościoła", "jaka grupka ludków zaglądająca krakowianom pod kołderkę" to szanse jeszcze zmaleją. Jeżeli P, Gowin napomknie o zapłodnieniach i tym będzie się zajmował zamiast "...gospodarka, głupcze..." ...to, to mi jest obojętne kto na nas będzie janosikował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feris Gowin/Kracik kontra Majchrowski/Tajster IP: 195.42.249.* 30.07.09, 09:06 To będzie prawdziwy pojedynek! Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna 30.07.09, 09:30 Suuuuuper, jeszcze tylko, a może przede wszystkim, Kardynał Dziwisz na prezydenta !!! Z tą ekipą zdziała cuda. Wsparcie Kościoła - przecież tyle działek w Krakowie do oddania tej instytucji. Dziwisz, Gowin-in-vitro, Kracik- Kręcik... Aż się w głowie Kraci ! Piątka z ... Placu Wszystkich Świętych. Tylko czy Niepołomice puszczą Kracika ?! Taka strata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudynieczerwony indyk myślał o noedzieli . . . IP: 83.238.175.* 30.07.09, 09:30 a w sobotę łeb ......Pytanie,kto jest szefem klubu Rady miasta Krakowa? Platforma ma problem z obsadzeniem tak prostej funkcji lecz istotnej a myśli jedynie jak pokonać Majchrowskiego .Szkoda głowy. Do tego wystarczy Schetyna.Prezydenta miasta trzeba wygrać dla dobra mieszkańców i rozwoju miasta! ! !To jednak jest za trudne,w czwórkę można zagrać w .....pokera i załatwić swoje interesy.Go tego jeszcze robić dym bo będzie zaciemniał obraz a do tego jest PiS i wszystko można na niego zwalać i oskarżać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudynieczerwony i dotego ten sosik IP: 83.238.175.* 30.07.09, 09:34 ,,tajny plan w tytule. Uwaga,uwaga nadchodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Talib Gowin? Znakomicie! 30.07.09, 09:39 Profesor Majchrowski ma reelekcję w kieszeni jeśli PO wystawi Gowina, którego zwycięstwo byłoby oddaniem Krakowa na pastwę kościelnych interesów i zatrzymaniem procesu inwestycyjnego w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Kracik! Tylko Kracik!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:49 Jeśli wybierzemy kogokolwiek innego, to w Krakowie będzie nadal tylko marazm. A wystawiając Gowina, PO odda kolejną kadencję Majchrowskiemu. Podobnie jak to zrobili poprzednio wystawiając Szczypińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Kracik! Tylko Kracik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:21 Też tak uważam. Z tym, że teraz może wygrać ktoś trzeci, bo wielu krakowian, którzy ostatnio poszli zagłosować w drugiej turze nie tyle za Majchrowskim, co przeciw Terleckiemu, powie, że ma gdzieś takie wybory i zostanie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kracik! Tylko Kracik!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.09, 22:24 A jeszcze rok temu p. Gowin twierdził publicznie, że marzy mu się Kracik jako prezydent. Okazuje się, że i jemu widmo władzy przewróciło w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platfus Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: 195.95.182.* 30.07.09, 10:01 Oświadczam, że nie zagłosuję na żadna listę na której jest Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholas Urfe Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.compower.pl 30.07.09, 10:09 Gdy Gowin zostanie prezydentem tego miasta, wynoszę się do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.chello.pl 30.07.09, 16:32 ty zdrajco..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutniskowiec Tajny plan wyborczy PO i jego melina w gagach IP: *.2.20.195.pp.com.pl 30.07.09, 10:11 Lukratywni i wiecznie aktywni w demolowaniu magicznego centrum Krakowa. Przyjdź na Groble i zobacz krzaczane meliny są tanim rtozwiązaniem przed ogrodzeniem trawnika zamiast boisk dla dzieci. Darmowe kible dla nalewkowych pod oknami normalnych ludzi. AsikTomasik!Po PO tylko tornado!Każdy z tych panów ma mały brąz z tyłu za sobą.chory Kraków potrzebuje kija i pałki aby złodzieje z epicentrum znaleźli się na swoim kakanym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sh Sranie w banie IP: 193.201.167.* 30.07.09, 10:12 Jak przyjdą wybory i tak na Kraków spadnie desant polityków "do upchnięcia". Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 U centusiow zawsze powiewa dulszczyzna 30.07.09, 10:19 i stad Gowin.Moze wreszcie wybuduje w Krakowie kanalizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: U centusiow zawsze powiewa dulszczyzna 30.07.09, 12:27 grisza14 napisał: > i stad Gowin.Moze wreszcie wybuduje w Krakowie kanalizacje. Czyli wpuści nas w kanał? Niedoczekanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna 30.07.09, 10:21 I co, tetrawirat wprowadzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:21 To proste. Majchrowski ma KSW Gowin ma WSE im. Tishnera. Poprostu konkurują i nic dobrego dla miasta z tego nie będzie jeśli Gowin na tej złości chce wygrać z Majchrowskim. Prywatne pojedynki załatwiajcie sobie panowie po pracy a od miasta z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:29 Chciałam głosować na Kracika, ale jeśli ma on być wiceprezydentem w ekipie katopsychola Gowina, to zostanę w domu. I pewnie skończy się jak ostatnim razem - ponieważ PO zawaliła sprawę, musieliśmy w drugiej turze wybierać między Majchrowskim (jaki jest, każdy widzi) a Terleckim (PiS-IPN, ksywa "Pawka Morozow"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.chello.pl 30.07.09, 16:33 hmm, bardzo merytoryczny argument, co ma jego "katopsycholstwo" do kompetencji jako prezydenta miasta? to ze go nie lubisz, to nie znaczy, ze nie moze sie okazac sprawnym administratorem..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:44 Dobry administrator musi mieć racjonalny umysł, a katopsychol takowego nie ma, bo gdyby miał, to nie byłby katopsycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna IP: *.chello.pl 31.07.09, 12:26 swietny argument, you made my day :D Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna 30.07.09, 22:15 Gość portalu: mi napisał(a): > a Terleckim (PiS-IPN, ksywa "Pawka Morozow"). przypominam, że Terlecki od lat znany jest jako "Pies" :) Odpowiedz Link Zgłoś
freeskawiniak Tajny plan wyborczy PO: Gowin i jego drużyna 30.07.09, 10:49 Gowin nie bo to będzie kolejna mieszanka profesorsko-księżowska z której Kraków jest znany,tak dla Kracika pod warunkiem że wystartuje samodzielnie NIE ZAUFAM ŻADNEJ PARTII !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś