sabbina 04.01.04, 19:18 a pisałam, prosiłam inwestowac w Krakchemię ? zysk w miesiąc 30 % gielda.onet.pl/0,80,31,spolki.html ja zarobiłam, a wy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofilo Re: Giełda, Giełda, Giełda 04.01.04, 21:00 Kupiłem Netię 26 11 03 i też się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Giełda, Giełda, Giełda 04.01.04, 21:21 26 listopada był "dół". Więc albo faktycznie kupiłeś wtedy Netię - gratuluję, albo marzysz... ja w każdym bądź razie do kupna Krakchemii zachęcałam od września jeszcze jak była po 8 zł (obecnie jest po ponad 12 zł), co możesz sprawdzić w postach na tym forum poddpisanych przeze mnie ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Giełda, Giełda, Giełda IP: *.chello.pl 04.01.04, 23:04 Sabbinie a ile ci mama daje kieszonkowego? -- eee Odpowiedz Link Zgłoś
teofilo Re: Giełda, Giełda, Giełda 05.01.04, 00:12 mam za mało kasy żeby pozwolić sobie na marzenia (i za dużo dzieci) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee [...] IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
teofilo Re: Giełda, Giełda, Giełda 05.01.04, 09:40 Gość portalu: eee napisał(a): to se zawiąż.albo uzywaj Sabbina. eee potrzebujesz zapewne pomocy dobrego weterynarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijar Jajo Jajo Jajo IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.01.04, 23:06 Dam ci dobra rade, Sabbina. Chcesz zarabiac wiecej, zacznij sprzedawac jaja (najlepiej wlasne) news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/2510393.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee [...] IP: *.chello.pl 04.01.04, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler A teraz poleca w dol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 10:35 to teraz patrz jak pieknie polecą w dol watpie aby udalo ci sie je sprzedac z duzym zyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijar Re: A teraz poleca w dol IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.01.04, 10:52 on(a) juz je sprzedala z duzym zyskiem, on(a) jest ruchliwsza niz zywe srebro Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Oj dzieciaki, oj maklerze ...:))) 05.01.04, 13:09 piszesz, że polecą w dół ? że je nie sprzedam, bo nie będzie płynności ? no to zobacze Se makler na dzisiejsze notowania ! Dziś Krakchemia znów 10% do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler sabbinko no wiec musze bardziej merytorycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:56 wiec to jest mala spolka zobacz na obroty w tys. i porownaj do innych spolek typu np .PKN czy chocaz by BPHPBK nie tak dawno temu 7BULLS mial tez b.duzy wzrost przez 2-3 dni a zobacz teraz podobnie sprawa wyglada z IBSYSTEM raz w gore potem w dol Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Tak, przydałoby się byś bardziej merytorycznie 05.01.04, 16:10 pisał...:))) dlaczego warto kupować Krakchemię, itp. pisałam od września, możesz sobie poszukac na tym forum moich postów. Przez temn okres spokojnie można było w ciagu 2-3 trzech miesięcy skupić akcje Krakchemii na kilkunastu sesjach (sprawdź sobie obroty), bez wpływu na kurs nawet do 500 tys. zł po 8 zł. A teraz mozna spokojnie przeprowadzać dystrybucję tych akcji wartych juz ponad blisko 800 tys. zł. A teraz Cie zaskoczę ! ja zamierzam Krakchemię sprzedawać dopiero jak będzie powyżej 16 zł (poczekam jeszcze nawet do wiosny !!!), no i oczywiście sprzedawać pakietami a nie naraz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 17:29 mozesz mi powiedziec kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: a ile masz lat? 05.01.04, 17:45 a cóż to za pytanie...:))) odpowiem ci tak, jak miałam 18 lat zacząłam zarabiać na giełdzie, (UWAGA = nie było jeszcze wtedy notowań ciągłych), niedługo później pierwsze większe pieniądze zarobiłam na Elektrim Kable (tak, tak, już nie ma tej spółki, Telefonika ją kupiła :((( [podpowiedź - sprawdź kiedy były po 5 zł, i jak wzrosły do 9 zł!] kasę z tej inwestycji pomnożyłam kilkakrotnie na Comarchu ! (wtedy, gdy cena jego dochodziła do 300 zł), no więc oblicz Maklerze - ile mam lat...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 18:02 20-22 lata? w 2000 byl taki skok no chyba ze jeszcze wszesniej? w kazdym razie takich kobiet sie szuka dla tego pytam ile masz lat:))) ja planuje dopiero rozpoczac zabawe w gielde... sprzedalem samochod i gromadze jeszcze srodki na rozpoczecie raczej to powierze maklerowi oni sie znaja na tym lepiej niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: a ile masz lat? 05.01.04, 18:14 troszkę więcej...:((( elektrim kable to 1999 - prahistoria !!! Maklerzy generalnie wogóle się nie znają na giełdzie, oni tylo wklepuja do komputera zlecenia inwestorów... Zresztą dużo maklerów jest bezrobotnych, a ich zarobki są mizerne, zapytaj jakiegoś maklera ! sprawdż jaki samochodem jeżdzi, w jakim domu mieszka itp. a jeśli juz zdecydujesz się na jakiegoś Maklera poproś go aby dał ci do wglądu swój rachunek inwestycyjny z ostatnich 3-5 lat. Zobacz ile ten Makler SAM ZARABIA na giełdzie ! jak sprzedałeś samochód to czym będziesz jeździł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 18:22 kupie sobie tani samochod w sumie mam tylko 23 lata a ze chce sie dorobic to postanowilem sprobowac tego.. najgorsze jest to ze w dobrych biurach maklerskich trzeba miec 100tys na poczatek!! chyba ze ty mi cos polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: a ile masz lat? 05.01.04, 18:54 WYJAŚNIENIE coś Ci się pomyliło z tym 100 tys. zł. Mozesz iść do byle jakiego biura i założyć rachunek inwestycyjny, wpłacić ile chcesz i grac. Wysokość kapitału poisadanego przez ciebie wpływa jedynie na wysokość płacnych przez ciebie prowizji maklerskich. Szczegóły tu www.doakcji.pl Jeśli chodzi o te 100 tys., to są firmy tzw. asset managemet, które zarządzają Twoimi pieniędmzi na zlecenie, i z tego tytułu popierają % opłatę, i tam faktycznie jest wymóg posiadania minimalnej kwoty np. 100 tys. zł RADA Wchodzimuy do UE. We wszystkich krajach wchodzacych do UE w roku wejścia akcje wzrastały (np. w Grecji o około 600 %), a to dlatego, że europejskie fundusze inswestycyjne dokupują akcje na giełdach panstwach wchodzacych. Dlatego obecnie na Warszawskiej Giełdzie jest obecnie tak silna hossa. Osobiście radzę Ci - kup sobie wybrane akcje z WIG 20. Sprzedasz za rok, zarobisz minimum 100 %. Co ci polecam ? PROKOM, DĘBICA, KĘTY, a może sam sobie coś wymyslisz ??? (ale tylko akcje z WIG 20) moje hasło " "chcesz zarobić na wakacje ? kup se jakieś akcje !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 19:08 Dokladnie chodzilo mi o to "asset managemet" bo w sumie sam sie boje troche ladowac kase a co ty na taki zestaw Prokom KGHM AGORA BPHPBK ??? poswiec mi jeszcze chwilke czasu na odpowiedz:))) a pozatym powiedz skad u kobiety to zainteresowanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: a ile masz lat? 05.01.04, 19:33 Gość portalu: makler napisał(a): > Dokladnie chodzilo mi o to "asset managemet" bo w sumie sam sie boje troche > ladowac kase jeśli już firma a.s. to chyba najlepsza jest przy DI BRE ... > a co ty na taki zestaw > Prokom tak, to w ciemno ! > KGHM kurka jestem zła na KGHM, miałam pare tych akcyjek po 22 zł kupno, sprzedałam po około 25, teraz podchodzą do 30 zł... też ! > AGORA nie wiem, a nie lubię AGORY, trzeba jeszcze poczekać na ta wynik "Faktów" to największa konkurencja dla Wyborczej, perełki AGORY > BPHPBK lepiej zamień to sobie na Dębice lub Kęty = one mają świetne wyniki, rosną, układ akcjonariatu (free float) stwarza szansę na wzrost. Przy ogólnej hossie na BPHPBK nie stracisz, ale powtarzam na Kętach lub Dębicy więcej zarobisz ! > ??? poswiec mi jeszcze chwilke czasu na odpowiedz:))) Poświęciłam ! > > a po za tym powiedz skad u kobiety to zainteresowanie?? w młodości chodziłam do mat-fiz, i iem,że na procentach najlepiej się zarabia ! Uwaga z malutkich spółeczek na fixingu bacznie przyglądam się Polna, Pekabex. Tam można się bawić np. 1000 zł, i spekulowac na wzrostach =,- 10 % to taka zabawa...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 19:38 dzieki za poswiecony czas jak zarobie to cie zaprosze na kolacje do wierzynka (nie martw sie przystojny jestem wiec nie bedziesz sie wstydzic za mnie) a znajde cie napewno po mailu:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 19:40 a a pekao? co o tym sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: a ile masz lat? 05.01.04, 19:53 no z tym Wierzynkiem to przesadziłeś !!! to straszna speluna !!! chyba, że Filipakowa po sprzedazy akcji Comarchu zainwestowała coś w ten Wierzynek ! jeśli już koniecnzie Kraków to raczej Hawełka ! a PEKAO - no jest w silnym trendzie wzrostowym, zdecydowanie lepiej niż BPHPBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makler Re: a ile masz lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 20:37 Filipiakowa ale i Mazgaj z tego co wiem(krakchemia) no to niech bedzie Hawelka ale Pod Roza tez jest fajnie:))) a ty jestes z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś