zbigniew74 30.12.03, 14:39 Jak za dawnych lat:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen od kiedy sabbin sie do mnie podwala... 30.12.03, 15:14 jest rzeczywiście weselej... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: no ba! 30.12.03, 15:19 tomcrac napisał: > to takie drgawki przed zejsciem ;) peteen nie schodź ! please !!!!!!!! może za rok, dwa, ale jeszce nie schodź napisz coś - please - posmiejemy się !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ciotuniu, rodzina zawsze razem ! 30.12.03, 15:22 aha, na mszę za ciebie też już daliśmy... ;c) ps. a może byś tak uważniej czytał, kto co napisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Forum odzylo...jest jak dawniej... 30.12.03, 18:45 ...a nawet fajniej; Kiedy slysze te mloda ferajne, To wszystko u nich jest - fajne. Fajny jest Proust, Bethoven I Bach, Wakacje sa fajne, Plaza I piach. Fajna jest Toska I Toski kuzynka, Fajny jest wierszyk bez kropki i przecinka, Fajna jest guma mietowa do zucia, Fajne sa botki I wielkie uczucia. Fajne sa sztuczki grane przez Szajne, A "Tredowata" I "Hamlet"? tez fajne. Fajny jest Dali I "Doktor Mabuse", Fajne lanndrynki na wage luzem, Fajne sa loty do Ksiezyca I fajna jest "nasza geografica". Wszystko doslownie moze byc fajne. To jest to slowko nadzwyczajne Do wyrazania mysli chytrych... Wiec slowo klucz? Skad,raczej wytrych! Gorzej,ze rozne stare pryki Tez w mlodziezowe brna nawyki I sadzac,ze sie odmladzaja, Co tylko da sie zafajniaja. Nie ominelo to takze mnie. Fajny ten wierszyk jest,no nie? To Ludwig Jerzy Kern "Wlasciwe slowo na kazda okazje" Tak z ciekawosci czy teraz to slowo nie ustapilo slowu "kul"? Pamietam,bo dawno,dawno temu w Krakowie i na Kazmirzu bylo tyz takie slowo fajne czyli kul,mianowicie "w pyte"! I bylo ono znane tylko u nas.Reszta Lechistanskiej mlodziezy nie kapowala co ono znaczy. Zbigniewie pamietacie te czasy? Bywalo w pyte,nie? ozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: Ale forum odżyło:) 30.12.03, 19:08 miło :) chwilę mnie nie było, a tu taka odmiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przestań, jazda jest fajna... 30.12.03, 23:12 wiem, że ci żal tego czegoś z austrii, ale sam sobie winien... wlazł nieproszony do naszego czystego salonu w swoich usyfionych walonkach, tego nie lubi żadna gospodyni... nawet zbiorowa... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no, nie złość się już... 30.12.03, 23:23 oki, idę od kompa, bo popuszczę ze śmiechu... ale mieliśmy z pogromcą ubaw... niektóre teksty są bomba ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili hehe IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:29 cytujac Zbigniewa, "jak za dawnych lat", smiesznie jak czasem wpadnie taki debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 e tam.. jutro bot wysprzata IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:12 czasem przychodza takie momenty. jest smiesznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: Ale forum odżyło:)szczególnie dwa wątki:( 02.01.04, 14:43 Tak, odżyło, ale ktoś w tym wybitnie dopomógł :( Apeluję jak Rudi Shubert: "Panie w niebieskim czepku, prosze nie drażnić debila!". O to samo proszę peteena, który najpierw świetnie się bawi, a potem apeluje o bana. Oczywiście nie dla siebie :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 bot IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 17:42 bot, ja cie nie rozumiem:) przeciez ani petent ani ja nie zlamalismy regulaminu... chyba:) jechalismy po debilu z austrii, ale to on klal, wyzywal itd.. what is the point?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen sprawa jest taka... 02.01.04, 20:29 że admin przyślepawy na jedno oko jest... zostawił prawie wszytkie bluzgi debila, a jak pojawiło sie słowo gej, to wyciął cały wątek, taka to u niego politikal korektnes... było nie brac urlopu, tylko reagować od razu, ech, nasz bot coraz większy kiepszczak jako admin... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: sprawa jest taka... 02.01.04, 20:33 admin jest okrutny jak nie wiem co. :( Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: sprawa jest taka... 03.01.04, 02:02 "jechalismy po debilu z austrii, ale to on klal, wyzywal itd.. what is the point?:)))" "zostawił prawie wszytkie bluzgi debila, a jak pojawiło sie słowo gej, to wyciął cały wątek, taka to u niego politikal korektnes..." Ręce opadają w starciu z taką logiką. :-| "TO ON". Bardzo proszę wszystkich, którzy mają władzę nad swoimi mózgami: jeśli zależy wam, żeby to forum było miłe, spokojne i często odwiedzane - tak jak w ostatnich dniach - nie prowokujcie podobnych scysji z mądrymi inaczej. Wątki-pyskówki będą lądować na oślej ławce z całą zawartością. Odpowiedz Link Zgłoś
vacare drogi das_bocie.... 03.01.04, 07:56 Forum krak przyyciąga Petten, skks, trudny2002, to_ya itp. nie debil! Ja jestem gościem z daleka ibardzo lubie to forum, może debilowi "cofnąc" paszport. Stsujesz odpowiedzialność zbiorową, "pachnie" to mininą epoką. pozdrawiam bardzo serdecznie :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: sprawa jest taka... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 11:29 to co, zbanujesz nas we trojke?:)) wlasciwie we dwojke, bo peteen zmienia ip ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: sprawa jest taka... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 11:32 nawiasem mowiac jestem pod wrazeniem gdzoin, kiedy sie tu wpisujesz:))) a co powiesz na taki watek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=9896663 Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Skks ujął by to tak.... 03.01.04, 12:29 W moim wieku już tyle snu nie trza...hihihi ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen bot, hallo, jest tam kto ? 03.01.04, 16:16 bo odnoszę wrażenie, że nie... wpada jakiś fiut z austrii, przez nikogo nie proszony i zaczyna: polacy to złodzieje, swołocz, obcinać im ręce, a kiedy brnie w to dalej i dwóch z nas zaczyna zabawę bez bluzgów, a on nas dalej sobaczy, to ty masz do nas pretensje ? a weźże się puknij w głowę... a może bycie adminem trochę za mocne dla ciebie, hę ? ciebie już zapomną, a peteen i mikołaj7 dalej będą pisać na krakforum - bo to my, a nie ty, stanowimy o jego obliczu... ps.a wątek o złodziejach wisi sobie w najlepsze, żenada... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
vacare peteenie to nie "fioot", to "fioocica"... 03.01.04, 16:34 ona chyba troche zazdrosna! :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Dzisiaj za to agonia... 31.12.03, 18:40 Dziewczyny przyklejają rzesy, kleją pazury, kręcą papiloty a Panowie co robią? :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen o 12 w nocy też będziesz pisac ?... 31.12.03, 19:34 aha, sabbin też robi sie na bóstwo, rzęsy, pazurki, ondulacja... te sprawy... to i ja spadam, szukac go (jej ?) wśród balangowiczów rynkowych... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: o 12 w nocy też będziesz pisac ?... 31.12.03, 20:13 raczej nie, nie jestem przecież cyborgiem:) :*) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wstajemy,wstajemy... 01.01.04, 12:35 vacare napisał: > już na pozycji! > :) > vacare 9:45? Zuch dziewczyna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wstajemy,wstajemy... 01.01.04, 18:52 vacare napisał: > lata praktyki... > :) > vacare Mimo wszystko jestem pod wrażeniem :) PS. Też przez lata wstawałem przed piątą aby zdążyć na basen. Ale już nie wstaję... (i za karę nie pojechałem na olimpiadę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Wstajemy,wstajemy... 01.01.04, 20:39 A to ciekawe? z tą olimpiadą. :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wstajemy,wstajemy... 02.01.04, 12:40 Dawno to było... Olimpiada przegrała z laryngologią... :( Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Wstajemy,wstajemy... 02.01.04, 14:47 aand napisał: > Dawno to było... Olimpiada przegrała z laryngologią... :( dlaczego, ale wiele osób wygrało, większy pożytek z Ciebie. :) pozdrawiam (dbaj o gardło);) vacare > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wstajemy,wstajemy... 02.01.04, 17:17 > dlaczego, ale wiele osób wygrało, > większy pożytek z Ciebie. > :) :) Dziękuję, ale nie jestem laryngologiem. Diagnoza l. zaleciła zarzucić pływanie... > pozdrawiam (dbaj o gardło);) > vacare :) Problem dotyczył nosa... A zresztą, nie lepiej to porozmawiać o czymś przyjemniejszym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Wstajemy,wstajemy... 02.01.04, 19:01 zdecydowanie lepiej, jestem za. :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wstajemy systemie Windows... ;) 03.01.04, 20:10 > zdecydowanie lepiej, jestem za. > :) > vacare Możemy porozmawiać o psujących się kompach - idealnie nie w porę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Wstajemy systemie Windows... ;) 03.01.04, 22:35 to nie jest dla mnie problem, :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7.. Re: Wstajemy,wstajemy... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 13:34 ja bylem na nogach od osmej rano.. rzadko mi sie zdarza, ze po kilku godzinach nie mam sily juz spac....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacare Re: Wstajemy,wstajemy... 01.01.04, 13:39 załozyłeś pewnie "nowe baterie" :) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil RADA DLA... IP: *.utaonline.at 03.01.04, 16:24 vacare,peteena i spolki : polecam wam forum "NIEPELNOSPRAWNI". ale sie ubawilam czytajac te bzdety. do ktorej klasy chodzicie? z pisania wynika ze najwyzej do VII. piszcie dalej,nudze sie i poczytam sobie a moze i odpisze. cieszycie sie? sciskam was mocno wasza ciotka z salzburga Odpowiedz Link Zgłoś
peteen już ci się żółcią nie odbija ?... 03.01.04, 16:39 żenujący pochodzeniowcu... takich jak ty nasze forum trawi tak szybko jak ogórki kiszone zapijane zsiadłym mlekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca debili co za mlot, buehehe IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 17:03 siodma klasa..? nie ma juz takich.. chyba, ze ktos z twojej rodziny jest niepelnosprytny i idzie innym programem, moze stad masz te "niusy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: co za mlot, buehehe IP: *.utaonline.at 03.01.04, 20:48 ale kretynizmy tu wypisujeta. pomylilem sie co do VII klasy? przepraszam ,przecenilem was, ok. najwyzej VI a i to w miasteczku powiatowym. czekam na dalsze uwagi, nic mnie tak nie podnieca jak czytanie tych wypocin paru napierdzianych do srodka matolow.cmok w krok Odpowiedz Link Zgłoś