Gość: Sidh77 IP: *.devs.futuro.pl 02.09.09, 18:34 Może to i lepiej. Mam wrażenie że pan Bednarz ostatnio nie miał nosa do transferów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guru133 Bednorz był potrzebny Wiśle jak na wacku pryszcz. 02.09.09, 18:57 Niech wraca do Legii, bo im taki Bednorz ani zaszkodzi ani pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Koniec Jacka Bednarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 19:39 "Bednarz lubił także dzielić dziennikarzy. - A skąd mam wiedzieć, że pan to pan? - atakował przedstawicieli mediów, gdy próbowali z nim porozmawiać. Niektórym dziennikarzom potrafił dawać trwający kwadrans wykład o rzetelności, a pozostałym bez problemu odpowiadał na pytania". Panie Piotrze, jeśli pan był jednym z tych, którym pan Bednarz robił wykłady, to miał rację. Przynajmniej on miał klasę, panu jej jednak zabrakło przy pisaniu tego "artykułu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekhorace I dobrze sie stalo... IP: *.range86-138.btcentralplus.com 02.09.09, 19:52 bo skoro trener odpowiada za wyniki musi odpowiadac za transfery, tylko wtedy bedzie mozna wpelni ocenic jego prace Odpowiedz Link Zgłoś